Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsknckjsioahfancm

Przespałam się z facetem na 2 randce

Polecane posty

Trzymamy kciuki zebys taka znalzl! Tylko ja nie rozumiem czemu Ty bezposredno, a czasem posrednio miedzy wierszami obrazasz kobiety aktywne seksualnie i emocjonalnie. Nie ma w tym nic zlego- jak rowniez w tym ze chcesz niedoswiadczoinej dziewczyny. Tylko, ze przez ta Twoja gadanine ma sie wrazanie, ze jestes jakas totalna klucha, zyciowa lajfa i nieudaczniekiem. :O

"pain au chocolat, nie kazdy facet chce miec dziewczyne, ktora wczesniej sie puszczala i miala seks bez zobowiazan " puszczać się- no noz, w mojej skromneij opinii jest to wyrazenie nacechowane pejoratywnie. Ale jak sobie tam chcesz.

Gość Ja też na 2 randce
Ja też się przespałam z facetem na 2 randce i co?? Za 3 tygodnie będzie moim mężem :D Aby uciąć wszelkie spekulacje na ten temat od razu piszę, że NIE JESTEM W CIĄŻY :D

Gość fsknckjsioahfancm
Nie uważam się za puszczalską-wypraszam sobie Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, nie miałabym nic przeciwko gdyby ten chłopak został moim mężem ;) ,ale nie zamierzam się łudzić,tym bardziej, że nie odezwał się od felernego spotkania.

Gość fsknckjsioahfancm
Prawiczku, bujna przeszłość też się dobrze nie kojarzy,ale trudno wiem,że niektórzy mnie potępiają i mają do tego prawo 😭

Gość qpqpqp
oj prawik bo Ty ciągle szukasz dziewicy,a nie każda chce nią zostać do ślubu, jednym to odpowiada, innym nie. Tylko żeby potem nie było niedopasowania fizycznego, różnic w preferencjach seksualnych itp. jak już będziecie małżeństwem

Gość qpqpqp
xxyyxx Ty to się idź leczyć!

Gość frottka
Nie wiem dlaczego w dzisiejszych czssach kobiety na sile wmawiaja sobie, ze bzykanie z ledwo poznanym facetem jest ok i nie swiadczy zle o kobiecie. Swiat idzie do przody, ale pewne rzeczy sie nie zmieniaja...

Gość qpqpqp
xxyyxx ziejesz jadem :p któraś powiedziała Ci,że jesteś kiepski w łóżku? a może jesteś impotentem :D

Gość Pracodawca
ja wale tylko same dziewice chetne zglaszac sie

Gość qpqpqp
qpqpqp, a moze on chce miec po prostu wierna, przyzwoita, porzadna kobieta, ktora sie nie puszczala, nie miala wielu partnerow i nie bedzie go zdradzac? No sorry, każdy popełnia błędy których potem żałuje, przecież nikt nie jest święty! Ale czy to znaczy,że dziewczyna, która raz, powtarzam raz (!) popełniła w życiu błąd musi go powtarzać? :o Czy to powód żeby wyzywać ją od puszczalskich szmat i zakładać,że będzie zdradzać swojego partnera?

Gość Pracodawca
to tak samo jak z wasza bledna teza ze jak raz uderzy to pozniej bedzie i tak bil

Gość qpqpqp
Pracodawco popatrz obaliliśmy w jednym temacie 2 błędne tezy :D

Gość qpqpqp
Cieszę się,że ,,generalnie" masz szacunek do kobiet :D Szanuję Twoje zdanie,ale uważam,że każdy zasługuje na ,,drugą szansę".

Gość qpqpqp
Prawiczek i Sarah zakochana para :p Może byście się tak spiknęłi? Jak się na to zapatrujecie? Prawiczku-rozumiem,piszesz sensownie

Gość Randkująca
A ja się przespałam z facetem na 1 randce i też nie sądziłam że jestem do tego zdolna... a jednak. Byłam już jakiś czas sama, i potrzebowałam ciepła, bliskości. Myślę że każdy jest do tego zdolny, jeśli naprawdę zaiskrzy... Zwłaszcza po piwku. I nie mówcie że nie! A wyrzuty sumienia później? No cóż... ja ich nie mam, nikomu krzywdy nie zrobiłam, najwyżej sobie... Bo koleś mnie olał po kilku razach, w dodatku okazało się że ma żonę i dziecko. Ale chyba nie żałuję, było fajnie, i kolejne doświadczenie zyskałam...

Gość Randkująca
Prawiczek, przecież faceci tak naprawde mają to gdzieś...

Gość tez tak mam 1.1.1
a ja po szlam do lozka zaraz po pierwszym pocalunku. to bylo bardzo spontaniczne. nie mialam czasu na zastanowienie sie. bylo cudownie i trwalo kilka mcy. tesknie za nim cholernie.

Gość tez tak mam 1.1.1
randkujaca - a chcialabys to powtorzyc z tym samym facetem? dlaczego to sie skonczylo?