Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wowwowowowowowowow

Piosenki z Bollywood-kicz czy muzyka pop jak kazda inna?

Polecane posty

Gość wowwowowowowowowow

Wszystkie dziewczyny uznawane za wariatki bardziej lub mniej przez rodakow, nawiedzone na punkcie muzyki z filmow z Bollywood zachecam do umieszczania ulubionych clipow i oceniania.Przeciwnicy tych klimatow rowniez. co myslicie o tym:http://www.youtube.com/watch?v=bgCR1M9Lp5o

Gość wg mnie...
...zarówno Bollywoodzkie piosenki, jak i filmy są strasznie kiczowate. Nie oglądam tych filmów, gdyż i tak zawsze grają Ci sami aktorzy, zawsze wiem, co się stanie za 5 min i drażni mnie to wycie, które ludzie uważają za piękny śpiew. Naprawdę bez obrazy dla wszystkich fanów Bollywood- straszny kicz..

Gość kiciamyziaitd.
wszystkie sa kICzwate. ok. PYTANIE-JAK NA TYM TLE WYPADAJA POLSKIE PRODUKCJE....(?)

Gość anty bollywood
ogladac takie filmy ;P ?????? hmmmm, pies jak nie ma co robic to jajca lize

Gość Mentalnosc zdradzanych polek
ja pierdole. co sie czepiacie dziewczyny?bo niby co-polska muzyka to takie wspaniale wielkie cos?-wstyd tylko.najgorsza muzyka na swiecie to polska muzyka. ani melodii, ani glosu. wielkie mi gwiazdy od siedmiu bolesci.poslki narod-to w 80 procentach gluchy bez krzty gustu muzycznego.gwiazdy takie jak jakies tam obsrane gosie czy anie-co to sobie nagraja plyte nadajaca sie do sluchania w trakcie sraczki-tego wlasnie sluchaja kretyni uwazajacy sie za wielkich znawcow. Kto slyszal na swiecie o polskiej muzyce pop?nikt nie zrobil zadnej kariery a zadna polska piosenka nigdy nie trafila na swiatowe listy przebojow. swiat sra na polska muzyke bo jest gowniana.a ci hindusi?-przeciez tu nie chodzi o ambicje tylko o melodie.na tym polega pop.

Gość AnnaBb
Muzyka jak każda inna :) niektorym pasuje metal, innym pop, innym muzyka z Bollywood. Sama w niej nie gustuje, ale ma swój urok:)

Gość kasia pomorz..
Uwaga!!! Ta piosenka w linku ponizej jest najładniejsza z calych prodeukcji bolywodzkich. Jestem pewna ze wiele z Was podzieli moja opinie, a wiec zachecam do posluchania i o opinie:) http://www.youtube.com/watch?v=bhLm_IZpnP0\

Gość Manchester-to jest gwara
Mysle ze wiekszosc osob tak zajadle krytykujacych tego typu muzyke poprostu niezwykle powaznie traktuje Ambicjonalnosc sluchania muzyki i nadyma sie zupelnie bez powodu.Traktuja to niezwykle powaznie, a sami czesto sluchaja jakis gowien, ignorujac calkowicie swiatowe trendy muzyczne, te trudniejsze i bardziej lekkie.Ktos tam im powiedzial ze cos jest dobre i znaja tylko to....albo umieja wymienic pare nazwisk z jednego nurtu muzycznego na palcach jednej reki. Zalosne.

Gość Manchester-to jest gwara
Mysle ze oni w ogole nie widza humoru wprowadzanego prze z hindusow do muzyki, klipow. Nie czuja, ze hindusi nabijaja sie sami z siebie w tej muzyce.Smieja sie z calej tej kultury przekazywania milosci robiac sobie z tego zarty. No ale jak ktos slucha tylko i wylacznie jakies tam pozal sie boze gosi andrzejewicz z siej wolki malej to nie ma sie czemu dziwic.Ignoranci.