Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marne zale

po slubie duzo sie zmieniło.

Polecane posty

Gość marne zale

wczesniej dymalismy sie po 3 razy dziennie, teraz rok po slubie 6 mies po urodzeniu coreczki w 4 letnim zwiazku dymamy sie raz na tydzien, mozna powiedzec ze przemeczenie, zona zmeczona wychoweaniem coreczki ale robimy to ma spółe ona ma jedna nocke czówania ja nastepna tak samo z dniem raz ona raz ja. i co i doopa sex raz na tydzien o lodzikach juz zapomnialem, wczesniej jadlem nawet ananasa bo mowila ze to poprawi jej smak ale nic z tego dalej nie łykała. czyzby dostałą to co zawsze chciała o czym zawsze słuchałem ... slub dziecko, i huj teraz nie musi mi dawac poruchac cy obciagnac. ehhh zmuła

Coprada nie wiem czy powinienem zabierać głos bo jestem prawiczek ale może warto porozmawiać na ten temat że twoje potrzeby nadal są takie jak kiedyś i ona je zaspokajała a teraz to się zmieniło.Ale jest coś w tym że teraz ma dzidziusia czyli to co chciała a żeby to dostać trzeba było troche bardziej się starać a teraz jej nie zależy na tym.A może po porodzie ni czuje takiej przyjemności jak przed i ją nie ciągnie do tego.

Gość marne zale
porodzik cesarka wiec nie ma dyskomfortu niby szerokiej pipki, zonie brakuje 4 kg do powrotu do poprzedniej wagi, ale wyglada lepiej ma taka zajebista puppcie. rozmowy nic nie daja a ja niechce jej zmuszac do niczego. pyta mnie ile chce razy dziennie to robic a ja mowie ze to nie cohdizo ilosc tylko o to ze kiedys oboje tego chcielismy i ze nie szukam mechanicznego sexu z jej strony bo ja tego chce ehhh nudaaa.

Gość niewazne.
to moze powinniscie dojsc do przyczyny tego, ze jej sie nie chce, a jesli to zmeczenie to postaraj sie, zeby mogla sie zrelaksowac ;)

Gość asdsafsdgsdgsdg
wal sobie konia i po klopotach

Gość gość
Ja sie nie dziwie, że teraz gdy jest dxircko nie chce jej sie dymać po 3 razy dziennie:o:o. Sobie wyobrażam jaka jest zmeczona niańczeniem dzieciaka. Sratatata....tylko tak piszesz, ze dzielicie ze soba obowiązki. Na bank ona zapierddala 3 razy wiecej przy domu i przy dziecku. Kobiety zawsze maja bardziej przejeebane:o

jakby tak przeczytala -te jebanko-dymanko walenie i lykanie to bys raz na miesic moze mial ... albo i nie hihihi

"Dobry skrzypek i na futerale zagra" :-p Cos spieprzyłeś w zwiazku i kobieta sie zbuntowala. 'nie wierz nigdy kobiecie,dobra rade Ci dam nic gorszego na swiecie,nie przytrafia sie nam... Budka Suflera

samo słownictwo ewidentnie świadczy ot ym że ktoś tu do małżeństwa nie dorósł...

Gość siwak19
dlatego teraz zastanawiam się czy być z kobietą która tak strasznie chce mieć dziecko... i to juz... teraz... szybko... a pozniej czasu dla mnie mieć nie będzie...

Gość zzzzzzZZZZzZZZ
oj kolego dardzo dobrze sie zastanow, pozniej bedizesz słyszałtylko ze jestem zmeczona ze nie teraz a nie poto cłowiek sie zeni (nie zeby tylko poto) zeby walic gruche.