Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczony pyta

pytanie do bardziej doswiadczonych

Polecane posty

Gość niedoswiadczony pyta

od jakiegos czasu uprawiam seks ze swoja dziewczyna, jestem jej pierwszym chlopakiem a ona moja pierwsza dziewczyna z ktora uprawiam seks. Moim zdaniem nasz seks jest udany ale chcialbym ja spytac czy ona tez jest zadowolana i czy moze by wolala zebym robil cos inaczej. problem w tym ze ona jest bardzo niesmiala jesli chodzi o te sprawy a ja nie mam zadnego doswiadczenia i nie wiem jak to rozegrac. Chodzi mi o to czy zapytac sie ja wprost? A jesli zrobic to jakos delikatniej to jak? Za glupie wpisy z gory dziekuje

Gość gorol z gor
dlatego uprzedz ja i pierwszy ja zdradz a co!

Gość po 40
skoro jesteś jej pierwszym chłopakiem to skąd biedaczka ma wiedzieć co lubi. Dopiero się uczycie. Poczytajcie pisma na ten temat, pooglądajcie filmy i eksperymentujcie. Doświadczenie umiejętności i znajomość włąsnego ciałą i własnych pragnień zdobywa sie z wiekiem.

miałem tak samo..tez w 100% nieśmiała..nic się nie mogłem z poczatku dowiedzieć:P ale powoli powoli się dowiesz..bądz cierpliwy, delikatny , SPOSTRZEGAWCZY a będzie coraz lepiej;) aha..nie wyptuj za każdym razem po "dobrze ci było?" albo "coś zrobiłem źle?" takie rozmowy to na inne okazje..możesz ewentualniepodpytac jak będzie podpita(ale nie pijana!)

Gość fiu bzdziu fiku miku
prawiczek czemu czekasz na niedzwiedzice? :P

nie chcesz wiedzieć... prawiczek uważaj bo ktoś doniesie policji albo co gorsza greenpeasowi i będzie kiepsko!

Gość fiu bzdziu fiku miku
czyżby zoofilia? :P

Gość dfdfdgdffd
to proste - przede wszytskim skup się na jej łechtaczce :) i nie przez minutę, ale przez 20 minut :)

Nauczcie się o tym rozmawiać, innej drogi nie ma, nie znamy waszych pragnień.

powiedz jej po prostu że chciałbyś żeby jej było z Tobą jak najprzyjemniej i że jeśli jest coś jeszcze co chciałaby żebyś zrobił to niech Ci powie. albo - jeśłi wstydzi się mówić - niech pokieruje najpierw Twoją ręką. jeśli dalej nie będzie chciała to znaczy że jest jej najprzyjemniej jak się da. zaznacz że jesli kiedys by chciała żebyś ją w jakiś określony sposób pieścił czy dotykał to niech nie krępuje się CI tego wyznać, bo to będzie dla Ciebie radość że możesz jej dać dodatkową frajdę. całą rozmowę przeprowadzasz najlepiej po seksie (przed następnym razem ona zdąży sobie wszystko przemyslec i poukładać), w trakcie następnej gry wstępnej spytaj czy mozesz cos dla niej zrobic czy jak to tam ująć. rozmowę należy przeprowadzać w czułych objęciach, z głaskaniem po włosach etc, tonem bądź pełnym czułości, bądź z lekka żartobliwym. dziękuję za uwagę ;)

Gość youamber 23
to samo wyjdzie , zgadzam sie z wypowiedzią "po 40" dopiero sie uczycie , gdy cos nie bedzie tak to przeciez predzej czy pozniej sie dowiecie .. zycze szczescia i powodzenia