Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jbr9v

DUCHY STRASZNE DZIWNE HISTORIE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość jbr9v

przydarzyły sie wam?

Kiedys poczułem na własnych plecach, nocą jak zasypiałem, w jednym tygodniu dwa razy. Dużo by to było pisania.

Gość Korinka
nigdy, nigdy, nigdy. i nie chciałabbym

Gość jbr9v
ja mialam tak ze zasypialam i poczulam jak by ktos mi dmuchnal na policzek bardzo zimne powietrze w domu bylo cieplutko a okna zamkniete a ten podmuch byl tak silny ze mi sie wlosy na glowie poruszyly

Gość alla manha
dziś duch leży pod łóżkiem w waszym pokoju :-)

Gość zuzamajola
ja kiedys zobaczylam ducha, tzn szlam do piwnicy po kartofle i nagle przeszly mnie ciarki po calym ciele i zgaslo swiatlo w piwnicy. Zrobilo sie okropnie zimno. Poczulam przeciag a w glebi korytarza cos sie zaczelo poruszac w moim kierunku. Maly, ciemny ksztalt - mialam wrazenie ze idzie po scianie. Dodam ze piwnica byla zamykana na klucz i bylo tylko jedno wejscie, praiwe sie posikalam i zwialam do domu, narobilam krzyku i wrocilam z ojcem, ale nic nie znalazl. Od tej pory sama w zyciu nie zejde do piwnicy... Ponoc na tym osiedlu wczesniej byl zydowski cmentarz, ale moze to tylko takie gadanie. Pozdrawiam.

Ja jak ide sam przez las to krzycze: TO JA JESTEM, TO JA JESTEM ZŁEM TEGO SWIATA! Robię to takim ochrypłym głosem. Wydaje mi sie wtedy ze mniej sie boje - zły nie zaatakuje złego, tylko poboznego. Czasami tez krzyczę: TO JA JESTEM BOGIEM

Gość Edward Wspaniały
jbr9v ja mialam tak ze zasypialam i poczulam jak by ktos mi dmuchnal na policzek bardzo zimne powietrze w domu bylo cieplutko a okna zamkniete a ten podmuch byl tak silny ze mi sie wlosy na glowie poruszyly To przebiegł Speedy Gonzales - najszybsza mysz świata :D

Gość uuuuuuuuuuuuuuup

Gość speeeeeeeedy
To przebiegł Speedy Gonzales - najszybsza mysz świata " :D hahahah

Gość ghghghghgh
a ja dzisiaj zamierzam wywołać ducha hitlera