Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda88001

O co moze mu chodzic?

Polecane posty

Gość kminekkkkk
nie sluchaj ich sobie jaja robia. idz on napewno jest inny niz wszyscy i do niczego nie bedzie dazyl.

Gość kminekkkk
nie wydaje jej sie tylko jest inny. dziewoja - nie widze problemu idz badz spokojna. amen.

Sarcia nie jestem starym bywalcem na kafe, w zasadzie czesciej czytam niz odpisuje, chyba ze cos mnie mega bawi :) lub mam ochote popisac :) Do autorki: słuchaj takich głupot,że nic Ci nie zrobi a potem bedziesz wyczeć w poduszkę :P zasnanów się dziołszka, życie to nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach :o

Gość agata----
a jak go poznalas przez internet, na jakims portalu randkowym?

Gość kminekkkk
oj nie podpuszczajcie jej tak. madzia taka okazja moze sie nei przytrafic drugi raz jeszce zrezygnuje albo cos gorszego idz i sie prekonaj tylko mam nadzieje ze w razie czzzzzzz szybko biegasz.

M-s-p pisz cześciej bo uwielbiam Cie czytac :) do autorki: a nie mozesz mu powiedziec ze chetnie sie spotkasz ale gdzies w barze np? jak on powie ze woli w domciu to juz wiesz:P

Gość był tu jedenk taki dzisiaj
jak nie jest pewna to nie powinna isc proste a pewna nie jest skoro o takie rzeczy pyta obcyhc ludzi na forum przyjaciólek nie masz?

Gość kminekkkk
wydaje ci sie tylko. przeciez akurat moze byc to ten inny niz wszyscy zakochany bez opamietania itp.

Gość magda88001
poznałam go przez nk, a wczesniej codziennie sie mijalismy tzn ja na przystanku stalam a on jechał i sie gapił i tak przez 3 msc... był naprawde bardzo wytrwały zebysmy sie poznali i chyba mu zaufałam...

Gość kornelia666
jak sie boisz isc w zwiazku z tym ze bedzie Cie chcial przeleciec to zaproponuj spotkanie gdzie indziej. Pogadaj z nim i sproboj wyczuc o co naprawde mu chodzi. Jesli jedno spotkanie nie wystarczy umow sie na drugie. Jesli jemu bedzie zalezec na Tobie a nie na sexie z Toba wyczujesz to a jesli Tobie bedzie zalezec na nim wkoncu sie spotkacie u niego w mieszkaniu!!!

Gość magda88001
a baru moze nie bo w pt mial wypadek i ma reke w gipsie, to moze z tego powodu powinnam sie zdecydowac? chyba ze mi gipsem przyłoży ;D

Gość magda88001
pisałam pciez ze spotkałam sie z nim 3 razy!! ostatnio w czwartek. teraz nie ma samochodu, nie ma jak przyjechac ale proponuje ze kumple go przywioza, ale ja tak nie chce. w trakcie spotkan nie wyczulam zeby mu chodzilo o sex, wrecz przeciwnie, zdziwilo mnie ze nawet nie próbował mnie pocałowac

Gość kornelia666
3 razy moze nie wystarczyc chyba ze po tych 3 razach jestes przynajmniej na 95 % pewna. Zakladam ze jednak nie jestes skoro prosisz o opinie na kafe.. Co szkodzi spotkac sie jeszcze raz poza jego domem i porozmawiac?

Gość kawiarenka ...
gdybys miala rozum to powiedzialabys, ze nie jestes jeszcze gotowa na spotkanie w domu. ale mozna ci wiele wybaczyc bo masz 20 lat i jestes dziewica. tak czy inaczej, jesli nie pojdziesz to wygrasz dwa razy. jesli bedzie chcial cie tylko przeleciec to po odmowie sie wiecej nie odezwie a ty nie stracisz dziewictwa z byle kim, kto i tak by cie zostawil po jednym razie. jesli nie zalezy mu tylko na seksie ale na stalym zwiazku to nabierze do ciebie szacunku. wbrew pozorom faceci nie lubia zbyt latwych dziewczyn. powiem ci jak bylo ze mna. ja do domu mojego chlopaka poszlam dopiero po czterech miesiacach znajomosci, a do lozka poszlismy po 8 miesiacach. po prostu, im facet dluzej musi czekac tym wieksze szanse sa na to, ze rozwnie sie w nim uczucie do ciebie. po jednorazowym seksie na drugiej randce moze i mozna sie zakochac ale to raczej 1% ...

Jedni ufają po pierwszych 10 minutach inni po roku. Jak kto woli. Ja wylądowałam u mojego faceta na 1 randce. Byliśmy na spacerze a że było zimno to skoczyliśmy na herbatę do niego. Pogadaliśmy, pooglądaliśmy jego stare albumy ze zdjęciami i pojechałam do domu. Jakoś nadal jesteśmy ze sobą a to było rok temu. Zależy na kogo się trafi. Jak nie chcesz z nim iść do wyra to mu to powiedz. jak się będzie dobierał to wyjdź. Żaden problem.

Gość olejzpierwszego
hmmmm jako znawca ludzkiej duszy i czlowiek inteligentny mam dwie informacje jedna dla ciebie druga dla reszty DLA CIEBIE - jest napewno wspanialym czlowiekiem i chce cie blizej poznac zeby moc umilic twoje zycie WERSJA DLA RESZTY SWIATA - no przeciez on ja chce wydymac.... ja nawet kobity co kochalem chcialem glownie wydymac.... ale nie mowcie jej prawdy bo widac ze jej ruchanie w jego wykonaniu by nie przeszkadzalo a jescze sie idotka zastanowi czy za latwa nie jest czy co....

Gość magda88001
Ha! I poszłam na to wino i wiecie co?! Okazał sie prawdziwym dźentelmenem! Nie próbował mnie nawet pocałowac- bo wg niego to powinno wyjsc od dziewczyny. Wiedziałam ze jest pod tym wzgledem inny