Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chubby bear

panowie typu bears

Polecane posty

Ja tam nie mam nic do bearsów...:P Ale oczywiście wszystko w granicach. 150 kg to już nie bear tylko wieloryb. No chyba, że jest się na coś chorym i przyjmuje leki.

Gość pytanie mam no
no to ja mam pytanie: Kuba Wojewodzki czy Piotr Gasowski? Nie bierzcie pod uwage twarzy, charakteru, ani niczego innego niz sama sylwetka:)

Gość dfgresdfregcz
tez jestem zdania ze jesli ktoss jest chory i przez to otyly to ok zdarza sie mam takiego kolege kiedys nawet po kolezensku zrobilam mu handjob a on mi lizanko;) ale jak ktos sie zapuszcza to nie ma litosci:)

Gość jak dla mnie to
chyba jednak gasowski chociaz nie pasuje mi do wizerunku typowego bearsa

Gość jak dla mnie to
typowym bearsem jest ten aktor z serialu diabli nadali nie pamietam jak sie nazywa

Gość chyba zartujecie
z tym gasowskim ... zdecydowanie wojewodzki

Gość fuj
gasowski to maxymalny oblech :P 100 razy bardziej ZA wojewodzkim

Gość gasowski oblech
wojewodzki nie jest jeszcze az tak chudy, dopiero chudsi od niego sa aseksualni. Zdecydowanie Kuba!

Gość a jak dla mnie
to aseksualni sa otyli faceci, jak widze ten obwisly brzuch a juz nie daj boze piersi to odechciewa sie wszystkiego chocby facet nie wiem jak bardzo by sympatyczny

Gość a moj misiek
jest najpiekniejszy na swiecie. ma troche sadelka, ale jest wysoki, zadbany, zawsze pachnacy i ma naprawde meeega duzego ptaka. jest moim idealem. kochamgo najmocniej:)

Gość panna z wilkiem 28
ja tez kocham swojego jest gruby ale w dzien az tak strasznie togo nie widac dopiero jak sie rozbierze ale mi to zupelnie nie przeszkadza, ptaszka ma dosc przecietnego ale nauczylam go jak zrobic mi dobrze wiec w sferze seksu jest bardzo dobrze:) czasami mi tylko przeszkadza ze jest zakompleksiony na punkcie swojego wygladu, najgorzej jest jak latem mamy isc na plaze, mnie juz przestal sie wstydzic ale na poczatku strasznie sie bal ze rzuce go przez jego wyglad

Gość misiek12
a co to znaczy gruby powiedzmy przy wzrosci przecietnewgo chłopaka 175-180

Gość gruy to znaczy jak
zwisa ci brzuch lub masz piersi, zaczyna sie kolo 100

Gość juz sama nie wiem pomocy
to zalezy od faceta bo jak ktos jest "nabity" to czasami nawet przy duzej wadze nie jest "grubasem", dla mnie grubas to facet/ kobieta z obwislymi faldami tluszczu, a juz meskie cycki to calkiem fujjjjjjjjjjjjjjjj

Gość juz sama nie wiem pomocy
nie wiem w innym temacie:)

Gość chubby bear
dziekuje za wszystkie wpisy, faktycznie jestem facetem jak ktos to stwierdzil na poczatku ale nie zalozylem tego topiku zeby sie podbudowac bo wiedzialem ze pewnie zostane ostro zjechany. Jestem duzy troche gruby i mocno owlosiony, do tej pory trafialem na dziewczyny ktore po krotkiej znajomosci konczyly ze mna przewaznie po tym jak dochodzilo do rozbieranych akcji. Z twarzy jestem niby przystojniak ale reszta pozostawia troche do zyczenia przynajmniej dla dziewczyn ktore poznalem do tej pory. Chcialem poprostu poznac opinie na temat ludzi o moim wygladzie. A tak co do wielkosci penisa to ze wzgledu na to ze jestem tu anonimowy to musze przyznac ze faktycznie nie mam wielkiego ale jest cholernie gruby:) i dodam jeszcze ze mam 26 lat jakby ktos byl ciekaw

a nie mozesz sie na siłownie zapisać? zrobić cos ze sobą? postawa \"jakiegos mnie panie boże stworzył, takiego mnie teraz masz\" jest głupia i nic nie wnosi do życia

Gość chubby bear
mam klopoty z sercem i cukrzyce wiec silownia odpada a wszelkie diety i ograniczanie jedzenia nic nie daja, juz pogodzilem sie z tym ze pewnie bede tak wygladal do konca zycia

no jasne.... najlepiej połozyc na wszystko lache.. niemozliwe, zeby diety nic Ci nie dawały.. dieta to 80% sukcesu w odchudzaniu

Gość misiek12
pierdolenie o szopenie nikt nie mówi że masz nie wiadomo jakie ćwiczenia wykonywać znam faceta który 15lat temu miał zawał i od tamtej pory wszędzie jeździ na rowerze nawet w zimę i ma się dobrze

Gość nie pekaj czubasku
sa dziewczyny ktore lubia takich facetow napewno wkoncu taka spotkasz

\"sa dziewczyny ktore lubia takich facetow napewno wkoncu taka spotkasz\" oczywiscie, sa tez samotni 40 letni faceci, ktorzy w wieku 26 lat tez słyszeli takie frazesy

Lepszy "bear" niż "twig" :) Osobiście jestem fajnką usportowionego typu posredniego :)

Gość ja mam czesto fantazje
na temat mojego kolegi z klasy ktory jest gruby, nie wiem tylko jak go zagadac bo jest strasznie niesmialy ale chcialabym zobaczyc jak to jest z takim grubaskiem