Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o.n.e

beta 160 w 3 tygodniu ciąży - czy to odpowiednia ilość?

Polecane posty

Gość o.n.e

...jak było u Was?

Gość o.n.e
czyli miałaś więcej niż ja i szybciej...powinnam się niepokoić?

Gość jak mozna byc takim
matko dziewczyny, po co wy sie tak nakrecacie?????? zrobilas test z apteki? wyszedl pozytyw? to sie umowza 4 tyg nabadanie do gina i po ptokach. bo zwariujecie od tego sprawdzania....

Gość cocacola23
ej dziewczyny,pomóżcie mi ,ok ? Byłam niedawno na badaniu beta hcg i wyszlo 21,0 ... Powinnam byc juz na początku 5 miesiąca!!!!! a tu wychodzi 4 tydzien ,to nierealne,Czy test jest do powtórki ? pomóżcie ,błagam,nie wiem co robic.Oddziałowa mowila mi ,ze to nic nie znaczy to 21,0,jak myslicie?

nie, bo na początku różnie to bywa... przy becie o wiele ważniejszy jest jej właściwy przyrost w czasie... jeśli po 48 godz. przyrośnie o co najmniej 66% to dobry znak... czyli dobrze jest powtórzyć to badanie... u mnie druga beta po 2 dniach wynosiła już prawie 800...

Gość o.n.e
Nie nakręcam się. Zwykły test mi niczego nie wykazał więc zrobiłam badanie krwi. Jest to 3 tydzień. Lekarz kazał mi zrobić kolejne badanie po 48h i dlatego zaczęłam się zastanawiać czy wszystko ok.... Zawsze, kiedy się czujesz niepewna strach ma wielkie oczy.

Gość qwertyui
Ucięło mi: kobiety nie w ciąży:

Gość qwertyui
coś nie chce się wkleić. w kazdym razie normy w całości są np. tu: http://tnij.org/normy cocacola -u ciebie nie ma jak widać ciąży. Idź do ginekologa on na 100% powie ci czy jesteś czy nie jesteś w ciaży -tym bardziej że to już według ciebie 4 miesiąc.

Gość o.n.e
no to w sumie się zgadza. mieści się w normie, Zobaczymy co pokaże kolejne badanie. Trzymajcie kciuki....