Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona załamana...

CO O TYM MYŚLEĆ ? POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość ona załamana...

poznałam faceta... było miło,spotykalismy się. On wyjechał niestety :( pisaliśmy do siebie,dzwoniliśmy.W sobote poszłam na imprezę ze znajomymi. On się o tym dowiedział.Zadzwonilam do NIEGO,pogadaliśmy,był jakiś inny.Zapytałam o co chodzi,powiedział że o to że poszłam na ta imprezę...Rozmowa się nie kleiła,zapytałam się go czy mam już nie dzwonić nie pisać? On powiedział że mu to teraz obojętne :(:(:( więc powiedziałam ok,dobrze narazie.Napisałam mu smsa że dziękuje za wszystko,i przykro mi że mnie tak potraktował.Puścił mi kilka strzałek. Dzisiaj nie napisał nic ,bo nie ma nic na koncie...Puszczał tylko strzałki.Mam ochote zadzwonić,ale wyjdzie że się płaszcze przed Nim... jak sądzicie co o tym mam myśleć ?

Sorry, nie ten przedział wiekowy, co znaczy puszczać strzałki?

Wiesz, mysle, ze mu na Tobie zalezy. Samo to, ze strzalki Ci puszcza. Zalezy mu! Nie jestes mu obojetna. Powiedzial tak tylko, bo bylo mu glupio. Byl zazdrosny o ta impreze. Pewnie sie wystraszyl, ze kogos tam poznalas i sie z innym bawilas tam.

Gość ona załamana...
puszcza mi sygnały :) nie wiem już sama ,korci nie strasznie zeby chociaż smsa mu napisać ale chyba się wstrzymam i zobacze co on zrobi ...

Gość oj staruszkiii
strzalki to dawanie 1 sygnalu :D

Gość youamber 23
zalezy mu , puszcza strzałki ,. gdyby miał to naprawde w doopie to by nie puszczał strzałek , zazdrosny i tyle , albo moze w ten sposób bada twoje reakcje , bada czy ci zalezy , facet to taka populacja ze niewiadomo czasem o co chodzi , ale puki co zycze tobie powodzenia i szczescia , bedzie dobrze :)

"Dzisiaj nie napisał nic ,bo nie ma nic na koncie...Puszczał tylko strzałki." Nie to nie.Nie muszę wiedzieć co to jest. Jak można puścić sygnał nie mając nic na kącie? Pytanie retoryczne. Nie muszę tego wiedzieć.

Gość youamber 23
ja bym radziła ci w najblizszym czasie nic mu nie pisz i niedzwoń , , przynajmniej dzisiaj nic mu nie pisz juz

Gość milula
ja mysle, ze mu zalezy, ale glupio mu sie zrobilo, ze poszlas na impreze bez niego... moze pomyslal, ze poszlas z zamiarem poznania kogos nowego.. inaczej nie puszczalby Ci sygnalow, faceci sie bez powodow nie bawia w takie rzeczy :) glowa do gory! :)

Gość normalna kobieta
czy was juz do reszty pojeb**ło??? od kiedy \"puszczanie strzałek\" jest dowodem miłości??????

Gość milula
"Dzisiaj nie napisał nic ,bo nie ma nic na koncie...Puszczał tylko strzałki." Nie to nie.Nie muszę wiedzieć co to jest. Jak można puścić sygnał nie mając nic na kącie? Pytanie retoryczne. Nie muszę tego wiedzieć. pewnie chodzi o to, ze ma na koncie jakies grosze, ktore pozwalaja mu jedynie na puszczenie sygnalu, ale nie starczaja juz na smsa a tym bardziej na zadzwonienie.

Gość milula
nikt nie twierdzi, ze jest dowodem milosci :) ale dla chlopaczka w wieku tych nie wiem, powiedzmy 18 lat na pewno nie jest zachowaniem swiadczacym "mam Cie w dupie" :) przeciez moglby nic nie robic

Gość ona załamana...
ma tylko na sygnały ,esa nie może wysłać :( boje się że jak bede tak czekać to On już się nie odezwie :(

Nie wiem. Mam w orange i albo mogę puścić sms,a albo mam komunikat "nie masz środków na kącie". Nigy nie miałem tak bym mógł puszczać sygnał a sms nie mógłbym wysłać.

