Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhu

CZY ISTNIEJA NORMLNI MEZCZYZNI?

Polecane posty

Gość uyhu

ktorzy nie zostawiaja nie klamia nie oszukuja sa uczciwi wobec swoich kobiet???? osobiscie mam watpliwosci

Gość OSOBISCIE UWAZAM ZE NIE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Iaromina
Istnieją, mój taki jest:)

Gość uyhu
ja tez tak uwazam...mam ochote zabic jednego gnojka...nienawidze tak bardzo jak kocham... ale eracajac do teamatu czy ktokolwiek zna mezczyzne o ktorym pisalam na poczatku?

Gość 0ooooooo0
Osobiście uważam że pytanie jest ciekawe. Ale muszę to osobiście przemyśleć:classic_cool:

Gość uyhu
dodam jeszcze ze bardzo dawno temu myslalam ze kut.s z ktorym sie zwiazalam jest taki...ale okazalo sie inaczej... wiec przestrzegam ze moze oni wszyscy tacy sa...

Gość OSOBISCIE UWAZAM ZE NIE
:):):)

Gość Iaromina
Generalizujecie. Ludzie są rożni. Z moim jestem już 3 lata, totalne przeciwieństwo tego co tutaj wypisujecie.

Gość uyhu
moj przez 4 lata byl przeciwienstwem- w mojej opinii- tego co napisalam i jeszcze w ubieglym roku napisalabym ze to uogolnianie...

Gość uyhu
nie mowie tu przeciez o milostkach licealnych mowie o dojrzalym zwiazku dwojga doroslych ludzi

Gość Kimii
tak, ale ciezko owego znalesc

Gość Iaromina
A nie zastanawiałaś się co jest przyczyną zmiany jego zachowania? Ja to już w sumie stara dupa jestem, prawie trzydziecha na karku i trochę już tych związków miałam. I wiem jedno - gdy facet nagle zmienia się z potulnego baranka w łgarza, dziwkarza i co tam jeszcze, to jest też w tym trochę winy drugiej strony. Najwidoczniej zaniedbaliście coś w waszym związku i teraz masz efekty. Nie żebym broniła facetów, którzy są naprawdę draniami, ale nie wierzę w coś takiego, że facet jest super przez parę lat, a nagle mu szajba odbija i zmienia się o 180 stopni.

Gość nie wiem nic nie wiem
czasem wydaje mi sie ze ewentualnie jakis ciapa moze byc ok- tak bylo w moim przypadku ale jak juz pomoze sie ciapie i z ciapy zrobi czlowieka to on wlasnie w taki sposob sie odwdziecza...

Gość uyhu
no moze troche w tym racji jest tyle ze u mnie osobiscie to tak jak u przedmowczyni z ciapy zrobil sie wieprz....i powiem szczerze ze nie widze tu swojego wkladu

Gość Iaromina
Bo wiesz, faceta to trzeba umieć sobie wychować :) U mojego inaczej - najpierw był taki 'figo-fago', 'co ja nie jestem', potem spokorniał. Nie jest ciapą, swoje zdanie ma, no ale nie zgrywa twardziela.

Gość .....nie wiem
ok:)

Gość uyhu
no a u mnie odwrotnie:) na poczatku ja mu nawet mowilam kochanie ale musisz miec swoje zdanie bo ja sie zle czuje gdy ty mi tak na wszystko przytakujesz... no i masz babo placek teraz ja siedze i wyje a on swego malego kut.sa zamacza to tu to tam bedac w stalym zwiazku z nowa laska- ktora mnie znala i tak se nam rozbila wiec naprawde powatpiewam ww normalnosc tej rasy

Widocznie nie taki zły ten jego ku.tas skoro innej się spodobał :P

Gość uyhu
mysle ze nie kut.s tylko materialnosc do ktorej doszedl dzieki mnie...

Gość uyhu
i dobrze ze uwierzyliscie bo ja probuje sobie to wmowic i nie moge hehe:)moze bedzie mi teraz latwiej

Gość hitman
Masz racje... faceci to inny gatunek. I napewno nie jestesmy stworzeni do takich rzeczy, znaczy sie mówię o tej waszej miłosci. Facet ma być twardy, nieustepliwy i nie delikatny tak jak wy chciałybyscie. Pozatym nie faceta który nie kłamałby, nie oszukiwał, nie zdradzał........

Gość uyhu
nie mow ze nie ma bo moj byl na poczatku... i wiem ze nim go poznalam tez taki byl i dlatego pokochalam... ale dlaczego dran sie zmienil otoz pytanie do Wiekuistego:)

Gość hitman
hahaha no własnie na początku to każdy taki jest. Bo przecież trzeba pokazać dziewczynie że sie ma jakieś zalety, powiedziałbym że to sa takie pierwsze ruchy jak w grze. A potem z biegiem czasu kiedy zaczyna sie robic nudno nastepuje normalna jak na nas facetów zmiana...... I zawsze to samo standardowe pytanie dlaczego on sie taki zrobił ???

Gość uyhu
nie mysle ze tak jest do konca hitmenie on byl taki zanim mnie poznal- wiem to od jego przyjaciolki od serca ktora jest moja kolezanka od serca:) i nie udawal...tego pewna jestem

Gość hitman
Mozliwe bo są jeszcze normalni faceci ale to wymierający gatunek.... Hehe ja sie do niego napewno nie zaliczam no ale jak to mówią życie :) Każdy popełnia błedy większe i mniejsze...... może gość kiedys to zrozumie

Gość uyhu
mam taka nadzieje ale nie zmierzam w cnocie na niego czekac:P tak jak do tej pory... ale nei chodzilo mi zupelnie o to w tym watku... widzisz Ty himanie tez piszesz ze nie jestes takim jakiego opisalam na poczatku wiec moze rzeczywiscie swiat zmierza w jakims zlym kierunku?