Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna od ozdabiania

jak ozdobic spodnie ?

Polecane posty

czesc wszystkim. Kupilam sobie ostatnio dwie pary takich samych spodni i chcialabym je troche ozdobic . wiecie moze jak ? jakies pomysly ?

Gość korekkk
Jak możesz, to wrzuć jakieś zdjęcie spodni, miałam kiedyś niezłą manię zdobienia dżinsów, może uda mi się Tobie pomóc.

nie wiem jak zrobic tak bys widziala zdjecie ale moge powiedziec ,ze to sa zwykle czarne sztruksy biodrowki z lekko poszerzona nogawka na tylnej kieszonce maja wyszytego motylka. jesli bylas w biedronce to napewno je widzialas :) bo wlasnie tam je sobie kupilam

bylabym wdzieczna jakas propozycja :)

Gość korekkk
Polecam farbki do tkanin, koraliki, cekiny, grube koronki i taśmy z pasmanterii. świetnie ozdobiłam sobie kiedyś zwykłe granatowe proste dżinsy haftem po boku ( wszywając różowe cekiny i koraliki, a nitka , ktorą haftowałam miała ciemniejszy różowy połysk ze srebrem). Może jakaś fajna naszywka z pasmanterii, skoro mają motylka z tyłu, to może więcej motyli, albo jeden wszyty, lub namalowany na przodzie nogawki?

Gość korekkk
zdjęcie możesz wstawić na www.imageshack.us i wkleić tu po załadowaniu link.

hm ciekawie mowisz tylko nie wiem czy moje zdolnosci beda na tyle rozwiniete zeby cos fajnego zrobic :) jutro zrobie zdjecie i wstawie. mam troche ćwiekow takich kolorowych , tasma tez sie znajdzie. podoba mi sie pomysl z tym wyszyciem tylko by trzebabylo jakis wzor miec moze co? bo z moja wyobraznia to kiepsko. moze z neta sciagnac cos fajnego , wydrukowac i..... hm

Gość ozdabiane spodnie
jak dla mnie wygladaja kiczowato, a juz w ogole motylki na dupie, cekiny i rozowe nitki to porazka... ile ty masz lat? 13?

akurat ta naszywka juz tam byla i powiem szczerze , ze nie dla niej spodnie sobie kupilam tylko dlatego,ze sa wygodne