Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukanaaOna

czy ten związek ma sens??

Polecane posty

Gość oszukanaaOna

jestesmy razem 3 miesiące, ciągle się kłócimy, ciągle słyszę, że jestem nie posłuszna, że go nie słucham, że źle sie zachowuje nieodpowiednio do mojego wieku, że go wkurwiam, ostatnio usłyszalam, ze zachowyje sie jak dziecko z zespołem Downa, wiem, że nie jestem idelana moam swoje rózne humory, zalezy mi bardzo na tym facecie, ale czy takie epitety to nie jest przesada??

Gość karmar
olej kolesia, dlaczego masz mu byc posłuszna? co ty pies jestes??????

Gość zalamana lady
mam to samo ,tez sie mecze,on mowi ,ze zachowuje sie jak mala dziewczynka itp

Gość oszukanaaOna
i jeszcze jedno jego częste powiedzenia, że on mówi mi co lubi i ja mam to robić, raczej staram sie spełniać wszystkie jego zachcianki ale najwidoczniej to też za mało...

Po trzech miesiącach takie teksty? To co będzie jak się za 10 lat pokłócicie? Noże będą latały? Powiedz mu, żeby się zastanowił nad swoim słownictwem. Poza tym jest z Tobą, czy z kimś, kim chciałby żebyś była, że każe Ci się zmieniać??

Gość i kto ma ci powiedziec
czy przesada czy nie?

Gość karmar
pamiętam że kiedyś byłam w takim związku. U nas problmem było to że jak bym sie nie zachowywała to zawsze było źle

Gość wiosenna rosa
To po co z toba jest skoro wszystko mu przeszkadza? Dziwni ci ludzie.

Nie obraź się, ale sam fakt, że nadal jestes w tym związku i się zastanawiasz nad nim, nie świadczy o Tobie najlepiej. To jakaś kompletna porażka ten facet... Trochę szacunku do siebie dziewczyno...

Gość nalezy odwrocic
pytanie, po co on jest to jego sprawa, a po co ona jest?

\"Tylko brak rozeznania,pospolitość myśli i niestaranne wychowanie mogą sprawić,że kobieta zacznie się uważać za całkiem równą swemu mężowi. Zresztą ,istniejąca między nimi różnica nie zawiera żadnej ujmy: waszymi właściwościami drogie panie są piękność,wdzięk,wasze obowiązki to uległość i posłuszeństwo.\" :P:P Tak tylko chciałem dolać oliwy do ognia.:)

Gość oszukanaaOna
Mówi, ze chciałby być ze mną... wiem, że powinnam to skończyć ale bardzo się zaangażowalam w ten związek, to byla taka nagla miłość...

tak, te epitety to przesada. W swoim 5 letnim związku ani razu nie byłam porównana do dziecka z zespołem Downa, nigdy też nie byłam nazwana głupią czy nieposłuszną. Zastanów się czy chcesz być z taką osobą? Bo później niestety nie będzie lepiej.

Gość bo on to dobry
facet byl i taki kochany, tylko jak wypil to potrafil przy...bac

Gość oszukanaaOna
a zawsze awantura jest o 2giej w nocy jak śpi i proszę go, zeby mnie odwiózł to dopiero się dzieje:(, zawsze 30 min jest proszenia zeby wstal a pozniej 30 min pretensji do mnie ze gladze nad nim jak go budze ze go szturcham itp. a doskonale wie, ze musi mnie odwieśc, ale tez to duzy problem...

Gość ghnhgjg
Nie znamy tej historii z drugiej strony. "Jestes nieposłuszna" mógł powiedzieć w zartach, wszystko inne na serio. Może jestes sfochowaną księzniczką, obrażasz się o wszystko, chcesz żeby było jak sobie życzysz, jestes kapryśna, dziecinna i ogolnie trudno z Tobą wytrzymać. Aha - gdybym ja miala kazdej nocy o 2 odwozić faceta do domu, mimo że wstaję do pracy - też bym dostała kurwicy. Jak Ci to nie pasuje - wracaj wczesniej autobusem, albo zostawaj do rana.

Gość oszukanaaOna
ghnhgjg ---> nie rozumiesz, ja chce wracać prędzej, ale to on zawsze nalego, ze mnie pozniej odwiezie, pozatym na nic się nie obrażam

Gość czyli wystarczy
zeby wstawal w srodku nocy i pelnia szczescia, najwyzej bedziesz downem, no sielanka

Gość oszukanaaOna
jasne

Gość na pewno nie
bo to byla nagla milosc, wtedy wszystko jest dopuszczalne za wyjatkiem nieodwozenia w nocy do domu

Gość hgfhgfh
on nazywa cie downem a ty powiedz ze ma wodoglowie ;-)

Gość oszukanaaOna
ale ja go przecież ni zmuszam do odworzenia mnie sam chce, a pozniej jak przychodzi co do czego to nie mozna go dobudzic:|

Gość mariusz28
Macie rację, facet Cię nie szanuje. Gdyby kobieta nazwała mnie dzieckiem z zespołem Downa, dostałaby otwartą dłonią po twarzy. Facet ma Cię szanować.

Gość ciekawe czy
jakby mariusza nazwala eunuchem, to gryzlaby piach