Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strawberry Lips

Kiedy na wywiad do szpitala?

Polecane posty

Gość Strawberry Lips

Kiedy najlepiej wybrać się na wywiad do szpitala? W którym miesiącu ciaży zrobić to najlepiej? Czy wczesniej musze zadzwonic i umowic sie na wizyte czy jak pojade i pojde na oddzial polozna która bedzie na zmianie mnie oprowadzi i o wszystkim opowie? Czy wy robilyscie taki wywiad przed porodem czy po prostu jak juz sie zaczelo pojechalyscie rodzic?

hmm. ja nie robiłąm takiego wywiadu, bo miałam praktyki w tym szpitalu, a pozatym nie miałam większego wyboru, bo miałam cukrzycę i się u nich leczyłam.

Ja pojechałąm dwa tyg przed terminem nie dzwoniłam wczesniej tylko poszłam na oddział i własnie połozna mi pwoiedziała co i jak tylko akurat sala porodowa była zjeta i mi nie mogła pokazac :( a jak chcesz zobaczyc salę to warto wczesniej zadzwonic i sie umowic mi tak powiedzieli watro zrobic taki wywyiad ja byłam duzo spokojniejsza :)

Gość Strawberry Lips
chcialabym to zrobic dla wlasnego spokoju, to bedzie moj pierwszy porod i boje sie po prostu sie boje.

moj tez był pierwszy i tez sie bałam to chyba normalne :) zadzwon do szpitala w ktorym bedziesz rodzic i umow sie na taki wywiad :) krotkiego porodu zyczę :)