Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsknckjsioahfancm

Przespałam się z facetem na 2 randce

Polecane posty

Gość fsknckjsioahfancm

a teraz żałuję :o Nigdy wcześniej nie pomyślałabym,że byłabym zdolna oddać się komuś tak szybko! Zeżrą mnie wyrzuty sumienia jak nic. Chyba potrzebowałam odrobiny ciepła,bo w sierpniu rozstałam się w bardzo nieprzyjemnych okolicznościach z moim byłym,który był moim pierwszym facetem w łóżku. Aaaaaa!!!!!! :( :( :(

Gość hulahoop
Ja tez no i co z tego..Oboje tego chcielismy wiec sie stalo.. wez wrzuc na luz:-)

Gość klara_f
nie przejmuj się :) skoro to druga randka to chyba za bardzo się nie zaangażowałaś, więc to olej... ale nie licz że koleś zechce kontynuować tą znajomość... oni już tacy są ;O

Ale w czym problem? Facet się teraz do Ciebie nie odzywa? Ja z moim już mężem przespałam się chyba na 4 spotkaniu. W niczym to nie przeszkodziło.

Gość fsknckjsioahfancm
No nie zaangażowałam się jeszcze, nie robiłam od razu planów,że będzie z tego związek. Było...dziwnie :)

Gość fsknckjsioahfancm
Nie odzywa się i wcale mu się nie dziwię :o Ja nie zrobię pierwszego kroku,jest mi zbyt głupio. Stało się i już,będę musiała z tym żyć. Ot taki mój problem

ciesz sie zyciem:):) ja tez bym sie chetnie bzykneła z pewnym kolesiem ale znam go za krotko a jestem dziewcia wiec skoro juz tyle czekałam to w sumie nie wiem czy chce dac dupy pierwszemu lepszemu a jakbym nie była to bym sie chetnie popiesciła odpowiednio kurwa błedne koło zostane dziewica do końca zycia:D

Gość ja też na 2giej
i juz jestesmy 4 lata razem :-D

Gość fsknckjsioahfancm
Podniosłyście mnie na duchu. Dzięki :)

Gość ja przespalem sie z moja
obecna dziewczyna na pierwszym spotkaniu i jestesmy juz razem prawie 2 lata, nie ma znaczenia kiedy tylko z kim;)

Gość ja byłam gorsza
odwaliłam numerek z facetem spotkanym w pociągu :D do dziś mam ciary na plecach na samo wspomnienie :D nie żałuj, trzeba coś wspominac :D

Ja z moją pierwszą poważną dziewczyną przespałem się po dwóch dniach :) Ale to była specyficzna znajomość - związek na odległość, poznaliśmy się przez internet. Po dwóch miesiącach rozmów przyjechałem do niej do miasta (oddalonego od mojego jakieś 600 km). No i jakoś tak wyszło :) Potem byliśmy ok. roku razem, ale ciężko nazwać to związkiem, bo widywaliśmy się tylko raz w miesiącu na 2-3 dni.

Gość fsknckjsioahfancm
Będę to wspominać na pewno tylko,że na razie z mieszanymi uczuciami,ale z czasem pewnie będzie lepiej :)

Gość fsknckjsioahfancm
ja byłam gorsza odwaliłam numerek z facetem spotkanym w pociągu do dziś mam ciary na plecach na samo wspomnienie nie żałuj, trzeba coś wspominac Numer z fecetem z pociągu to musiało być coś!

Gość fsknckjsioahfancm
najbardziej mi sie marzy zrobić to z konduktorem w kiblu:classic_cool:

Gość Wróciłam do domu
głowa do góry! utarło się że babki dług zwlekają z łóżkiem, a to guzik prawda, jak jest chemia i ciągnie ich to...to na co czekać? :) może pierwszy raz się odwleka, ale potem???? jak facet się podoba? ja obecnie jestem z facetem, z którym zrobiłam to na 1 randce! i zupełnie szłam na to spotkanie nie z takimi planami - On też nie :D ale tak jakoś wyszło, od słowa do słowa i skończyliśmy na 12 godzinach w łóżku! Tego samegdo dnia odezwał się jednak, póki co jesteśmy ze sobą już 4 m-c ;) więc głowa do góry!

Gość Wróciłam do domu
o jakie to straszne! :D faceci lubią doświadczone, tak jak kobiety lubią doświadczonych :) wazne by facet był mi wierny, gdy jesteśmy razem i by chodził do łóżka tylko ze mną..nie obchodzi mnie ile partnerek miał wczesniej, przede mną

eee się nie przejmuj, niejedna też tak se spała, ale się publicznie nie przyzna :P Pees mnie niczego nie udowodnią :P

Gość 9rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja sie przespałam z chłopakiem po 2 dniu znajomości jestem z nim 1,5 rok mieszkamy juz razem i planujemy wspólną przyszłość ostatnio spytałam go o to co myśli o tym że tak szybko to z nim zrobilam i w ogóle to powiedział że cieszy się z tego bo miał ochote i ja też więc po co było czekać

Gość to ja cos teraz dodam
dziewczyno nie przejmuj sie!!! poprostu korzystaj z zycia,faceci wola doswiadczone kobiety a nie jakies tam cnotliwe paniusie ktore i tak zdradza seks jest super i powinno sie go uprawiac kiedy ma sie na niego ochote. A te brednie ze puszczalska i takie tam....ktos kto tak mysli jest zdeka zacofanym, to tak jakby powiedziwec ze ktos kto sie napil piwa bo mial ochote jest alkoholikiem...

Hej, nie przejmuj się :) Kiedys tu czytalam zale laski, ktora na pierwszej randce z facetem spila sie i zrobila mu loda przy stoliku w knajpie :) To gorsze ;)

Gość 9rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tez czytałam to o lodzie :P

Gość zielonomiiiiiii
Polanna86 Hej,nie przejmuj się Kiedys tu czytalam zale laski, ktora na pierwszej randce z facetem spila sie i zrobila mu loda przy stoliku w knajpie To gorsze Aniu....,musisz mi o tym co czytalas,osobiscie na gg opowiedziec...jutro wieczorem ??? :P

Ja z prawie kazdym moim facetem szybko to zrobilam. Wiadomo, ze na poczatku jest chemia, uczucie przychodzi z czasem (albo nie) :P Zycie jest za krotkie, a seks za przyjemny, zeby go sobie odmawiac w imie konwenansow i czyichs wymagan :)

przesadzasz..gdybyś przespała się przed pierwszą randką to mógłby byc problem...a tak to nie ma co rozpaczać

Gość fsknckjsioahfancm
Dzięki :) Jestem spokojniejsza, nie będę o tym myśleć :p Czasu nie cofnę, więc postaram się tego nie roztrząsać. A o tym lodzie też czytałam :D Dobrze,że coś takiego mi nie wpadło do głowy

Mimo, że ja bym czegoś takiego w życiu nie zrobiła .... /choc tez rozne w zyciu sytuacje sie zdarzaja/ nie załuj, bo tylko bedziesz sie zadreczaac :) ZYJ, smoj sie i mysl o tym, ale pozytywnie :) Pozdrawiam Cie słońce i nie zadreczaj sie juz :)

zielonomiii- > nie mam na imię Anna :) a na gg tez nie rozamawiam z obcymi :) ograniczam sie w tym zakresie do kafeterii. Moge poszukac linka do tego tematu, jesli Cie to interesuje :)