Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaBrzydal

Relacje...

Polecane posty

Gość ChybaBrzydal

Mam problem,nie wiem co mam sądzić o swojej urodzie,znaczy czy jestem brzydalem czy też nie.Spotkałem się z różnymi opiniami na swój temat... Urodziłem się z pewną wadą,jest ona prawie niewidoczna(zdaniem lekarzy którzy mieli do czynienia z takimi przypadkami),poza lekko asymetrycznym nosem,oraz małą blizną na górnej wardze...Poza tym jestem dość niski (170 cm-18 lat...może urosnę) Jestem w stanie pokazać swoje fotki...(wtedy moglibyście mnie ocenić) Ale przejdźmy do sedna sprawy... Mianowicie chodzi o to czy brzydki facet ma szanse u atrakcyjnej fizycznie dziewczyny?

Gość gargamelku...
A co, ładnej się zachciało? Zapomnij, paszczurze:)

Gość ChybaBrzydal
??????????

Gość dawaj fote ocenimy

ChybaBrzydal >>> skoro umieszczasz swoje zdjęcia na fotce.pl czytasz komentarze w stylu "słituśna focia" to chyba nie jest z toba aż tak źle. ps. Czy wychodzisz z założenia że dobry topik to topik założony we wszystkich działach?

Gość ChybaBrzydal
zajęczą,xD Znaczy mam nadal,tyle że zaszyta,i zminimalizowana,na tyle ile się dało,są pewne ślady,jak już wspomniałem lekka asymetryczność nosa i blizna na wardze...

Gość fucknfsdfhsdlfhs
hmmmmm...

Nie widzę żadnej wady nosa ani wargi o których pisałeś:> Całkiem przystojny facet z Ciebie jak na obecne czasy powyżej przeciętnej. Jeśli nie masz zjechanego charakteru to jak najbardziej masz szanse na ładną i fajną dziewczynę.

Gość ChybaBrzydal
ccekin.... Najlepiej to zobaczyć mnie na żywo... Wtedy ma się obraz jak na dłoni... Fotki wszystkiego nie ujmują,pisałem już że wada niej jest wielka ale jest widoczna,i może odpychać troszkę...

Gość ziutka .....
brzydal? ....Ty chyba brzydala nie widziałeś!

Gość O MASZ...
Nie no nie taki znowu brzydal,może nie w moim typie ale...nie jest żle:)

Gość ChybaBrzydal
szkoda,że te Wasze opinie nie przekładają się na real,mam słaby kontakt z ludźmi,np. w szkole,może dlatego że mam manie niższości i brak mi pewności siebie.

Nawet jeśli jest jakaś wada to powiedz mi NO I CO Z TEGO? Mój chłopak ma odstające uszy i śmieszny nosek;) Ale uważam że wygląda z tym uroczo:P Więc Ty naprawdę się nie martw bo nawet jeśli jakąs tam wadę masz-nie jest to nie do przyjęcia;) Ja osobiście lubie różnego rodzaju blizny i źle zrośnięte ranki :P Taki fetysz ale podobają mi się;)

Gość nie pierdol jestes spoko
:classic_cool:

Gość prokokacje czuje ....
Chyba osoba ktora zalozyla topick nie jest ta sama co na profilu na fotce

Gość też tak myślę to nie ta sama
osoba

Gość ChybaBrzydal
Ta,są różne gusta,guściki,fetysze... i dobrze... Bo inaczej to jakoś monotonnie byłoby...

Gość ChybaBrzydal
Ta sama,jeśli macie konto na fotce,możecie napisać,odpiszę na bank,hmmm a login wziął się od hiszpańskiego rubio-blondyn,to nie jest żadna prowokacja!

Gość ChybaBrzydal
Co Wy tacy niektórzy nieufni,jak KGB jakieś...

Gość welle sella
w porządku chłopczyk z ciebie, wygląda że jesteś spokojny i nieśmiały. Często brzydkie chłopaki mają ładne dziewczyny a ty tym bardziej nie będziesz miał problemów. Zależy co rozumiesz poprzez atrakcyjną dziewczynę - czy jest to taka opalona w solarium Jola Krejzolka z tipsami czy taka normalna ładna skromna, każdy ma swój gust.

Gość ChybaBrzydal
Raczej taka normalna ,skromna dziewczyna ale umiarkowanie powabna,taka aby dbała o siebie,miały dobry gust w ubieraniu się... A także żebym miał z nią o czm rozmawiać...

no chyba o to najbardziej chodzi.Przeciez nie bedziecie sie w siebie wpatrywac.Czasem o czyms wypada porozmawiac

Gość ChybaBrzydal
no jasne że najbardiej chodzi o osobowość,ale powierzchowność mimo wszystko się liczy,związki w których partnerzy są tylko ze względu na charakter ze sobą,a wygląd w partnerze/partnerce im nie odpowiada,są nie do końca szczęśliwe...

Gość ChybaBrzydal
temat umarł,ktoś coś dopowie

Gość ChybaBrzydal
???????????