Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pachnaca_kawa

dlaczego kobiety generalnie wszystko owijają w bawełnę?

Polecane posty

W tym czasie można spędzić czas z kobieta w duzo przyjemniejszej scenerii....:)

Gość u mnie jest odwrotnie
ja lubie wszystko kawa na lawe, zwlaszcza jak mi cos nie pasi, bo lubie jasne sytuacje, bez niedomowien. A moj tylko sie obraza :O I sie musze domyslac :O Jedynie co... to nie potrafie rozmawiac swobodnie o intymnych sprawach. Ale moze to przyjdzie z czasem ;) Znaczy na powaznie nie umiem, bo w zartach to tak ;)

no tak my spędzamy czas przed monitorem:P zarąbiście milsza sceneria hehee:P:P a wypominasz mi niby,że wczoraj na sapcer wyszłam się ...ostudzić i nabrać świeżego powiuetrza;P

oderdobe konkretny facet, który potrzebuje tylko hormonów? Kto pisal ze potrzebuje?? Przeciez ma je w sobie az w nadmiarze...Nic tylko korzystać:)

no tak my spędzamy czas przed monitorem zarąbiście milsza sceneria hehee a wypominasz mi niby,że wczoraj na sapcer wyszłam się ...ostudzić i nabrać świeżego powiuetrza;P A kto powiedzial ze pisze bezposrednio w odniesnieniu do Ciebie Moja Droga:) Oj oj czyzby zbytnia pewnosc siebie:)

oderdobe szalejesz mam się już bać czy za chwilę??? haha Jak lubisz dostawac soczyste klapsy w tyłeczek to mozesz zacząć:)

oderdobe hahahhaha! ja się nie daję bić:P:P:P nie ma mowy:P jeden próbował i.... gorzej na tym wyszedł, mój drogi...:P

oderdobe hahahhaha! ja się nie daję bić nie ma mowy jeden próbował i.... gorzej na tym wyszedł, mój drogi... Cały czas piszemy o przyjemnościach...zapomniałas juz? ;)

oderdobe nie zapomniałam...;) ale że co? miałabym tak dobrowalnie zgodzić się na klapsa?:P hehe mój drogi, ze mną nic nie ma tak po prostu:P

ale że co? miałabym tak dobrowalnie zgodzić się na klapsa? hehe mój drogi, ze mną nic nie ma tak po prostu Przyjać go z pokorą jako karę za wczorajsze grzeszki:)))))

to ja będę okrutną Królową Śniegu hahahaha jest śnieg nie ma ciepełka:) ;)

Przyjać go z pokorą jako karę za wczorajsze grzeszki :) igrasz z ogniem, mój drogi:P:P:P jest śnieg nie ma ciepełka :);) taki urok tej Królowej hhihihi bój się:P

igrasz z ogniem, mój drogi Juz zapłonął:)? Roztopic taki lodowiec;) hym...rozpieszczasz moje męskie ego.....:) Królowo!! :)

oderdobe mówisz,że zaczęłam łechtać Twoje męskie ego? ojjjjjjjjjj nie chciałam, naprawdę;) wybaczysz mi, o Panie i Władco:P:P:P

wybaczysz mi, o Panie i Władco Mysle ze moglabyś mnie przekonac gdybys sie troszke postarala;) w koncu jestem gentelmenem-dypomata:) ;)

oderdobe ja się zawsze staram, mój drogi;) ale teaz chyba mnie zatłuczesz:( obowiązki zawodowe wzywają i muszę mykać;) będziesz bardzo zły??? nie bądź:******:)

oderdobe pojawię się jak coś Panie i Władco, wieczorkiem...;) miłego? hmmm pracując? hhmm niech będzie:P i wzajemnie:):):)

Gość dziwacznie czasem
a ja tez tak czasem mam z moja kobieta;/ kreci, niby chce, a jednak nie, bawi sie ze mna w zgadywanki i jakies dzikie gry slow a ja tego niecierpie!!!! :P

no ja nikogo aż tak nie dreczę..:P można dopowiedzieć nawet .... "jeszcze" hahaha ;) czasami wręcz kocham się podrażnić;):P oderdobe biedny wie już o tym conieco;)

Gość zniesmaczonaP
a facei to może nie owijają? pffffffffffff :P

Gość taki jeden wariat
faceci przynajmniej jak czegoś chcą to dążą do tego,a wszystko zawsze próbuje skomplikować;/