patuska0230 0 Napisano Grudzień 2, 2008 chce zacząć brac tabletki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac jest tu wiele doświadczonych kobiet ktore proszę o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta78krak Napisano Grudzień 2, 2008 yasmin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patuska0230 0 Napisano Grudzień 2, 2008 czytałam wiele postow na ten temat i wiele dziewczyn narzeka na skutki uboczne tych tabletek!od czego zalezy ich wystepowanie lub i ich brak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Grudzień 2, 2008 Ja po Yasmin też mam skutki uboczne, a od czego to zależy, to nie wiem. Podobno skutki uboczne występują wtedy, kiedy tabletki są źle dobrane, ale ja jednak byłam badania, miałam zrobione badania krwi, cytologię, USG. Poza tym sama sobie tabletek nie wybierzesz. O tym decyduje lekarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justysia82 Napisano Grudzień 2, 2008 wszystkie efekty uboczne jakichkolwiek tabsów zależą indywidualnie od twojego organizmu. Ja biorę od 2 lat yasminlle. nie mam dolegliwosci ani żadnych innych skutków ubocznych. yasminelle są tabletkami tzw. 3 generacji, pomagają usuwać nadmiar wody z organizmu. jedyną wadą jest ich cena około 35-37 zł za opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camelek88 Napisano Grudzień 2, 2008 Ja biore Yasminelle i jest ok :) co prawda przedtem brałam jeszcze 3 rodzaje innych ale te są najlepsze. nie powiem bo cena też jest troche wysoka, ale jezeli tyle mam płacic za spokój i bezpieczenstwo to nie jest zle. Lekarz powinien zapisac ci odpowiednie tabletki do twojego wieku itd itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta78krak Napisano Grudzień 2, 2008 yasmin tez sa drogie ja place 42 zł . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta78krak Napisano Grudzień 2, 2008 ale moze tez przejde na te yasminelle- mówicie ze pomagaja usuwac wode z organizmu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne lody00000 Napisano Grudzień 2, 2008 jak to nie wiesz na jakie się zdecydować, kobieto ! tabletek się nie kupuje w sklepie z cukierkami tylko należy iść po nie do ginekologa to on decyduje jakie tabletki będą odpowiednie dla ciebie ,a nie ty. Przeprowadzi z tobą wywiad ewentualnie skieruje na badania a potem ci dobierze tabletki co nie jest powiedziane że też ci będą odpowiadały i znowu będziesz musiała zmieniać na inne. Otrząśnij się kobitko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justysia82 Napisano Grudzień 2, 2008 tak. oczywiście jeśli myslisz że dzięki nim schudniesz to chyba muszę cie rozczarować, bo ja nie schudłam, jedynie moja waga stoi w miejscu, a niektóre kolezanki po innych środkach tyły i to bardzo. ale tak jak już pisałam każdy organizm jest inny i inaczej reaguje na dany środek anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukierasekk 0 Napisano Grudzień 2, 2008 ja biorę yasmin i nie mam żadnych skutków ubocznych. Dobrze się czuje, mam ochotę na sex itp:) miałam też króciutki epizod z yasminelle - po 2 blistrach przestałam je brać bo czułam się fatalnie( rozdrażniona, zero ochoty na sex itp) choć mają mniej hormonów niż yasmin. Także dobór tabletek jest sprawą baaardzo indywidualną , najlepiej nie sugerować się innymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camelek88 Napisano Grudzień 2, 2008 zimne lody weź tak nie wyzywaj :P może poprostu sie nie zna i nie wie co zrobic?? Yasminelle w przeciwieństwie do innych tabletek maja bardzo mała zawartość hormonów w związku z czym trzeba je brac bardzo regularnie co do godziny. Na szczescie nie działaja na mnie w kazdym razie negatywnie. nie zatrzymuja wody w organizmie wiec nie spuchnie sie jak balonik :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patuska0230 0 Napisano Grudzień 2, 2008 wiem ze anty to nie cukierki i o tym decyduje lekarz po badaniach i wywiadzie ale czy nie mozna mu niczego zasugerowac!boje sie wlasnie tego aby nie przytyc i dlatego moje pytanie ktore tabletki pod tym wzgledem sa najlepsze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta78krak Napisano Grudzień 2, 2008 podobno dziewczyny po Cilest tyły . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justysia82 Napisano Grudzień 2, 2008 z tym tyciem bywa różnie. na mnie jak już pisałąm yasminnelle działa tak że waga stoi w miejscu. nie tyje. ale jak twój organizm zareaguje na naie tego nikt na tym forum ci nie powie. aha jedynie zwiekszyły mi się piersi, ale to chyba plus:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camelek88 Napisano Grudzień 2, 2008 no to mu np.powiedz ze zalezy ci na tym zeby nie przytyc:) ja na poczatku miałam to gdziec, poprostu nie chciałam miec narazie dziecka i nie patrzyłam na tycie czy nie tycie :P ale po 3 latach zman tabletek jest ok... kazda musi to sama na sobie sprobowac bo np. na mnie moga działac ok a na ciebie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Grudzień 2, 2008 Moja ginekolog twierdzi, że po Yasmin się nie tyje. Ja nie przytyłam, ale czytałam w necie opinię kobiet, które jednak przytyły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camelek88 Napisano Grudzień 2, 2008 no po cilest sie tyje i to strasznie wiem cos o tym :P:P A po yasminelle to mi rozmiar biustu o 1 podskoczył :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Grudzień 2, 2008 Jesli zrobisz badania poziomu hormonów to lekarz będzie wiedział jakie są najlepsze dla Ciebie.Nie mozna tak po prostu stwierdzić które, bo każdy organizm reaguje inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patuska0230 0 Napisano Grudzień 2, 2008 naczytałm sie o novynette yasminelle o logest i jestem zdeorientowana dlatego prosze o pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zimne lody00000 Napisano Grudzień 2, 2008 ja akurat biorę cilest i wcale nie tyje wręcz przeciwnie z chudłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camelek88 Napisano Grudzień 2, 2008 lekarz ci pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justysia82 Napisano Grudzień 2, 2008 camelek88 ------ u mnie tak samo z tym biustem, dla mnie niewygodne:( ale mój facet zadowolony. więc w sumie chyba plus :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach