Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona załamana...

CO O TYM MYŚLEĆ ? POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość dziewczyna pewnego chłopaka
nikt z moich znajomych tak nie robi.. naprawde nie rozumiem.. a co jak raz powie, ze puszczal strzalke, a potem sie okaze ze drugi raz dzwonil i to bylo cos waznego?

Gość ona załamana...
no ja tak mam też ze puszczam komuś sygnała czasem i wcale nie znaczy to że od razu coś chce... normalne to jest ,dużo ludzi tak robi :)) wytrzymam jakos do jutra,zobacze czy się odezwie... ale boje się że jak ja pierwsza nie zadzwonie to On da sobie spokoj.

Gość ona załamana...
telefon zawsze mam włączony na głośno i słysze czy ktoś puszcza sygnała czy dzwoni

Gość milula
jeju, ale po co to tak rozkminiac.. ktos nie wiedzial o co chodzi z tym puszczaniem strzalek, to chcialam rozjasnic w glowie :) ale ja naparwde nie wiem co kieruje ich zachowaniem, dla mnie cale to puszczanie sygnalow jest dziecinne, co nie zmienia faktu, ze NIEKTÓRZY tak robia! Sama znam taki przypadek-nota bene to byl moj byly :)

Gość normalna kobieta
a to nie jest tak, ze jak sie dzwoni zza granicy to nawet za puszczenie strzalki jest oplata?

Gość milula
nieee... opłata jest pobierana dopiero w momencie połączenia się, chyba że trafisz na pocztę, ale to też zawsze już połączenie

Gość milula
nieee... opłata jest pobierana dopiero w momencie połączenia się, chyba że trafisz na pocztę, ale to też zawsze już połączenie

Gość normalna kobieta
no to bez sensu.. zawsze mozna trafić na pocztę i wtedy się traci kase.. a i tak się nic nie chciało powiedzieć ?

Gość ona załamana...
na szczęście poczte mam wyłączoną ,więc nie traci nic jak puszcza syganł:)

Gość milula
hahahahhaha ale mi ten temat ubawil-bez obrazy dla autorki. Po co sie tak uczepilas normalna kobieto tych sygnalow? TAK, zawsze mozna zostac zlapanym przez poczte-takie juz "ryzyko", co nie zmienia faktu, ze ludzie tak robia :) hehehe

Gość zochaaaaaaaaaa
normalna kobieta a jak do kogos dzwonisz normalnie i sie zlapiesz na poczte to tez płączesz, ze ci kase zjadło na kącie????????????????

Gość ona załamana...
nie każdy ma poczte !!! więc o co tu się dochodzić ? każdy robi jak mu się podoba

Gość normalna kobieta
No nie, ale jeśli coś chciałam ważnego mu powiedzieć to trudno, ewentualnie nagrywam mu się już na tą pocztę lub mówię, żeby oddzwonił... a tak to bez sensu tracic kasę moim zdaniem, nie?

Gość kafeterianka wieczorowa pora
pomijajac te wszystkie dywagacje na temat dzwonienia,poczty,strzalek badz sygnałow i wszelkich dygresji na temat kwot na koncie powiem jedno: ZADZWON! on teskni,zalezy mu,byl zazdrosny. porozmawiajcie,niech bedzie ok. szkoda zycia na nieporozumienia.

Gość amelka00091
haha, watek się zaczął od jakiegoś nieporozumienia między chłopakiem a dziewczyną, a zaraz będziemy mieli do czynienia z pracą magisterską na temat telefonii komórkowej ;D

Gość milula
hahhahahahahahahahah turlam się :) chyba już jestem śpiąca :)

Gość normalna kobieta
mi nie chodziło o to, żeby zmieniać temat! po prosu uważam, że puszczanie strzałek jest bez sensu! można zadzwonić, porozmawiać i wszystko wyjaśnić!! jak nie ma kasy, to jest gg, jest skype, można wysłać maila... nawet jak nie ma internetu to kafejke chyba znajdzie! nawet w zadupinie dolnym są kafejki internetowe, wiec nie rozumiem o co wam chodzi z tymi strzalkami, co on morsem nadaje???

