Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda88001

O co moze mu chodzic?

Polecane posty

Gość magda88001

Poznałam chłopaka, w sumie przez internet, ale wczesniej codziennie go widziałam jak jezdził do pracy. Po 2 msc gadania na gg zdecydowałam sie na spotkanie. Okazało sie ze jest naprawde fajnym człowiekiem. Mieszka sam. Ostatnio widzielismy sie w czwartek. Zaprosił mnie teraz do siebie, zebym zobaczyła jak mieszka, pisał ze napilibysmy sie wina i spokojnie pogadali. Jak myslicie skusic sie? Czy on chce tylko tylko rozmowy? Dodam, ze jak sie spotkalismy 1 raz to wsiadłam z nim do samochodu i pojechalismy na góre z której widac całe miasto. Wydaje mi sie ze jakby mu chodziło o sex to juz by sie zdradził. A on nic.. Nawet powiedział że kewstia pierwszego pocałunku wg niego powinna wyjsc od dziewczyny... Co sadzicie?

Gość sadze ze chce cie przeleciec

Gość nie sypiam z komiczne
sexu chce. i w sumie chyba dobrze

Gość magda88001
czyli nie isc? naprawde nie wydaje sie byc takim facectem... Ale moze najpierw chciał zdobyc moje zaufanie...?

Gość klara_f
idź

Gość magda88001
klara czemu wg ciebie mam isc?

przeciez nawet przedszkolak by wiedział, że jak facet zaprasza do siebie na 1 lub 2 -gim spotkaniu - to chce bzyknąc :P Nie wiem, ale dziewczyny są coraz bardziej naiwne, a potem zakładaja topiki, dlaczego mężczyźni nie szanują kobiet??????

Gość kminekkkkk
a nie mas zochoty na sex z nim?

Gość kminekkkkk
ale wez paralizator i schowaj go gdzies gleboko tak na wszelki wypadek albo dosyp mu cos na rozwolnienie do wina nei wiem w czym to pomoze ale smiechu bedize co nie miara.

Gość magda88001
serio pytam... kurcze naprawde nie wiem co zrobic..;/

ja jakbym poszła do faceta na drugim spotkaniu do jego mieszkania :D to wzięłabym ze sobą zestaw małego majserkowicza i : 1) pitbulla, 2) scyzoryk McGywer'a, 3)trotyl :P 4) i chińskie żarcie (dla pitbulla. of coz) :P bo po trotylu moj pan, już nie byłby w stanie mnie wykorzystac :P

Gość po ile macie lat

powagi troche.. romantyk jeden, przy winie i plytach chce spokojnie pogadac..prosze, brzuch mnie boli.. chcesz seksu - idz nie chcesz - nie idz, powstanie niezreczna sytuacja; powiedz ze na chcesz jeszcze isc do niego i umow sie z nim w pubie lub winiarni; i po sprawie

Gość kminekkkkk
bierz paralizator i dajesz! mowie!

Gość o kuzwa to normalne
ze chce abyscie spedzili czas u niego! Facet ma swoje mieszkanie,wiec rozumiem go,ze nie ma sensu sie tułac gdziekolwiek! Rozumu,rozumu!

Gość magda88001
on ma 24 lata, pierwszy raz mial w wieku 21 lat, ja mam 20 lat i jestem dziewica moze nie kumam bo jestem dziewica a on naprawde wydaje sie byc innym niz wszyscy

magda - dzieki.....dawno nie bylo mi tak wesoło, grunt to smiechoterapia "jest inny niz wszyscy"....

Gość magda88001
polecam sie na przyszlosc ;] smiejcie sie ile chcecie ;]]

Gość oglądałas PIerwszą Miłość
jak mu powiesz ze jestes dziewica to na pewno mu sie odechce ale urosniesz w jego oczach zobaczysz :D

Gość magda88001
nie nie podszyw, to jaaa ja mam problem a wy sie hihrzecie