Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mescomp

Dlaczego dziewczyny niezbyt chętnie płacą na randkach za siebie

Polecane posty

" _Kwiatek opamietaj się, specjalnie mnie prowokujesz jeszcze zobaczysz" co zobacze? wyslalas juz mi maila gdzie i kiedy sie spotykamy? 🌼 ;)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
Miłość sex pożądanie wedlug ciebie facet ktory placi za kobiete ja zdobywa? bzdury.

"Miłość sex pożądanie wedlug ciebie facet ktory placi za kobiete ja zdobywa? " oczywiscie ze ja zdobywa... obudź sie kobieto bo śnisz jeszcze. tak samo jak kobieta płaci za mezczyzne to ona go zdobywa

no to zalezy..jesli płaci za kobite za alkohol, za dużo alkoholu to w sumie ją zdobywa...najczęściej:P

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
starac sie o moje wzgledy moze na 100 innych sposobow. ..

"potrzebujesz solidnego lania i tyle myślę, że ofert miałbyś wiecej " hmmm, lanie spuszczone przez piekna kobiete jako element gry wstepnej jest... podniecajace ;) ;) ;)

"starac sie o moje wzgledy moze na 100 innych sposobow." oczywiscie ze tak... moze dac ci piekna różę... moze serenady pod oknem śpiewać... a moze zapraszac cie na radnki płacąc za Ciebie ;) ;)

"w koncu na kobiete, ktora zrobi to tak pięknie, że nawet bedzie przyjamnie " czekam z niecierpliwoscia na maila do ciebie 🌼 👄 "lubisz jak Cie kobieta bije?" kazdy sposob jest dobry zeby miec JĄ w łóżku, nie? ;) ;) ;)

ja nienawidzę jak facet za mnie płaci!!! do tego na pierwszych randkach;) wolę byc dłużej niezależna i samodzielna...:):):)

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
oczywiscie ze tak... moze dac ci piekna różę... moze serenady pod oknem śpiewać... a moze zapraszac cie na radnki płacąc za Ciebie wole juz jak mi cos kupi. przynajmniej sie wysili (pomysli co by mnie ucieszylo) ale zalezy co kto lubi.

Gość korekkk
Kobiety płacą za siebie, kiedy mają w dupie tego faceta, z którym się spotykają - ja tak robię :) Kiedy spotkanie się nie udało, mam ochotę najszybciej uciekać i płacę. Jeśli zapowiada się dalszy etap znajomości - obserwuję, czy on wyciąga pieniądze i chce płacić - wtedy daję sobie spokój i ładnie dziękuję za kolację, drinka, czy co tam. Jeśli spogląda na mnie, czy ja zapłacę, unikam żenady i płacę - czasem bywa, że za siebie i za niego też. I wtedy etapu dalszego nie ma. Też jestem zdania , że płaci ten, kto zaprasza. Dziwnie jest, kiedy facet mi mówi : wybierz coś sobie, co tam chcesz, a potem oczekuje, że ja za to zapłacę. Bez przesady, nie chodzi o to, by ktoś ciągle za mnie płacił, stać mnie na ciacho w kawiarni, czy obiad, ale o pewną odwieczną zasadę, to mężczyzna zdobywa. Kobieta nie powinna w ten sposób zaskarbiać sobie względów mężczyzny, bo to śmieszne . To mężczyzna zawsze był dżentelmenem, a w dawniejszych czasach kobiety w ogóle nie zawracały sobie głowy pieniędzmi. O jakim równouprawnieniu mówisz? Ja jestem za zdrowym rozsądkiem, nigdy nie będę mężczyzną, ani nigdy nie będę znała się tak dobrze na męskich czynnościach, jak oni. Płacę za siebie wtedy, kiedy widzę, że facet- to jakaś ciotka, a nie Mężczyzna.

beret - jeszcze ci napisze co do placenia "kazdy za siebie" na randkach. jak mnie byla zaprosila "na kawe" i chciala za mnie zaplacic to specjalnie za siebie zaplacilem mimo ze oponowala bo chcialem zaznaczyc ze koleżeńsko sie spotkalem...

Gość kiedyś z moim męzęm
płaciliśmy na zmianę, jak wyszło. zarabiamy podobnie, wszystko było ok. Do czasu, kiedy mój mąż stwierdził, że za mało o siebie dbam (trochę to inaczej ujął.... :P ) i musimy pójść na zakupy. I już w pierwszym sklepie oczy w słup (bielizna) - nie dość, że za nic mi nie pozwolił zapłacić, nawet za cień do oczu, to jeszcze od tamtej pory niew pozwala mi płacić. Wnioski do wyciągnięcia.

Gość kiedyś z moim męzęm
*od tamtej pory niew pozwala mi płacić - tzn za różne wyjścia itepe

Gość wisenne słońce
ale głupi temat:) ja często sama płacę za siebie i jestem samodzielna... jak facet zaprasza mnie na randkę i CHCE za mnie zapłacić to co ja mam zrobić? kłócić się z nim??? :D niektóre baby powinny wrzucić na luz i pozwolić za siebie zapłacić i nie psuć udanej atmosfery na randce...