Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dachowkaa

jem ciasto czekoladowe i popijam cola dieta? zaczynam od jutra

Polecane posty

Gość dachowkaa

hej dziewczynki od jutra zaczynam dietke przytylam po ciazy w sumie zostało mi 15 kg ciagle tyje wiec musze powiedzec stop zbednym kg :( pare dni bede jadła: sniadanie normalne gdyż uważam że sniadaine powinno być wmiare syte gdyż pózniej będzie się ban chciało jeść przez cały dzień przez min tydzien bede jadła zupe kapusciana na obiad a po tym wszystkim zaczne diete kppenchadzka dla oczyszczenia organizmu kto ze mna?>? waga wyjsciowa 77kg-2-12-20008

Gość winoooooooooooooooooo
Od jutra,od jutra.....to takie puste gadanie. A czemu nie od dziś?!

Gość ANALFABETKI....
KOPENHASKA, A NIE KOPENHADZKA DO CHOLERY!!!

Gość nad Mamry
Życzę Ci powodzenia ale nie dasz rady

Gość dachowka
dam dam juz kiedys bylma na kapuscianej i schudlam 10kg pozniej ciaza normalne jedzienie i masz ..... ok bede odchudzac sie sama jak nie ma chetnych ANALFABETKI...---------> obie nazwy sa poprawne

Gość WIOLKA322
ja tez przechodze na kapusciana tylko musze isc kupic duzy garnek bo nie chce mi sie codziennie gotowac.

Gość pączulek
Czecs dachówka ja sie odchudzam dietą 1000 kcal od wczoraj mozesz wierzyc albo nie wczoraj zjadłam tylko 800 kcal i wiesz ze jak weszłam na wage to jest kilo mniej... Ja tez walcze od 2 lat z kilogramami po ciąży tylko twoja waga dla mnie jest w tej chwili marzeniem. Mozemy sie odchudzać razem wsparcie ważne każda inną dieta ale mozemy sie dopingowac co ty na to? Pozdrawiam

Gość dachowka
pączulek---pewnie ze bedziemy sie wspierac ja zaczynam kapusciana kopenchadzka a poitem zadna dieta tylko zdrowy tryc zywienia przed ciaza wazylam gora 63 kg teraz 77:o a ty jak z waga?

Gość pączulek
ja z wagą masakra ale juz i tak jestem zadowolona teraz jest 86 przy 170 a jeszcze z 8 miesięcy temu było ponad 100:-( i tak jade dalej powoli mam nadzieje na razie do konca roku te 5 zrzucica potem od nowego roku moze 10 do wakacji:-)

Gość dachowka
z nasza waga jest podobnnie bo ja mam 160 i waze 77;o a te kilkanasie kg jak zzucilas? dieta 1000kcl ?

Gość pączulek
powiem szczerze ze ja nie jestem cały czas na dietach. stosowałam przez ten czas i kapusciana ze dwa razy kopenhaską norweską nie do konca 1000 kcal i garsciowa. wiem ze te wszystkie diety cud daja jojo ale ja do niego nie dopuscilam nawet jak przestalam stosowac jakas diete pojadalam ale nie pozwolilam zeby wiecej niz 2 kilo wrocilo i zaczynalam znowu. Ale widze teraz ze jednak wolniej to skuteczniej ja nie jestem ogólnie długodystansowcem ale staram sie nie zaprzepascic tego co juz osiagnełam a chce wiecej. Sorry moze to wszystko co tu napisalam jest dosc chaotyczne ale moj synek mi przeszkadza i staram sie pisac jak najszybciej.

Gość dachowka
hhehe moja niu7nia tez szaleje i pisze szybko i z bledami:) ja od jutra START nie ma zartów:)

Gość pączulek
Słuchaj ja pisze na topiku 800 - 1000 kcal..... moze przeszłabys do mnie:-) ? ja tam pisze ile i co zjadłam co robiłam itp. Nikt jak dotąd do mnie nie dołączył:-P