Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciąża poronienia i itp.

Może ktoś coś wie na ten temat jeśli tak proszę o pomoc

Polecane posty

Gość a czy masz
to nie jest tak zle najgorszym objawem jest twady brzuch wtedy wskazuje to na nowotwory ale na twoim miejscu i tak wyralabym sie do lekarza tak jak piszesz- to nie jest normalne

Gość prawdziwkaz
to raczej tluszcz ale idz do lekarza najpierw normalnego i zoabczysz co powie .nikt tu nie ejst lekarzem a nawet jak by ktos byl nie zbada sie na odleglosc

wlaśnie o to mi chodziło mogę sobie calkowicie naszczęście wykluczyć poronienie dzięki temu co napisałyście. Z tym że czytałam kiedyś o tym że sporo kobiet poroniły nie wiedząc o tym myśląc że to okres

wiem muszę się wybrać ale najpierw muszę znaleść czas i chęci a do tego momentu chciałam się podzielić tym na forum

Gość a czy masz
zdaj sobie sprawe ze to mzoe byc guz, ktory cos wazy i uciska na jame brzuszna powodujac wydecie brzucha specjalnie cie strasze zebys znalazla checi i poszla do lekarza

Gość może masz torbiele
na jajnikach, wtedy brzuhc jest wzdęty, parcie na mocz, pobolewania, nieregularny okres, plamienia w trakcie cyklu usg waginalne powinno to wykryć, idz do gina

Gość może masz torbiele
albo na zwykłe usg powłok brzusznych, badanie chyba kosztuje 50 zł prywatnie zresztą zacznij od wizyty od lekarza internisty, nich on zabda brzuch, wtedy może da skierowanie na usg jak go cos zaniepokoi

wiem że może to być coś poważnego i dlatego strasznie się boję. Mam takie głupie myślenie że lepiej mniej wiedzieć niż wiedzieć za dużo:(

Gość może masz torbiele
no to skoro wolisz sobie coś wkręcać niż sprawdzić i się uspokoić to siedz na kafę i snuj teorie.... a moż epo prostu jesteś w takim wieku gdzie zmienia się gospodarka hormonalna is ie gwałtownie tyje ? ja miałam taki skok: w wieku 18 lat z 50 kilo urosłam do 70 w ciągu kilku miesięcy, wiadomo, matura, oblany egzamin na studia, stresująca sytiuacja w domu itp

Gość a czy masz
chroby sie staja powazne dopiero wtedy gady sa zaniedbane zamiast sie bac idz i daj sie uspokoic