Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem tak

Co to za maniera rozprzestrzeniająca się z prędkością

Polecane posty

Gość ja powiem tak

światła na kafeterii-rozpoczynanie wypowiedzi od "ja powiem tak". Zaczeli politycy i inne gadające głowy z telewizji. Brzmi to jak "uwaga, uwaga" przed komunikatem na dworcu i wcale rangi wypowiedzi nie podnosi.

Gość GUT UND MOTZNEE
:D

Gość a ja na to jak na latooo
a mnie denerwuje jak ktos mowi: \"mysle, ze...\" albo sie tak uwaza, albo nie i mowienie mysle ze ma na celu mozliwosc wycofania sie i powiedzenia na koncu \"moze sie myle...\" skoro ktos uwaza ze sie moze mylic tzn. ze uwaza wlasne poglady za nieprawdziwe

eee? :O to jest forum chyba prawda? więc każdy w jakiś sposób wyraża swoje zdanie lub chce podważyć czyjeś... i nie ma tu określonych reguł jak zaczynać zdanie :O byle by było w miarę składniowo złożone, bez tragicznych błędów i wulgaryzmów... olaboga.

Gość Wkurzajace jest.
*Generalnie i *w zwiazku z powyzszym. i *powtarzam

Gość mały zielony ufol
Ja powiem tak: myślę że cały ten temat to takie tam pieprzenie. Ogólnie znaczy się że możecie cmoknąć mnie w trąbkę. Powtarzam: W TRĄBKĘ P .

zarowka swietlowka jesli wyraza swoj poglad to jak moze uwazac ze sie myli??? moze tak powiedziec kiedy np. usiluje sobie cos przypomniec ale nie jak wyrazam opinie, bo wyrazajac opinie a potem stwierdzajac ze moge sie mylic oznacza...ze opini sie nie ma...

nie, jeżeli ktoś mówi \"myślę, że\" to daje jasno do zrozumienia, że to jest jego opinia i masz prawo się z nią nie zgodzić. Jest to jeden ze zwrotów stosowany w zwykłej kulturalnej dyskusji.

w danej chwili myslę, uważam ale jestem tylko człowiekiem i to niedoskonalym mogę się mylić mogę zmienić zdanie

Gość może masz torbiele

to znaczy, że jest się otwartym na poprawki i poprawę błędu. Czym jest dla ciebie pogląd a czym opinia? Pogląd można przekształcać, w miarę doświadczenia, więc nie pitol, że nie mam racji. Oczywiście gdybym się myliła daj znać 🖐️

zarowko swietlowko wlasnie swoja opinia pokazalas ze nie moge miec innego zdania bo wtedy pitole, czyli twoje stwierdzenie "moge sie mylic" mija sie z celem i nie masz tego tak naprawde na mysli :) pozdrawiam i nie uwazam ze w tej kwestii nie moge sie mylic ;) mysle ze jestes calkiem sympatyczna osoba chociaz...moge sie mylic ;)