Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfdfs

ZRANIŁY MNIE JEGO SŁOWA...

Polecane posty

Gość fsdfdfs

Pokłocilam sie z moim facetem, doszlo do tego ze powiedzialam mu ze byl ze mna dla seksu.. On natomiast powiedział, ze gdyby zalezalo mu na seksie to na pewno nie ze mną. Nie zrozumialam. Potem powiedzial ze do seksu to z taka co ma piersi, pupe. (ja jestem szczupla, mam male piersi..) Zabolalo mi, on chce sie pogodzic.. Ale ja nie wiem co robic.. Nie chce po tych slowach juz sie z nim kochac...

Gość dobrze myślisz
I słusznie. Po takim tekście...

bez sensu...przecież rozwiał twoje wątpliwości co do tego, czy traktuje cie tylko jako seksualna zabawkę...za co chcesz teraz go karać-za to ze potrafił cię przekonać:O;)

Gość taka_jedna_86
Powiedział to,bo był pod wpływem silnych,negatywnych emocji,i chciał Ci dopiec.Uderzył zapewne w Twój czuły punkt,i o to mu chodziło.Wiesz,był zdenerwowany,ale rozumiem też Twój żal,masz do niego prawo.Porozmawiajcie o tym szczerze,powiedz,że bardzo Cię to zabolało i takie teksty działają tylko blokująco.

bzdura...facet tylko odbił piłeczkę..jej tekst "powiedzialam mu ze byl ze mna dla seksu" po prostu wywołał reakcję..

Ale ja nie wiem co robic.. Nie chce po tych slowach juz sie z nim kochac. tez bym stracił ochote jak bym takie słowa od kobiety uszłyszał ...masz racje nie kochaj sie z nim,zrobisz mu przysługe :P

dokładnie bracie;)...a tu facet nie tylko nie stracił ochoty do seksu z nią-mimo, że ewidentnie dziewczyna nie wierzy w głębie jego uczuć to jeszcze pierwszy wyciąga rękę na zgodę...ja na jego miejscu bym cię autorko rzucił;)

Gość fsdfdfs
Jezeli go nie pociagam, nie podoba mu sie moje cialo - to jest zwiazek bez przyszlosci..

Gość greq
wyszlo szydlo z worka.olej drania ,chama i swinie

Gość hanusia19*
mam podobny problem tylko sytuacja jest odwrotna czesto to ja dopiekam swojemu facetowi chociaz wcale tak nie mysle mowie mu to zeby uslyszal to co chce uslyszec. mysle ze twojemu facetowi jest na prwde zal ale powiedz mu o tym ze cie to zabolalo, o tym co mial na mysli, powiedz mu o tym co ty wtedy poczulas bedzie mu latwiej zeby zrozumial czym cie zranil (niech kilka dni pocierpi nie zaszkodzi:)

Gość emilkaaaaa
:| szok...

>>>powiedzialam mu ze byl ze mna dla seksu.. Typowe dla kobiet. :) Myślałaś, że jak tak powiesz, to mu rura zmięknie i zaprzeczy gwałtownie, dodając, że absolutnie nie, że kocha Cię i jest z Tobą, bo nie wyobraża sobie nikogo innego na Twoim miejscu. A tu dupa. Myślę, że poszedł za ciosem, że chciał, żeby Cię zabolało. Inna zupełnie kwestia, że nie powinien. Ale ja też czasem walę piąchą prosto w nos, nic na to nie poradzę, taki typ. Zawsze mi się wybacza...

Gość wyszlo szydlo
z dwoch workow albo mowiac inaczej swoj swego warty

Gość Bardzo nieszczesliwa
ale masz idiotko problemy..................

Gość oboje jesteście siebie warci
Chciałaś usłyszeć, że Cię kocha? To używaj lepszych chwytów. A tu był klin klinem.

po prostu każda kobieta jest w mniejszym lub większym stopniu prowokatorką...ale rzadko, która kobieta jest w stanie przewidzieć efekt swojej prowokacji;) natomiast my opieramy związki na szczerosci...co również nie każda kobieta potrafi znieść:D

ząb za ząb... złośliwość za złośliwość...;) nagle mu coś nie pasuje?:P no to cóż, nie kochaj się z nim;):P może pocierpi i mu przejdzie?:P

O, fuck. Ale Ci pojechal :O Moze pwoinien poszukac sobie rzeczywiscie nowej-bardziej cyctaej i "dupczastek". Mi by sie tez odechcialo po takim tekście :/

Gość moze jesteem glupia
ale ja tam faceta rozumiem. nie zawsze wiazemy sie z 'idealem' - pokochac mozna kogos za niskiego, za grubego, nawet brzydkiego. a on gdyby mial szukac babki tylko do seksu to kierowalby sie fizycznoscia tylko. moze i nie powiniem Ci tego mowic, ale sama zaczelas. glowa do gory :)

Gość fsknckjsioahfancm
Ej no co Wy, on tylko wyraźnie dał jej do zrozumienia,że nie jest dla niego atrakcyjna fizycznie,pociągająca i seksowna :D

Gość cześć Lucky
:) P.S. Z lekka przegiąłeś z tą szczerością. :P

Tobie wolno gadać głupoty, a jemu nie? po co prowokujesz takie teksty? a jakby on Ci powiedzial że jestes z nim tylko dla pieniędzy - byłoby CI miło?... ochłoń, ogarnij się i nie zaczynaj w przyszłosci. PS. Jesli sie z Tobą kocha to znaczy że go pociągasz. a cięzko żeby się z Tobą nie kochał skoro zarzucasz mu że jest z Tobą tylko dla seksu.

co sie na nia tak rzucacie, według mnie ona to powiedziała zeby on w miły sposob potwierdził ze nie był z nia dla seksu a dlatego ze mu na niej zalezy... a ze facet z takim tekstem pojechał:O to trudno... ja bym mu powiedziała ze za kazdym razem udawalam :D

Gość gwiazda 29
przynajmniej wiesz że nie jest z Toba dla seksu, widać masz jakieś zalety niefizyczne

No Twój tekst z pewnością go zabolał... jakby mi facet powiedział, że jestem z nim dla kasy albo seksu to pokazałbym mu drzwi i zarzuciła fochem na dłuuuugi czas. Jego reakcja była oczywista - uderzył w czuły punkt choć ten tekst, że gdyby był dla seksu to nie z Tobą... hmm.. czyli co? jest inna lepsza od Ciebie w łóżku i to z nią wolałby spędzać upojne noce? Ty wkurzyłaś jego, on Ciebie. Albo się dogadajcie i zapomnijcie ale już teraz dajcie sobie spokój.

Już lepiej dajcie sobie spokój bo potem to tylko będzie eskalacja uderzeń w inne czułe punkty,a takie życie jest do doopy :O

Gość palancisko
zagadza sie ze moze powiedział to w emocjach i tak naprawde nie mysli, ale moze...' pewne jest to ze ty bedziesz miała taki uraz ze szok, długo o tym nie zapomnisz albo wcale

Gość gdfgd
zerwij.