Gość ona załamana...
ale mi jest głupio ,on powiedział że jest mu już obojętne :( i mam dzwonić i się płaszczyć przed nim ? :( On nie zadzwoni bo nie ma nic na koncie ,smsa też nie wyśle... i nie wiem co robić.Teraz puściłam mu sygnał ,nie odpuścił czyli że śpi ,albo ma mnie w dooopie :(

Gość ona załamana...
milula, turlaj dropsa pasztecie!

Gość normalna kobieta
ona zalamana, a nie uwazasz, ze ta impreza to jest tylko pretekst? tzn ile go juz nie ma? jak dawno temu wyjechal? ja np, kiedys jak nie wiedzialam jak zerwac z chlopakem to mu powiedzialam, ze jestem o cos tam na niego smiertelnie zla, ze on costam zrobil i dlatego musimy sie rozstac (tak naprawde nic nie zrobil, to byl tylko pretekst)

puszczenie strzałek jest głupie:D obie strony sobie puszczaja strzałki bo nie mają nic na koncie:D:D:D

Gość normalna kobieta
przeciez nie można puszczac strzalki jak sie nie ma nic na koncie!

Gość greq
trzeba miec chyba 1gr by puscic sygnal wiec za malo na esa jesli oczywiscie nie masz w promocji za 1gr.ale to bez sensu takie strzalki.koles ma 24 lata a zachowuje sie jak 14latek.puszcza te sygnalki bo nie ma nic na koncie? juz troche tych latek ma,niech zarobi,nie ma internetu? kazdy ma teraz internet tak jak ciepla wode wiec sobie z bramki moze cos wyslac lug gg czy tam mail.tu nie chodzi o brak kasy,to jakas dziecinada.i autorka sie jeszcze zastanawia czy do takiego typa zadzwonic.nie wyrabiam.ja bym osobiscie sie wstydzil tak puszczac sygnaly do dziewczyny.albo pisze albo dzwonie.

Gość greq
''On się o tym dowiedział.Zadzwonilam do NIEGO,pogadaliśmy,był jakiś inny.Zapytałam o co chodzi,powiedział że o to że poszłam na ta imprezę...Rozmowa się nie kleiła,zapytałam się go czy mam już nie dzwonić nie pisać? On powiedział że mu to teraz obojętne'' jezusie przenajswietszy.to drugie zdanie mnie zabilo.to utwierdza mnie tylko w przekonaniu ze to prostu dzieciak a autorka nie lepsza

Gość abonament
A wogule to tszeba byc niezlym frajerem rzeby w wieku 26 lat urzywac telefonu na karte, niee??? ja mam abonament! :)

Gość greq
w sensie to trzecie,za duzo tych kropek tam nastawialas i pora nie ta kurwa

Gość ona załamana...
ty sie na kropki nie patrz tylko na to co napisałam ,musicie sie czepiać yakich szczegolow????

Gość greq
no to ci odpisalem chyba nie? napisalem ze odnosze sie do trzeciego zdania ale ze za duzo tych znakow bylo to sie pomylilem i napisalem na poczatku ze do drugiego

Gość rozsondna
ale sie czepiacie biednej dziewczyny! jedni o komórki, teraz jakiś palant o kropki!!! widzicie, ze dziwczyna potrzebuje porady! nie martw sie kochana ja jestem z Tobą! mój chlopak tez jest daleko stad.. czasem sa ciezkie dni wiesz? jak mam kryzys to się na niego obrazam o byle co.. nie wiem dlaczego :( chociaz on nic nie zrobil.. moze on tak z zazdrosci powiedzial? bo tez chcialby byc na tej imprezie, a nie moze?