Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelijkakkaka

co myslec a facecie ktory mowi ze mu sie podoba dziewczyna chce z nia byc

Polecane posty

Gość angelijkakkaka

a pozniej sie okazuje ze kogos ma?

Ze nie klamal. Tyle, ze chodzilo mu o lozko;P A tak na serio. Daruj sobie takich \"facetow\".

Gość angelijkakkaka
wiem darowalam sobie ale zastanawiam sieo co chodzilo chyba masz racje o lozko

Gość innaaa
ja mialam podobnie i pozniej jak ich zobaczylam on burak na twazry i co myslec o takim? ciapa?:D

Ciapa? Ja bym go nazwal dosadniej;] Ciekawe czy ich dziewczyny wiedza o "manewrach" (pytanie retoryczne).

Gość 007tytus
Ech,kobity....A jak facet przechodzi koło samochodu i powie,że mu się podoba tzn że kiedy samochód ktoś ukradł,to pewnie on! Powagi trochę.../ 007tytus@interia.pl

Gość innaaa
jak bys nazwal? heh no sama nie wiem co myslec o jego zachowaniu tez mowil ze chce ze mna byc znajomi gratulowali mielismy plany a tu po czasei widze jak idzie sobie ze swoja dziewczyna:O caly czerwony jak mnie zobaczyl i chyba mu sie glupio zrobilo bo jakos mnie unikal a pozniej wrecz odwrotnie jak ja nie chcialam go widywac i unikalam to zachowywal sie jak ostatni ketyn machal reka mi przed oczami na przywitanie :O zalosne faceci sa zalosni:P

Gość angelijkakkaka
jak tylko mowi to wiadomo ale jak podrywa flirtuje caluje to chyba juz inan histora , nie?

Jasne, ze inna;] Omijaj takich facetow. Zrobil tak innej, zrobi i Tobie. Nad czym tu sie w ogole zastanawiac. A, ze czerwony... panika sie to nazywa. Jak Ci machal reka to trzeba mu bylo wygarnac co o nim myslisz i po sprawie.

Gość innaaa
no moglam a le ja raczej nalezy tzn wtedy nalezalam:D do tych "cichych" i nie mialo to dla mnie sensu teraz moze bym zrobila inaczej:D hehe panika ? a czym sie biedny tak "spanikowal? poza tym ja go unikalam jak tylko zobaczylam ze sie zbliza szybkosie "oddalalam" i wtedy on zawsze czesc co nie widziszz mnie i macha mi:O zalosne dorosly facet a jak dziecko

A tym sie spanikowal, ze zaraz jego dziewczyna odkryje, ze flirtowal z inna :?

Gość innaaa
reVolt a jak powinnam sie twoim zdaniem zachowac? ja zawsze trafiam na takich:O

Gość innaaa
ja nic nie zrobilam:O dupa byla ze mnie teraz mam wiecej odwagi ale juz za pozno:O

Gdybym byl kobieta to z premedytacja odwalilbym cos jak napisala dziewczynka w szpilkach;P Mowi sie trudno i zyje sie dalej ;) Na nastepny raz bedziesz juz wiedziec... a moze nastepnego razu w ogole nie bedzie ;)?

Gość innnaaa
znajac moje niby szczescie do facetowto bedzie nastepny raz:O