Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student lbn

czy facet moze nosic rajstopy oczywiscie pod spodniami. kto za kto przeciw???

Polecane posty

Gość student lbn

Gość robin hood w rajtuzach
zdecydowanie nie rajstopy, to juz ostatecznie na trzaskajace mrozy kalesonki

Gość Zdzisławka
Tak, ale wtedy już nie będziesz facetem, tylko transciotą.

Gość student lbn
echhh brak tolerancji wyrozumialosci

Ja tam nie raz uwielbiam nosić damskie rajstopy pod jeansami....A jak ogon w nich sterczy!!

Gość student lbn
ja nosze takie seksowne-kobiece bo jestem gejem

Gość cytrynowa bez klona
może, nawet na twarzy ala napad na bank... jeśli tylko lubi

może termoaktywna bielizna? to tycie bardziej męskie niż bawełniane kalesonki :) bieliznę termo typu noname, można już nabyć za 20-30,- więc nie majątek, a różnicaaaaaaaaaaaaaaaaa ogromna

Gość męskość to nie gacie
Nie widzę powodu, żeby marznąć lub zakładać coś niepraktycznego, bo jakimś babom się nie podoba, a na dodatek i tak tego nie widzicie, czy nie mam rajstop pod spodniami, więc gdzie tu wpływ na Waszą ocenę mojej męskości?

Gość silna 135
Tylu mężczyzn woli marznąc zimą niż ubrać kalesony. wstręt z dzieciństwa a może lęk przed ośmieszeniem są silniejsze niż ziąb i mróz....na szczęście ktoś mądry mienił nazewnictwo i teraz nazywa się to bielizna termoaktywną co z dużą ochota ubierają narciarze, motocykliści i rowerzyści. ja kupiłam swojemu chłopakowi taką bieliznę gdy jechał na narty na allegro u użytkownika FH_ESPO. przyznaje e było to tańsze niż w dużych sklepach sportowych ale równie dobrej jakości. Polecam wszystkim więc bieliznę termoaktywną.

a co komu do tego co masz pod spodniami? jak chcesz noś pończoszki, rajstopki, leginsy, jeżeli Ci wygodnie to podziwiam i zazdroszczę, jestem kobietą i nienawidze rajstop :/ :o

Gość warany z Tirany
po pierwsze żaden szanujący się pedał nie założy rajstop, umówmy się damską bieliznę zakładają osoby z dewiacją, która jakoś się tam nazywa i jest niezależna od orientacji seksualnej, bo kręci to zarówno niektórych heteryków jak i ciotki. Generalnie to niby mi wisi co kto zakłada, ale i tak uważam, że z facetem, który zakłada rajty jest coś nie tak

A ja zimą pod spodnie zakładem gube pończochy, i nic mi w kroczu nie przeszkadza, a w nogi ciepłej jest:)

warany z Tirany jest nowoczesny jak na dzisiejsze polskie czasy, PRL-owskie kalęsony królują:)

Gość kurzafix
a jeszcze 50-70 lat temu oficjalnie i publicznie faceci zakładali pończochy podpinane żabkami do pasa i krótkie spodnie i to było normalne , teraz facet tak ubrany zostałby pobity i opluty a odnośnie kalesonów to kobiety nawet kalesony zapierniczyły facetom i nazwały leginsami , więc teraz faceci wracają do korzeni i zakładają pończochy pod spodnie :)

A przecie są pończochy męskie, są uciskówe, i lekarze nie mówią do niego pacjencie transie.

Bez spodni to raczej nie chyba, że do męskiej spódnicy ( kiltu):-)

Gość ##########$$$$$$$$$$$$
rajty sa do noszenia a mie paradowania !

Gość gość
.

w przedszkolu kazdy facet nosil i jakos to nikogo nie razilo.stara juz jestem , dla mnie student i przedszkolak to bez , nos se, dziecko, jak ci zimno

Gość gość
Grzesław to jakiś zboczeniec! Wszędzie się pojawia w necie pisząc że lubi chodzić w rajtuzach.Widziałam jego gębe, fuj jaki on jest oleśny! Wyjechal ze wsi bo mieli tam go dość.Jakie to żałosne że takie zboki istnieją!😡