Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pachnaca_kawa

dlaczego kobiety generalnie wszystko owijają w bawełnę?

Polecane posty

pachnąca kawa Nie czasem:) ale prawie zawsze:) Problem żeby nie kazać zwierzynie gonic króliczka zbyt długo...:) bo i po co odkładac przyjemności w czasie:)

Gość z reguly
zwierzyna i kroliczek to stosowane synonimy w swietle relacji...ale widac, nie przez wszystkich

oderdobe ale to pytanie bylo takie ogolne:P tak to ja mowie, jak sie z kims draznie, nie chodzilo mi dokladnie w tym momencie o Ciebiem, wybacz;);P

generalnie drapiecie się po plecach nie owijąjąc w bawelne :D

pachnaca_kawa Ja cos czuje ze poziom Twoich estrogenow jest zblizony do poziomu mojego testosteronu:) a to mogłaby być niebezpieczna mieszanka;) więc wiesz:) uwazaj:)

oderdobe moze masz racje!!!! hahaha troche powietrza by mi sie przydalo:) moze skocze sie na jakis spacerek ? hihihi zeby nie bylo,ze cos potem z tymi naszymi hormonami nie teges:P

pachnąca kawa moze masz racje!!!! hahaha troche powietrza by mi sie przydalo :) Jako dzentelmen przyjme ze akurat chodzi ci po głowie powietrze;) ;)

oderdobe drogi gentelmenie;) nie powietrze mialam na mysli:P ale powietrzem bede sie "reanimowac",zeby za bardzo nie bylo jakos "hormoniasto" tutaj przez nas;):P:P:P

pachnaca_kawa W obliczu całego tego depresyjnego nastroju kafeteryjnego trochę pikanterii i flirtu nie zaszkodzi;) czyli jednak nie powietrze;) coś tak przeczuwałem....haha:)

pachnaca_kawa Hym:) to trzeba ugasic pożar bo się nam "pachnąca kawa" zagotuje;)

oderdobe spacer byl milutki, troche mrozno brrrrr:):):) ostudzilo mnie;) ale wracalam migusiem do szczescia po drugiej stronie komputera pareset kilometrow ode mnie:):):)

Gość taki jeden onP
a Ty myslalas pachnaca_kawa ze masz monopol na draznienie sie i owijanie w bawelne? hihihi wszystkie tak pewnie myslicie,a tu prosze jeden widze madry jakis i zaczyna dawac wam pstryczka w nos:P:P:P

taki jeden onP solidarność plemników może? heeheh dobre:P wiesz, spokojnie, niech owija i gmatwa jak chce, ale później wcześniej czy później sam będzie musiał to wyjaśnić...a ja jestem cierpliwa:):):)

Gość homme
hehe kobiety owiajaja w bawelne,bo taka maja nature i coz;P ale i tak w sumie je kochamy:P

no tak zawsze można wierzyć, że to opakowanie jest połową sukcesu:P:P:P poza tym zaraz się przecież można wzruszyć od tej męskiej miłości do nas, kobiet;) hihihi:P

że co kobieca natura? że jak się już robi goręcej to podkulamy ogonki i uciekamy jak zbite pieski??? Jak sie robi goracej :) to juz nie macie odwrotu! :))))

pachnaca_kawa Tak sie zlozylo ze mialem na to olbrzymia ochote wczoraj:) ale Ty wolalas spacer i cieplo.....:)

oderdobe ojjjj wybaczysz mi????:):):) ale obiecuję następnym razem zabiorę Cię ze sobą na...spacer jak miałeś taką ochotę wczoraj!!;):P