Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

dwa i pół miesiaca spotykania z kobietą i wciaz bez seksu

Polecane posty

mamy po 29 lat i ona twierdzi ze nie jest jeszcze na to przygotowana gdy zalozylem prezerwatywe bo bez nie chciala rozumiem po 5 sekundach sie wycofala twierdzac ze nie jest jeszcze czas kuzwa mac ja mam potrzeby temperamet nie wytrzymuje a co sie okaze ze ona to lubi ale po bozemu po ciemoku raz na tydzien wczesniej mialem partnerke wamp i bylo super. Mam juz dosyc wysiadam

Gość problem problemów
to masz dwa wyjścia-poczekać albo dać sobie spokój:)

Gość boooooooooobs
Daj se luz

prymitywny jesteś koleś. oprócz Twoich potrzeb RÓWNIE istotne są potrzeby Twojej partnerki. jeżeli tego nie rozumiesz, to może rzeczywiście lepiej, żebyś wysiadł i dał jej spokój. Albo siedź i naciskaj dalej. W końcu dostaniesz po ryju i na tym się skończy. A jej cycka i tak nie dotkniesz...

czy wy nie rozumiecie ze mi sie ostro chce bzykac nie mamy tez po 17 lat nie jestem prawiczkiem ani ona dziewica jesli ona ma takie male potrzeby to jak bedzie pozniej mi sie bedzie dwa razy dziennie conajmniej chcialo a jej raz na tydzien i co w tedy porostu zalamka

Gość JoeMonster2
ja mam zasady: używane - seks kiedy mi sie chce albo wypad, a oślubie nie ma mowy dziewice - seks po ślubie

Gość Damki Krawiec
A po francusku też nie? W żadną strone? Jak już zmarnowłeś 70 dni - olej ją! Niech ma Sylwka solo... jakas popaprana jest... ale to jej problem. Niech nie będzie twój!

Gość Mroczny Rycerz
nie nie!taki jestem wkur.... zdenerwowany

żałośni jesteście... wy naprawdę macie fiuty zamiast mózgu, a łeb to tylko po to, żeby było na co czapkę włożyć...

Gość bhbjdbfh
no cóż typowy facet

Gość Mroczny Rycerz
a idź do i innej huk mnie to obchodzi,tylko jak wrócisz znów do tej dziewczyny to bede Cie nawiedzał

kolego ja bym po pierwszym miesiącu wysiadł może nawet krócej :o w tym wieku sex to reguła i sposób na lepsze samopoczucie. Bez udanej nocy niema udanego dnia :d jednak skoro piszesz o tym to wniosek nasuwa się sam, Tobie na niej zależy więc może z nią porozmawiaj, nie na krzyki tylko na argumenty. oczywiście zakładam że wiesz co jest co i potrafisz ją podniecić a wina leży ewidentnie po jej stronie. Jeśli to nic nie da to mykaj od niej bo mając temperament o jakim piszesz to raczej nie masz z nią przyszłości. minie jakiś czas i siłą rzeczy i tak rozejrzyj się za inną tej robiąc krzywdę.

Gość frottka
Juz sie nie dziwie dlaczego niektore kobiety wola byc singlami niz wchodzic w zwiazki z takimi bezmozgowcami:O

ja ciebie rozumiem do nie dawna sama mialam faceta i sex codzinnie uwielbiam sex nie mam problemow typu bol glowy czy zmeczenie po pracy na sex zawsze mialam chec ale ostatnio jestem sama i nie moge sie pozbierac z braku sexu :o wiec wiem jakie meczarnie przezywasz mając u boku kobiete a nie mogąc sie z nią bzyknąc zycze cierpliwosci

szacunek się zdobywa przez wstrzemięźliwość seksualną???? ciekawe to jest... szanujecie dziewice? taaak prawiczki i inni chłopcy pewnie szanują tylko dziewice... osobiście miałbym spory dylemat nad związaniem się z taką właśnie dziewczyną, musiała by mnie naprawdę urzec. W pewnym wieku facet zaczyna marzyć o kobiecie a nie o dziecku.

frottka Juz sie nie dziwie dlaczego niektore kobiety wola byc singlami niz wchodzic w zwiazki z takimi bezmozgowcami to nie jest brak mózgu, każdy ma swoje potrzeby!! mi osobiście nie zależy na Kobiecie która będzie kucharką i sprzątaczką w swojej Kobiecie w pierwszej kolejności chcę widzieć kochankę!! bo o ile resztę można w sobie wyrobić czy podszlifować o tyle tego tak nie bardzo.

Gość bhbjdbfh
idiota po prostu --> brawo:) masz racje. jak nie wiecie co to szacuniek to idzcie sie je*bac. jak dziewczyna mowi nie to nie i jak ja kochasz to zrozumiesz a jak w głowie ci tylko pizdy to kurwa wez sie lepiej zabij hehe;D nie wiesz co jest wazne w zyciu to do widzenia!;p

oczywiście masz rację!! tak jest my nie lubimy jak laska sama nam się pcha! jednak we wszystkim musi być jakiś umiar!! będąc w związku to co innego niż podrywanie siebie na wzajem!!

Gość Pracodawca
chyba ty bez seksu bo ona codzien po :)

Gość kikilija
nie no nie daje sobie rady jak widze takie wypowiedzi faceta ktory ma 30 na karku to az zal. jak was rodzice wychowali ze macie siano w tych pustych łbach

sory ale sex jest w pewien sposób okazaniem miłości to jest chęć pełnego zbliżenia sie do partnera!!!!! tutaj mógłbym polemizować kto kogo tak naprawdę kocha!!

Gość Pracodawca
co za roznica czy pol roku czy dwa dni jak bedzie cie chcial oszukac to i tak wydupczy i zostawi!

o czym piszesz dziewczyno??? pół roku :o ile wtedy miałaś lat?? ja byłem 8 miesięcy z dziewczyną zanim zaczęliśmy swoje życie intymne :o tylko że wtedy miałem 20lat a nie 28 czy jak autor 29 :o

Gość lilsdf
i tak umrzemy wszyscy wiec po co sie tak przejmowac..

Gość facet jak ma 29 lat musi czest

Gość lalalddsfgsdg
Shao_Lin < - - - - - - - - nie graj takiego ciupage tutaj na forum, pewnie nie ruchasz i cie to nie rajcuje, albo masz za malego kutasa i nici, nawet reka nie powalisz bo nie ma za co zlapac. 29 lat to sporo i rozumie kolege!! sex to podstawa!! a potem wy baby narzekacie ze facet was zdradzil itp, dawajcie dupy swojemu mezowi czy chlopakowi a nie bedzie zdrad!!!!!