Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W krzywym zwierciadle.........

problem z siostrą....

Polecane posty

Jak w temacie. Problem konkretnie tyczy się tego, że moja starsza siostra zdradza swojego męża. Ok to jest jej sprawa. W jej małżeństwie dzieje sie źle, źle działo sie już długo przed ślubem. Często jednak przez to się kłociłysmy..nie potrafie z nia rozmawiać nie wiem co się z nią stało:/

jak to co się z nią stało-zeszmaciła ci się :) może ma alergię na twoje moralizatorskie gadki...? Działo się źle ale jednak na małżeństwo się zdecydowała.....

Gość poliszko
powiedz jej,że jej nie potępiasz,ale niech pomyśli o rozwodzie i wtedy układa sobie życie

"może ma alergię na twoje moralizatorskie gadki..."- no raczej ma. Ja nie popieram zdrady...jesli bylaby wolna to nie ma problemu..jest w wolnym zwiazku tez spoko ma prawo smakowac i korzystac ile sie da. Ale wyszla za mąz mimo ze wszyscy doradzali jej by poczekala...przeciez zle bylo miedzy nimi, ale to wtedy ona rzucala mi ze je4j zazdroszcze bo ona juz sie wiaze na stale i takie tam. Wogole ten zwiazwek jest dla mnie chory. Sa 2 lata po slubie a kochaja sie raz na pol roku i to trwa jeszcze 10 minut:/ On ma jakies kompeleksy.Ja jej doradzalam by poszla z nim do psecjalisty itp.. A jesli tak jest jej z nim zle to niech weźmie rozwód ..nie maja jeszcze dzieci ona jest mloda ,,wyksztalcona , ladna napewno by sobie jakos zycie ulozyla. To nie ona woli zdradzac szwagra z jakims fagasem...i jeszcze sie tym szczyci! Wkurza mnie to...nie bierze rozwodu bo co ludzie powiedza..ale o tym co powiedza ze zdradza to juz sie nie martwi:/ nie rozumiem jej:(

moze i tak...nie wiem. Ja staram sie unikac tego tematu...czasami jdnak ona dzwoni i opowiada mi o swoich "atrakcjach" co mnie doprowadza do furii. Tyle razy jej gadalam to odpowida mi a ty co swieta bylas?( ma tu na mysli to ze mialam przed slubem 2 facetow trzeci to moj mąż i niby nie jestem świeta bo wczesniej kogos mialam). Ona byla dziewica i jej pierwszym facetem byl jej mąz i teraz mi to wyciaga:/

powiedz raz a dobrze że nie interesuje cię komu popuszcza szpary i jaką dziką satysfakcję z tego czerpie. Powiedz jej tez że póki jesteś wolna, nikogo nie oszukujesz i nie krzywdzisz to możesz i z całą jednostką wojskową sypiać :)

Gość frottka
Skoro sie tym szczyci, to poinformuj jej meza, ze jest zdradzany. Niech ulozy sobie zycie z kims wartosciowym.

moze nie bede tu zbyt obiektywna choc sie postaram ,ale ten maz wartosciowy tez nie jest. jeszcze przed slubem lubil zagladac do kieliszka..teraz robi to na legalu wiec czesciej, fajczy papierochy, ma dwie lewe do roboty i do tego jak to moja siostra kiedys powiedziala nigdy nie miala orgazmu nawet nie wie co to znaczy ( z kochankiem ma) i ze tylko chyba 2/3 razy wizdziala penisa swojego meza bo on od razu po sexie sie chowa! Po co ona wyszla za kgoos takiego:/ Niech tkwia w tym marazmie razem..niewiem ..cholera mnie bierze..moja mama bardzo sie tym przejmuje i chcialabym ja uchronic:/

up

Gość upupupupuupp

Gość skaza
To dziwne, że znasz tak intymne szczegóły z życia swojej siostry :-s Jak dla mnie ona nie jest dojrzałą osobą...

prześpij sie z jej mężem...będzie miaął za swoje! hm nie zdziwiłbym sie gdybyś miała ochotę. Nie wykluczone że razi Cie jej zdrada, to jak traktuje męża bo sama sie w nim kiedy/teraz podkochiwałaś:.>

