Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość killy_

boje sie ze on odejdzie do innej

Polecane posty

Gość killy_

zacznę od tego ze u mnie w rodzinie nie było różowo - nadmiar pieniędzy i kryzys wieku średniego sprawiły ze mojemu ojcu odjebalo...miał kochankę i to nie jedna (kochanki tez zdradzał żeby było ciekawiej) moi wujkowie to tez były niezłe numery...ale nieważne ważne jest to ze teraz boje sie zaufać facetowi - moim ze mam cudownego faceta który świata poza mną nie widzi to zastanawiam sie czasami czy mu sie nie znudzę czy nie uwiedzie to inna...takie myślenie wykończy mój związek stad prosba o pomoc - co zrobić? chamskie komentarze sobie darujcie

Gość bez gwarancji
gwarancji nie da ci nikt...ale czemu juz teraz chcesz karać faceta za to czego być może nigdy nie zrobi? Są rózni faceci...i tacy normalni którzy nie zdradzą ...też są. Nie wiesz jaki twój facet może być kiedyś...ludzie się zmieniają ...on też może kiedys zmienić się, i nie masz na to wpływu. Możesz trochę mieć w sobie czujności, ale bez przesady bo sobie uniemożliwisz szczęśliwe życie. Ty już wiesz do czego jest zdolny facet, ale nie każdy jest taki jak twój ojciec, sama znam fajnych facetów wiernych żonie mimo że są po rozwodzie bo żony odeszły do kochanków., a oni dalej kochają i zachowują wierność (fakt że są ludźmi wierzącymi).

Gość ale zajebisty temat
nie ma reguły....ja miałam porządnego ojca: wiernego męża mojej mamy i fajnego tatę......nigdy nie podejrzewałabym mojego męża o kochanki i nieślubne dzieci....a jednak.......staraj się odegnac złe myśli, wmawiaj sobie tylko pozytywne rzeczy....Twój facet na pewno jest zaprzeczeniem Twojego ojca, uwierz w to!!!!!

Gość nie wem co będzie
Też mam męża, kocha mnie bardzo, ale nie potrafię mu ufać bo jest facetem. Mój ojciec też kochał mamę i odjebało mu tak, że bardziej nie mogło. Młoda kochanka, porzucił mamę mnie, rodzeństwo i miał w dupie wszystko to co nam dzieciom wpajał przez całe życie. Nie mam z nim kontaktu i nie chcę go znać, ale widzę, ze to wszystko ma wpływ na moje małżeństwo. Kocham meża, a traktuję go czasami tak, że aż przykro. Widzę w nim swojego ojca, który kiedyś mimo że kochał nas potraktował jak niepotrzebne śmieci bo znalazł nową dupę. To mnie przesladuje odkąd wyszłam za mąż. Boję się, ze sama zniszczę swój związek przez to co zrobił nam ojciec.