Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprosze o dobra rade

dziewczyny poleccie dobry podklad dla mieszanej cery blagam pilne

Polecane posty

witam mam cere mieszana naczynkowa sklonna do zaczerwienien nie umiem dopasowac sobie zadnego podkladu bo po wszystkich sie swiece ;/ mam 22 lata i juz nie wiem czego szukac

????

revlon..wlasnie jestem nim wysmarowana.jest suuuper naprawde wart swojej ceny:*

a maszten colorstay?? hmm a moglabys mi pomoc jaki kolor wybrac jestem brunetka ale zima sie nie opalam ani nie korzystam z solarium a widzialam ze na allegro jest taniej niz w sklepie no i mam dylemat...;/

bo tez o nim myslalam ale chce zamowic z allegro i nie wiem jaki kolor chodi mi o kolor naturalny poniewa zawsze podkreslam sie jeszcze pudrem brazujacym

ja jestem z natury jasna szatynka kupe lat bylam blondi a teraz jestem brunetka i uzywam numeru 330 .tylko ja kupowalam zawsze w renomowanych sklepach kosmetycznych i kolor byl taki ciemnawy a ostatnio kupilam w zwyklej drogerii i cos mi tu nie pasuje bo kolor jest wyraznie jasniejszy bo porownywalam z zuzytym sloiczkiem i podejzewam ze teraz kupilam podrube a na allegro nie wiem ale tera jak mi sie skonczy to tez kupie z allegro bo jest o wiele tanszy tylko czy to orginał???a tobie radze idz do sklepu dobierz kolor i wtedy zamow:)

Gość berh.y
polecam jedyny podklad po ktorym buzia mi sie nie swieci, a jednoczesnie nie przesusza mi skory i nie podkresla skorek: Lancome Teint Idole. droga firma, ale wez sobie probke z sephory lub douglasa i wyprobuj

dzieki a czy mialyscie revlona true beige lub medium??

podnosze

Gość gdy tak patrze
pochodź po sklepach kosmetycznych i popytaj,czy nie mają próbek,wtedy najlepiej zobaczysz,co jest dla Ciebie faktycznie najlepsze czy dany kosmetyk pasuje,to sprawa indywidualna,zawsze ten sam produkt jedni zachwalają,a inni wieszają na nim psy,więc i tak nie będziesz wiedzieć,co się sprawdzi na Tobie albo popytaj koleżanek,czy nie mają jakiś próbek ja nie używam podkładu,a chciałabym i szukam czegoś dla siebie,próbuję właśnie z jednorazówek-jak dotąd nie znalazłam nic,z czego byłabym zadwolona (a próbki biorę głownie z czasopism)

Gość hyhmmmmm
La Roche Posay - Toleriane, świetny podkład