Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elala

mąż mnie nie szanuje

Polecane posty

Gość evvvvvvva
krytykuje a ja się ciągle steram boję się cokolwiek powiedziec zapytac bo od razu mnie wyzywa co mam dalej robic pomóżcie nie chce go zostawić chce miec rodzinę w komplecie

mozna szacunek odzyskac ale to tez zalezy od niego czy naprawde cie kocha ;) jezeli dalej tak bedzie najlepiej skoncz z tym... :) Tez mam taka sytuacje ze boje sie w przyszlosci powiedziec dziecku ze dziadka nie ma... Bo wolał wódke niz córke.

Gość evvvvvvva
a z czego będę żyła nie mogę iśc na razie do pracy. pytam się czy mnie kocha on nic mi nie odpowiada jak jestesmy w towarzystwie jest za mną a jak jestesmy sami to traktuje mnie jak obcą

Gość evvvvvvva
kiedyś był dobry dla mnie a teraz jest okropny za byle co mi robi awantury krzyczy przy dziecku małasiępatrzy i widze że czuje ze cos nie tak próbowałam rozmawiac ale on manie chce

Gość evvvvvvva
jestem naprawde atrakcyjną kobietą a on mi ciągle wmawia że jestem za chuda że mi włosy wypadają że mam zimne ręce i żebym go nie dotykała koszmar porostu boję sie go zostawic przyszłości dla dziecka studiuje pedagogike wiem jak wygląda życie dziecka po rozwodzie

Gość gość
Chyba nie ma idealnych facetow. Już tyle widzialam i czytałam takich forum że szok. I nie tylko ja mam ten sam problem

Gość gość
Moj jest az za bardzo idealny:-)

Gość gość
Ja mam z moim 2 dzieci, jedno ma dopiero miesiac a maż tylko jak wzielismy ślub zaczeli się koledzy picie i wyzywanie mnie od szmat, idiotów itd. A od zeszłego roku jeszcze doszedl do tego komputer i granie w wolny czas na okraglo

Gość Aga 24
Witam. chcialabym sie was poradzic bo juz nie wiem co mam robic dosyc czesto sie klocimy z mezem podczas ktorej padaja wyzwiska nawet szarpaniny dodam ze mamy 2 dzieci nie pracuje zajmuje sie domem podczas klotni mowi rozne rzeczy i to nie od dzis nie bede mowila jakie bo wszyscy moga sie domyslec ale jest to brak szacunku do wlasnej zony chcialam odejsc zlozyc pozew o rozwod ale jakos minelo nie mialam odwagichcialam z nim porozmawiac kiedys zeby sie zmienil bo nie zasluguje na takie traktowaniestwierdzil ze on nie bedzie sie zmienial ze to ja mam sie zmienic tlko co ja mam zmienic piore gotuje opiekuje sie dziecmi domowe obowiazki a mu i tak malo mowi ze i tak nic nie robie nawet nie wiem jak wam mam to wszystko napisac teraz tez nie rozmawiamy jestesmy maluzenstwem 6 lat moze czas naprawde powiedziec konic ale gi tak nie ruszy nic nigdy mnie nie przeprosil za swoje zachowanie

Gość ja też baba lat 27
Moja porada Ci się nie spodoba, ale to dla TWOJEGO dobra- zostań u rodziców. Jak pójdziecie oddzielnie to może być jeszcze gorzej, bo być może tutaj się jeszcze trochę chamuje, a może się jeszcze rozkręcić.

Gość Aga 24
nie mieszkam z rodzicami