Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolllina

Zna ktos zespol Basta? Ponoc są świetni ale nic o nich nie ma na żadnym forum.

Polecane posty

Witam. Czy slyszal ktos o zespole Basta z Lublina? Znajoma ktora ich slyszala mowila ze sa swietni ale ja chcialabym sie jeszcze upewnic. Bardzo podoba mi sie demo na ich stronie http://basta.cba.pl no i opinie w ksiedze gosci sa idealne ale czy to mozliwe? Jak prowadza wesele? Bardzo prosze o pomoc.

Zespol Basta grał na naszym weselu i musze powidziec ze jest rewelacyjny.Naprawde swietnie spiewaja, fajny repertuar no i wiedza jak rozbawic gosci. Polecam

Gość Karollino i MagdalenoZ
Po co reklamujesz swój zespół? Ilość postów 1 :D

...nie ma na forum,bo widocznie jest im to nie potrzebne aby pracować..,a tu jakiś \"dobry duszek\" czyni inaczej he!he!

Gość darecka
jak chcesz żeby na twoim weselu laska błagała faceta o wybaczenie a potem wyrzucała go za drzwi to weż bastę

Gość gość
fajny zespół ,młode osoby,tylko czemu mają czerwone oczy ,to mnie zastanawia,no i mogliby kupić jednakowe ciuchy do pracy

Gość darecka
czerwone gały to ma tylko wokalistka od gapienia się przez okno jak jej wymarzony facet o 4 rano gasi światło po upojnej nocy z inną dziewczyną a wyglądać jednakowo nie muszą wystarczy że mają taki sam poziom umięjętności wokalnych czyli dno 5 metrów mułu i shaza pukająca od spodu

Gość gość
popatrz dokładnie na zdjęcia,2 chlopaków mają czerwone oczy

Gość darecka
Boguś może i tak bo się napatrzył na aśkę ale Mariusz tylko pijane miłością do evki