Przykro mi patrzec na to co sie z nia dzieje....kiedys byla taka ambitna...sumienna, odpowiedzialna, no wrecz idealna. Ja ze swoja przeszloscia czulam sie przy niej zle( teraz widzecze niepotrzebnie). Ona pracuje w środowisku męskim i nie pierwszy raz ktos ja podrywa a ona sie cieszy. Przytyla po slubie, zreszta moj szwagier tez wygladaja jak dwa paczki i moj szwager potrafi jej powuiedziec ze jest oblesna i ze go nie podnieca. Ona znowu idzie do pracy i slyszy ciagle kompelemnty,zachowuje sie jakby miala 13 lat i mam wrazenie ze dalaby dupy teraz kazdego za tyle kompelemtow.moze to chamskie co napisalam ale naprawde tak jest:(

AccccA --> rzeczywiscie moze mnie "jarac" facet ktory pije, pali i nie wiem w ktorym miesjcu jest taki przystojny. W dodatku mam meza najkochanszego na świecie i nie potrzebni mi inni mężczyzni!

dobra dobra i tak Ci nie wierze:] "facet ktory pije, pali i nie wiem w ktorym miesjcu jest taki przystojny" ? hahaha no to sobie sama odpowiedziałaś dlaczego siostra zdradza:D czyli już znamy powód.. co nie zmienia faktu że ciebie widocznie on jara:P a twoją siostrę nie dlatego znalazła sobie innego...widocznie jesteście zupełnie inne. może jesteś adoptowana?

AccccA -> Jesli probujesz byc komieczne nr 2 to słabo ci to wychodzi:P Gdybys czytal od poczatku to bys co nie co zrozumial ale widze ze slabiutko u Ciebie z czytaniem:/- to juz jednak nie moj problem...wiec jesli nie masz nic konstuktywnego do napisania to nie pisz wcale!

nie czytałem tematu wcale, nawet nie wiem o co chodzi ale trafiłaś: chce być drugim komiczne! to mój idol..mam jego autograf, plakaty w pokoju..najlepsze teksty znam na pamięc. I wiem że nie dorastam mu do piet ale dopiero zaczynam:( muszę ćwiczyć..praktyka czyni mistrza itp..może jak dojrzy mój talent weźmie mnie do siebie na praktyki?

Gość betonq
po prosty nazwijmy rzeczy po imieniu lubu się jebać

Eh Accce zycze powodzenia! Co do mojej siostry to byla taka świeta przed slubem i tuz po takze. A teraz widac jak dziewica moze sie zachowywac. Faceci chca tylko dziewice...chociaz widze ze moj szwagier ostro do tej sytuacji sie przyczynil:/

W krzywym zwierciadle.........dzieki:) ps (mogłabyś mi jakos pomóc np pisząc: "hahah acccca to było dobre! lepsze nawet od komiczne! usmiałam się" )

Accca hehe wiesz co moze jak przeczytasz moj wątek od poczatku i szczerze napiszesz cos konstruktywanego co da mi do myslenia i moze pomoze w zrozumieniu pewnych rzeczy..to to zdanie co mam napisac masz jak w banku:)

Gość kobieta1234
moj brat zdradza swoja zone, nie mam pojecia dlaczego... jest piekna, zgrabna, wysoka i inteligentka kobieta. Wszystko by dla niego poswiecila i zrobila.... Kiedy zapytalam brata dlaczego to robi? odpowiedzial : "pamietaj facet to swinia".