Gość youamber 23
normalna kobieta-----> puszczanie strzałek nie jest dowodem milosci ale moze (ale nie musi) oznaczac ze komus na kims zalezy , a "zalezy mu" a "miłość" to słowa różne i znaczenia tez różne , bo tu chodzi o to czy zalezy na znajomosci ewentualnie zwiazku , a "miłosc" to juz cos powazniejszego ...

Gość normalna kobieta
a skad wiesz, ze ma 18 lat? moze to stary dziad?

Gość ona załamana...
ja mam 23, on 24 lata dla zainteresowanych :)

Gość youamber 23
ona załamana ---> ja mysle ze jezeli on uzupełni konto to napewno napisze smsy albo zadzwoni , nie martw sie

Gość normalna kobieta
a po co wyjechal? na dlugo? ile sie przedtem spotykaliscie?

Gość youamber 23
facet różnie mysli naprawde , ja mialam kiedys taką sytuacje ze chłopak nowopoznany puszczał mi strzałki i za kazdym razem mu odpuszczałam tez, az pewnego dnia czekał az ja pierwsza puszcze strzałke ale tego niezrobiłam i on wieczorem napisał mi "chyba byłas bardzo zajeta ze nawet strzałeczki niepusciłas a ja tak na to czekałem..." :O

Gość milula
no to nawet w tym wieku.. po co mialby puszczac te sygnaly, jesli nie chcialby w jakis sposob utrzymywac z Toba kontaktu? powtorze po raz kolejny-przeciez moglby zostawic wpiz*u ten telefon i w ogole sie do Ciebie nie odzywac, a jednak puszcza te sygnaly.. widac mysli o Tobie.. bo watpie, zeby tak po prostu dla zabawy mial ochote Cie podreczyc sygnalami..;P

Gość ona załamana...
do pracy wyjechał,przed wyjazdem mowił że bedzie dzwonić i pisać itd. było dobrze do tej nieszczęsnej imprezy ! wrócić ma w styczniu .

Gość normalna kobieta
ale co wy z tymi strzalkami macie!!! jak ja do kogos dzwonie to po to zeby odebral, nie? jak nie odbierze to widzi, ze ma nieodebrane polaczenie, wiec oddzwania bo pewnie cos chcialam! to samo jak ja widze na komorce nieodebrane polaczenie to oddzwaniam do tego kogos! ja nie moge.. przeciez jakby mi ludzie zaczeli puszczac strzalki ot tak to bym nie wyrobila na rachunek!!

Gość hehe tak wydzialy tez sa gors
zadzwon do niego i dowiedz sie co ma ci do powiedzenia. jak puszcza strzalki to znaczy ze chce pogadac, a najwyrazniej nie ma jak

Gość youamber 23
puszcza strzałki bo ma mało na koncie a gdy uzupełni to napewno napisze eski albo zadzwoni , wiem ze sie martwisz mialam podobna sytuacje , ale niemartw sie , on napewno o tobie mysli , i nie ma cie gdzies bo puszcza sygnałki

Gość milula
normalna kobieta --> nie bulwersuj sie tak :), to jest rodzaj wrecz bym powiedziala jakiejs ideologii: jak sobie o Tobie pomysle, to Ci puszczam strzalke, sygnalka, dzwonka, czy jakby tego nie nazwac (wierzcie mi, spotkalam sie z naprawde wieloma okresleniami, co jest dla mnie dosc zabawne :) ), to jest dla Ciebie znak, ze wlasnie sobie o Tobie pomyslalam.. takie cos "pamietam o Tobie".. tez sie z tym spotkalam i to wlasnie u faceta.. tez na poczatku oddzwanialam dopoki nie dowiedzialam sie, ze tu chodzi o sam fakt dania o sobie znac.. :) mam nadzieje, ze juz jest bardziej zrozumiale :)

Gość normalna kobieta
no a skad mam wiedziec kiedy ktos o mnie akurat pomyslal a kiedy cos chcial i mam oddzwonic?! przeciez to bez sensu!!!

Gość milula
no zapewne do pierwszej rozmowy: "-dzwoniles kiedy nie moglam odebrac, cos sie stalo? -nie, tylko Ci puszczalem strzalke".... :D niektorzy tak po prostu robia, nie ma co z tym walczyc :) ale sie usmialam