Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokurykumyku

mój mąż kupił perfumy z fermonami-boje się go!!

Polecane posty

Gość kokurykumyku

poł goidny temu dzwonił mój menżulek - jutro ma wrocić z delegacji z niemiec, powiedział że ma do mnie super niespodziankę, a mianowicie kupił sobie perfumy z fermonami za uwaga- 70 euro!! wyśmiałam go, ale ta szczerze, boje się bo jak one naprawde działają

Gość kokurykumyku
miał już ktoś styczność z takim czymś? jesteśmy pokłuceni o jedną sprawe i może on myśli że ja ulegne dzieki temu, a tak szczerze to jestem ciekawa jak to działa- bo podobno działa

Gość kokurykumyku
te feromony to on chce mi wlac do dupci ale ja sie nie godze na to :( ktos mial z was w dupci takie coś? :( boje sie ze mi dynie rozsadzi :(

Gość kokurykumyku
pochodzenia zwierzęcego czyli? z czego to jest robione? na początku byłam troche zła, bo wydaje mi si ejakby mnie chiał przekupić, a gdyby to zadziałało naprawde, to dziwne, nie czułabym się naturalnie.

Gość kokurykumyku
czuje sie nawet delikatnie oszukana.

Gość sprzedaj na Allegro
feromony a nie fermony....no i podszywaczu wydałes się,bo autorka cały czas pisze ten wyraz z błędem a ty napisałwś dobrze :P

autorko. Feromony pochodzą np z wieprza //// smiejscie sie ale to prawda. I wywołują często reakcje odwrotne. Moze sie zdarzyc, ze bedziesz czuła obrzydzenie do męża po prostu, Fizjologii, chemii nie da sie oszukać. Feromony te zawieraja wyselekcnonowany materiał zapachowy wyczuwalny jednie przez narzad znajdujacy sie w nosie - juz niepmietam nazwy - i tam podlega selekcji czy ów zapach jest współgrajacy z naszymi feromonami :) Moze sie zdarzyc, ze maz sie spryska a Ty zwymiotujesz niego :o bez uraqzy :(

Gość mi tez nie
ja nie moge jakie wy ludzie problemy macie :O Bac sie feromonow? A co nie wspolzyjesz z nim i sie boisz ze przez feromony nagle zaczniesz? :O

Gość kokurykumyku
chyba zwymiotuje , bo jestem wegetarianką. Ajeśli mój mąż ma pachnieć wieprzem...

Gość Wyszlas za niego z milosci
Czy z rozsadku? jak to drugie to moze niech zadzialaja.

Gość Wyszlas za niego z milosci
Czy z rozsadku? jak to drugie to moze niech zadzialaja.

Gość kokurykumyku
>>autorko. Feromony pochodzą np z wieprza //// smiejscie sie ale to prawda.

Gość gość
Też mogłabyś zamówić sobie takie perfumy na stronie erozkosz.pl Meżowi na pewno sprawiłabys tym przyjemność. Firma erozkosz.pl ma w swojej ofercie świetnej jakosci produkty i jestem przekonana ze znalazłabys coś dla siebie