Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się porobilo

dwóch facetów ...

Polecane posty

Gość się porobilo

mam faceta od roku. wycofuję się powoli. on się nie stara odezwal się byly. byliśmy 5 lat razem. milo się rozmawia. ale nic z tego nie będzie z tamtym bylym już nie będę ... z obecnym chcę zerwać pisane mi być samemu a na horyzoncie żadnego innego, czekam dalej

Gość lokomotywy dwie
mmmm,moja kumpela przerabiała identyczną sytuację...poznała w końcu trzeciego,zaszła z nim w ciążę ....znowu odezwał się ten pierwszy i ....chce wrócić

Gość A nie samej
???

Gość się porobilo
hehe, dzieki za poprawienie bledu. nie myslalam nad gramatyka jak to pisalam:) pozdrowienia dla czujnych tyle ze ja mam 27 lat a k. mnie sami 19-20.

Gość się porobilo
zaraz mi pojedziecie ale mam ochote wykorzystac kumpla na jeden raz zeby mi ulzylo ...

Tylko sie potem nie dziwcie, ze faceci was nie szanuja, czy tam oszukuja (niepotrzebne skreslic).

moze zasugeruj obecnemu ze slabo sie stara,moze cos sie zmieni.no chyba ze juz definitywnie chcesz to zakonczyc.a bylemu niekiedy warto dac szanse:) i czy to nie jest tak ze skreslasz obecnego bo byly sie odezwal?:P

Gość nie sypiam z komiczne
wiele kobiet by sie z Toba natychmiast zamienilo one pragna miec choc jednego, a Tobie dwoch nie pasuje:-)

revolt - oczywiscie, bo przespac sie z kims tylko i wylacznie jeden raz i dla przyjemnosci to tylko faceci moga!!! o matko,co za podejscie. i myslalby kto ze sredniowiecze za nami:P

bo nie wiedzialam juz którego chce, nie dało sie na dłuzsza mete spotykac z kazdym... najlepeiej jakbym ich 3 połaczyla w 1 i mialabym ideał:) w kazdym cos mnie fascynowało. Jak wybralam jednego, potem żałowałąm ze nie drugiego a w koncu zrozumialam ze to ten trzeci to było to. paranoja:O

A to temu, ze kiedy facet flirtuje z dwiema (no... od dwoch w gore) to jest "meska szowinistyczna swinia". Skoro ktos wykorzystuje innych, nie powinien sie dziwic, ze inni wykorzystuje jego. Nie?

Sarah Jessica Parker --->>> No fakt Też tak może być :D Na dłuższą metę się nie da, ale na jakiś czas to czemu nie. Warto poprawić sobie humor :D. reVolt --->> Ja wcale tak nie uważam. Nie ma nic złego w randkowaniu z kilkoma osobami do czasu gdy nie będzie się w stałym związku. Wtedy takie zachowanie odpada.

revolt - cos chyba zle przeczytalam bo myslalam ze pijesz do tego ze autorka ma ochote kogos wykorzystac na jeden raz:P sorki resorki. co do spotykania sie i flirtowania z kilkoma,sie nie wypowiadam.

Miss-> Zawiodlas mnie. Juz sobie przemowienie ulozylem:P Aniolek-> No bo ciagniesz z nich kase ile sie da;) Dajac im jakies zludzenia.

Sarah Jessica Parker Już teraz wiem skąd u ciebie taka dziwna złota myśl w stopce. ;)

Dobrze, dobrze zgoda :D Da autorki: spodziewaj sie, ze kiedy poczuje, ze Cie traci, zacznie sie starac na nowo. Ciekawe jak sie zachowasz wtedy.

Gość się porobilo
napisalam dzis do kumpla, ze zwiazek mi sie sypie. i tyle a ten napisal, ze szuka sobie dziewczyny bo czuje sie samotny hm ... to juz wiem z kim bede spedzac wolny czas. ale nie ma sensu isc do lozka, bo ktores sie wkreci i bedzie problem a ja po prostu chcialabym odreagowac jednakze dobrze ktos tu napisal, ze same sie nie szanujemy