Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =młoda em=

TRWAŁA

Polecane posty

Gość =młoda em=

natura obdarzyła mnie prostymi włosami. Ale w sumie już mi się znudziły i myślę o tym żeby je mieć kręcone. Oczywiście nie chodzi mi o trwałą jaką mają babcie, ale takie fajne loczki. I w sumie wiem że to bardzo niszczy włosy, ale moje nie są jakieś urodziwe, a te loki zawsze mi się marzyły, więc nie szkoda. Tylko teraz tak, generalnie bardzo nie chcę mieć etapu odrostów. Bo idiotycznie to wygląda że połowa włosów jest prosta a druga kręcona. I mam pytanie czy da się jakoś mnie ondulować, czy mniej tego płynu, żeby ta trwała się zwyczajnie rozkręciła, bo okresie kilku miesięcy? Albo jakiś inny sposób. Tylko nie wałki na noc:P

Gość =młoda em=
nikt nie robił takiego zabiegu na włoskach?:>

ja też mam niestety proste włosy po mamie a mój tata ma kręcone. także natura jest dla mnie skąpa. zawsze od dziecka chciałam miec kręcone włosy ile ja matce natrułam i ciągle miałam do niej pretensje. myśle równiez o trwałej juz od kilku lat. ale podobno teraz jest moda na proste włosy i dlatego mało osób robi trwałe. idź do fryzjera i popytaj. tu ci mało kto udzieli porad.