Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem juz

dziekuje

Polecane posty

Gość niewiem juz

witam. Moj problem, w sumie to nawet nie problem ale niewiedza raczej, moze wydac sie smieszna. otoz zawsze wychowywalam corke na porzadna dziewczynke, kulturalna i w ogole. I sie udalo ale mysle ze az za bardzo. Owszem, zwsze powie prosze, przepraszam i ok. Ale za wszystko tez dziekuje. Zrobie jej kanapki, to podziekuje, przyniose misia-podziekuje, ubiore buty-podziekuje. Moglabym tysiace takich rzykaldow wymieniac. Niewiem czy to jest normalne?? czy nie az za bardzo wyuczone???

A ja uważam że powinnaś się cieszyć że masz taką córkę. Ile to dzieci jest takich że do niego sercem a to on fuknie,spojrzy się krzywo lub powie spadaj.

Gość niewiem juz
naprawde tak myslisz???? Oj, dzieki ci, troche mi ulrzylo. Ale czasem mam wrazenie ze mala przesadza. No nawet jak podetre jej dupcie to podziekuje...:/

Gość Ulżyło
bo sie wymienia na ulga Ortografii dziecka raczej nie nauczysz:o

Gość bezpseudonimowa
no i "nie wiem" a nie "niewiem"

Naprawdę tak uważam. Dlatego nie zadręczaj sobie głowy pierdołami i nie rób sobie problemu tam gdzie jego nie ma :D Powinnaś się cieszyć i już!

Gość ulżylo
ludzie czemu tyle podstawowych błędów robicie?

Ale tak myśląc na trzeźwo to lepsza błędy ortograficzne/gramatyczne niż życiowe :D :P