Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce równouprawnienia

Moja kobieta to darmozjad!

Polecane posty

>> mu jest tak dobrze i mnie tez 1. Widocznie nie masz za grosz ambicji. 2. Ciekawe co będzie na emeryturze :o 3. Jesteś utrzymanką męża, jak Cie zdradzi, będziesz bała się z nim rozwieść :)

Gość poliszko
co masz na myśli pisząc,że teraz obowiązki są równe,autorze? Obowiązki wobec kogo? Przecież Twoja dziewczyna pracuje,zarabia.Chyba nie orientujesz się jak traktowane są kobiety,jeśli chodzi o wynagrodzenie za pracę...Ja pracowałam po 12 godz.w weekendy po 16,wolne miałam raz na 2 tyg.jeden dzień i wiesz,ile mi płacili? 1400 zł na rękę.

Gość WRÓZONAJKA
FACECI TO JEDNAK PRZYPOMINAJĄ SKÓRCZ D.U.P.Y WIELBŁĄDA!!!!!!!

Gość dziumdziulaczek
dziwny jestes. ja siedze w domu z dzieckiem i nie pracuje. a moj maz nie wyobraza sobie ze mogloby byc inaczej. jak pracowalam to za zarobione pieniadze nie pozwolil mi nawet rachunku za moj tel zaplacic bo by mu honor njie pozwolil. wszystko("marne" czyli4zl/godz)na swoje przyjemnnosci moglam wydawac, mimo ze zarabia ok 2 tys i oboje studiujemy zaocznie to jest w stanie nas utrzymac

Gość dziumdziulaczek
marne 900zl

:D:D:D:D:D:D:D i wyszedł kobiecy szowinizm:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Autorze przyjmij do wiadomości,że równouprawnienia w tej kwestii nie było i nie będzie,a w odwrotnej sytuacji Ty byłbyś totalnym nieudacznikiem,którego należy kopnąć w doopę:D bo cóż to za facet,który rodziny nie potrafi utrzymać i zapomnij tu o jakimkolwiek równouprawnieniu:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool: Zresztą i tak wychodzisz na nieudacznika,który za mało zarabia i nie pozwala tego tysiąca przeznaczyć żonce tylko na kosmetyki :D:D:D:D:D:D

Gość trewqa
TAAA NAPEWNO HAHAHAHAH szkoda ze nie wiesz ile mam swoich pieniędzy na koncie i nie musze ci mowic z kąd je mam:-) dlatego o emeryture sie NIE MARTWIE!!!:-) A ROZWÓD UUU nie wydaje mi sie zeby chciał rozwodu hehe lata za mna jak pies za suką wiesz niektore kobietki sa bardzo atrakcyjne w porownaniu do ciebie:_)

Gość trewqa
TO BYŁO OCZYWIŚCIE DO GOGI BUBU!

"HAHAHAHAH szkoda ze nie wiesz ile mam swoich pieniędzy na koncie i nie musze ci mowic z kąd je mam" to lepiej nie mów skąd masz kase bo...moga to czytać młode dziewczyny i dasz zły przykład...

>> nie wydaje mi sie zeby chciał rozwodu Aż pewnego dnia dowiesz się, że ma młodszą, ładniejszą i sexowniejszą od ciebie :) Cicha woda brzegi rwie ;)

>> to lepiej nie mów skąd masz kase bo...moga to czytać młode dziewczyny i dasz zły przykład... :classic_cool:🖐️

Gość trewqa
HAHAHAH własnie widac jakie płytkie myślenie toba kieruje:-) i tylko jedno w tej tepej głowce sie roi.. wiesz jest cos takiego jak spadek po rodzicach .

a jak to zrobiłaś? trucizna, przecieta linka hamulcowa? rozumiem że już jestes na wolności czy z więziennej biblioteki piszesz?

>> wiesz jest cos takiego jak spadek po rodzicach Spadek to jest darowizna, Ty jesteś widocznie zbyt tępa żeby do takich pieniedzy dojść samej :o Ciesz się spadkiem, gdyby nie on, to bys kore z drzew w parku wpierrdalała :o

Gość trewqa
a jesli by sobie znalazł to jego wybor napewno szybciej bym sobie poradziła z tym niz myslisz a na samotnosc to raczej nie mam szans

Gość trewqa
taa kore mam kase i w dupie mam wasze gadanie a gadajcie ile wlezie przynajmniej nie musze martwic sie o jutro jak ty powiedz cos jeszcze bo widze ze energia cie rozpiera:-)

"a na samotnosc to raczej nie mam szans" no dopóki faceci mają kase przynajmniej ze stówke to na pewno

Mam tylko jedno pytani - brak ambicji to cecha wrodzona, odziedziczona po ojce pracującym w PGR, czy jesteś za głupia, zeby gdziekolwiek pracować?

Gość chce gównouprawnienia
no i sie pozarli o durne piniadze. az zal patrzec a co dopiero czytac😭

Gość trewqa
pracowałam bo miałam swoj bar sprzedalam go wyszłam za mąz i teraz jestem w ciąży i siedze w domu nie mysle teraz o zadnej pracy bo po co nie brakuje mi żadnych pieniedzy!!!! to co ci tak zalezy zebym pracowała przeciez wszystko mam nie rozumiem trzeba pracowac dla zasady bo do tak dobrze ? nie kumam??

Gość trewqa
a te durne kometarze zostaw dla siebie bo wyraznie ci czegos brakuje ? bijesz tylko to pracy typu prostytutka itp?

Gość trewqa
a mnie dziwi ze jestes tak zawistny

Gość poliszko
Dlaczego atakujecie dziewczynę,bo napisała,że ma kasę i nie musi pracować.Czy to jakieś przestępstwo?Skoro jej mąż akceptuje taki układ,to Wam tym bardziej nie powinno to przeszkadzać.Nie które kobiety nie muszą harować jak woły,żeby zasłużyć na szacunek faceta.Skąd w Was tyle zawiści? Dbaj dziewczyno o swoje małżeństwo,przynajmniej masz czas,żeby wyglądać atrakcyjnie i żeby w domu było jak w domu.Pozdrawiam,nie przejmuj się krytyką.

Gość trewqa
chyba nie rozumiesz znaczenia tego powiedzenia?????

Gość trewqa
dziekuje poliszko chociaz jedna osoba ktora mnie rozumie :-)

Gość kityyyyyyyy
poliszka ma racje dlaczego jestescie tak zawistni w stosunku do tej dziewczyny to ze jej sie układa ze nie musi sie martwic o jutro? dajcie juz spokoj

Gość JAJOKURA
no to autorze nie sadze zeby twoja kobitka była darmozjadem.... przemysl to co napisałes