Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROZTARGNIONAAAAA

ON NIE CHCE SEKSU !!! POMOCYYY

Polecane posty

Gość ROZTARGNIONAAAAA

ostatnio z moim facetem wogole nie uprawiamy seksu :( tzn.jedynie sa minetki i lody,co dla niektorych jest juz seksem(oralnym),ale dla mnie jest to poziom gry wstepnej :( bardzo chce uprawiac seks z moim chlopakiem,bo uwielbiam to robic z nim,dla mnie to okazanie sobie milosci,strasznie bliski kontakt,cos na zasadzie,,Mszy''(przepraszam za to slowo,ale seks ma dla mnie takie znaczenie),ale on nie chce :( boi sie ,ze wpadniemy i do slubu nie chce seksu :( przez dwa lata od kiedy jestesmy razem ,a juz prawie 3 lata,seks byc gora 8 razy w tygodniu..dwa razy mielismy ostra schize,czy aby w ciazy nie jestem i od tego momentu moj chlopak nie chce seksu bo sie boi :( jem starcza lodzik i minetka,a mnie nie ;( ciagle mu to mowie,a on zaczyna rzucac teksty,,no chyba tylko na seksie Ci zalezy'' .. co ja mam robic :(??

Gość ROZTARGNIONAAAAA
up :(

Gość łałałiła
zrób mu tego loda ale nie dokonca. później poproś o minetke. rozpal go, całuj, a gdy juz bedzie cały napalonysama wsadz sobie jego penisa w pochwe. pewnie nie bedzie mógł sobie odmówic;P

Gość ROZTARGNIONAAAAA
robilismy to do tej pory w prezerwatywach ale dwa razy nas zawiodla :( łałałiła- dzieki jutro tak zrobie ;d

\"przez dwa lata od kiedy jestesmy razem ,a juz prawie 3 lata,seks byc gora 8 razy w tygodniu\" jak na związek z takim stażem taka częstotliwośc współżycia to ładny wynik podobno :P

całkiem niezły:P tylko że on pewnie teraz wogóle niechce bo się boji ciązy..był podobny temat

Gość jak zawodzi jedna metoda
stosujcie dwie -trzy różne jednocześnie

Gość ja mam seks 3x w roku
a TY NARZEKASZ!!!!!!!! z mezem!!!! zeby nie bylo, ze singielka jestem :)

Gość fghmhmhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to bierz tabletki a dodatkowo robcie to w gumie. a jka nie mozesz tabletek to robcie to w gumie i wez od gina recepte na tabletke 72 po, miej ja zawsze w szaufladzie na wypadek gdyby gumka pekla, unikniesz stresow z bieganiem po lekarzach i aptekach

DO ROZTARGNIONAAAAA A CZY TY SŁYSZAŁAŚ KIEDYŚ O ANTYKONCEPCJI TABLETKI NAJLEPSZY SPOSÓB !!!!!! JEŚLI ZACZNIESZ BRAĆ TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE NIC CI - WAM NIE GROZI JEŚLI DALEJ SIĘ NIE ZMIENI SYTUACJA TO ZOSTAW GO I ZNAJDŹ NOWEGO