Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Burberry2102

Sex w samochodzie ..Wstyd czy przyjemność D

Polecane posty

Robią to tylko \\\"blachary\\\"? Czy też osoby,które na prawdę to lubią i czują się z tym dobrze ?:] Czy jest to wstyd ? Pozdrawiam :*

Gość ja się kochałam z moim
narzeczonym w samochodzie, poszliśmy na wesele do jego kuzynki, w trakcie oczepin wyszliśmy na spacer i "złapał" nas nastrój. Było super.

Gość SEX NA MIOTLE TEZ DOBRY
glupie pytanie , w lozku tez jest dobrze ,na sianie tez:-P

Gość SEX W AUCIE TO TYLKO Z TIROWKA
fujj wstydz sie dziewczyno, ile ty masz lat? RODZICE NI DAJA SIE W DOMU SEXIC TO DZIECKO SIE PRZEZIEBI W ZIMIE W AUCIE .:-P

W kinie ? Niee :] Nie wierzę :]Jeszcze jak ludzie byli :D Heh..Mam nadzieję,że spróbuję tego w samochodzie :] Jakoś mnie to kręci :D

normalnie, bierzesz dziewczyne na ostatni seans, najlepiej jakies ambitne, niezalezne kino. Rezerwacja w ostatnim rzedzie i wiooo :P Zabawa na 102, tylko najlepiej wczesniej wyblagac zeby nie ubierala tony bielizny :D

Jak masz jakiś problem to idź się mamie wypłacz :] A może ty jesteś tirówką hmm ?:D Mam już swoje lata i robić mogę co chcę .. ...Każdy ma inne zdanie,a jak masz zamiar głupio pisać to wcale nie pisz :/ Z tego co wiem to jest forum o erotyce .. Więc nie można zapytać ? A właśnie tacy ludzie mnie denerwują Pff..

wcześniej zdarzały się nam pieszczoty, aż przyszedł czas na sex, tyle że może być trochę niewygodnie, ale ogólnie to polecam

w kinie byłam świadkiem takiej mizdrzącej się pary, tym bardziej że siedzieli z boku, czułam się dziwnie, w końcu się przesiadłam.

trzeba tylko zaparkować w jakimś ustronnym miejscu,żeby czuć sie swobodnie i nie ba się że ktoś was najdzie

Na razie nie chcę próbować w samochodzie,mam łóżko i jest dobrze :] Tylko niekiedy jak razem wracamy z dłuższej trasy,to mam ochotę wjechać w ciemne miejsce i zobaczyć jak to jest :] Heh..

Gość jezeli juz w temacie
Wyjechalismy pare ladnych lat temu na niedzielny spacer. Na lesnym parkingu spytalem moja myszke czy nie mogla by mi pokazac golej pupy, kladac sie brzuszkiem na lesnym stole, pokazujac jej w jakim juz jestem stanie. Domowa sypialnia tego nie zastapi.

Gość jeśli już to na przednim
siedzeniu pasażera, oczywiście rozłożonym.