oki..niech będzie: mój wniosek i co myśle o tej sytuacji...szczerze to.: NIE DZIWIE SIĘ TWOJEJ SIOSTRZE: na podstawie tych kilku cytatów: " moj szwager potrafi jej powuiedziec ze jest oblesna i ze go nie podnieca", "Wogole ten zwiazwek jest dla mnie chory. Sa 2 lata po slubie a kochaja sie raz na pol roku i to trwa jeszcze 10 minut:/ On ma jakies kompeleksy." "ten maz wartosciowy tez nie jest. jeszcze przed slubem lubil zagladac do kieliszka..teraz robi to na legalu wiec czesciej, fajczy papierochy, ma dwie lewe do roboty i do tego jak to moja siostra kiedys powiedziala nigdy nie miala orgazmu nawet nie wie co to znaczy ( z kochankiem ma)" " tylko chyba 2/3 razy wizdziala penisa swojego meza bo on od razu po sexie sie chowa!" (gdzie chowa?:P ma jakąs kieszeń? jak kangur?) "Ona znowu idzie do pracy i slyszy ciagle kompelemnty" moge stwierdzić że mając takie męża pojeba(o ile Twoja ocena o nim jest prawdziwa) to tez bym zdradzał będąc kobietą. Więcej powiem. Będąc takim facetem nie miałbym prawa mieć o taka zdradę pretensji... Koleś robi wszystko żeby pchnąć żonę w ramiona innego... Postaw się na miejscu siostry...:) Ty masz , jak sama pisalaś cudownego męża itp a siostra? jakiegoś wieprza///zrozum że chce się biedaczka poczuć kobietą! a teraz do rzeczy...co z nasza umową? gdzie pochwała obiecana?

kobieta1234 --> widzisz tu jest juz troszke inna sprawa bo Twoja bratowa to powiedzmy ideal. Moja siostra tez taka byla..maz jej zarzucil teraz ze jest gruba ze ona juz go nie podnieca itp( faktyucznie siostra sie roztyla, ale nadal dba o siebie, chodzi na silownie etc. itp) natomiast szwager tez sie roztył i to jeszcze bardziej, pije, pali naprawde super przystojny to on nie jest i wymaga od mojej siostry czegos czego sam dac nie potrafi! Mnie wkurza to, ze skoro jest tak jak jest- a jest zle, dlaczego ona nie rozwiedzie sie z nim, ten jej kochanek ma zone i dzieci i ona po prsotu nie chce ozstac sama. chyba tak mysle nie wiem. Opowiada mojej mamie ktora to bardzo przezywa bo nie tak sobie wyborazala zycie corki. A gdy ja ja jako mlodsza siostra strofuje to ona albo mi wyjdzie ze świeta sama nie bylam albo ze to jest zycie i ja mam patrzec na siebie nie na nia- to po co wogole zacvzyna:/ eh...

Accca no postrales sie ale powiedz mi jeszcze tylko jedno i bedzie nagroda! Moja ocena jest co do niego prawdziwa. Majac na mysli ze szwager po sexie sie chowa mam na mysli zakrywa:P A pytanie brzmi- no ok, powiedzmy ze to ze zdradza to zasluga meza. Tylko dla mnie jest to chore. Mówie jej by wziela rozwod poki dzieci nie ma i starala sie ulozyc zycie na nowo a ona patrzy na mnie jak na wariatke. Co mi radzisz..powiedziec jej by sie zamknela i wiecej mi nie wspomianala juz o swoich kochankach i zeby dala spokoj mamie?( z tym ze czuje ,ze ona wtedy focha strzeli na nasza rodzine bo znam ja)..czy mam sluchac do usranego konca o jej spotkaniach itp?A moze znasz inne wyjscie?

1.namówił na rozwód 2.jesli punkt 1. nie wypali z jakis tam powodów to nie krytykuj jej za zdradę juz bo nie ma sensu 3.Zachęć ją do szukania bardziej konkretniej partnera...bo jak piszesz zachowuje sie jak nastolatka co jest mało poważne(zaciązy z byle kim ,zarai się czymś itp) a zresztą...przecież to jej życie. Jest teraz szczęsliwa? Jesli tak to poprostu ja pilnuj, jesli czujesz taką potrzebę ale nei krytykuj i nie umoralniaj;) a teraz nagroda!!! (szybko bo czuje że zaraz komiczne sie zaloguje na kafeterie i chcę żeby mnie dostrzegł..!!!)

Gość buluńkaaaa
Accca naprawde dziekuje za niewykle rzetelna ocene mojej sytuacji. Nie ma to jak prawdziwie inteligentny, błyskotliwy mężczyzna;) Komiczne może czuć sie zagrożony takią konkurencją na forum. Z niecierpliwością czekam na naszą kolejną rozmowę. :) Może byc?

:] nie ma za co! zawsze jestem gotowy pomóc i dogryźć chamskim tekstem za jednym zamachem!