Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyhu

CZY ISTNIEJA NORMLNI MEZCZYZNI?

Polecane posty

Gość hitman
no raczej bo szkoda życie marnować sobie, przeciez nie o to chodzi. Raczej jest po staremu nic nienormalnego sie nie dzieje.... A faceci zawsze tacy byli i będą to jest uwarunkowane moim zdaniem w naszych genach. Ja mogę to tak oceniac bo sam jestem i mam może inny sposób patrzenia na te sprawy ale to bez znaczenia

Gość uyhu
z ta roznica ze piszesz ze jestes taki i byles i nie masz ochoty nic zmieniac a ten maly fi,t to byl kurna inny i nie wiem skad zmiana

Gość hitman
A po co skoro jestem singlem to niema takiej potrzeby nic zmieniać. Myslę że powinnas zapomniec o tym gosciu, facetów jest jeszcze w nadmiarze takze mozna szukac do oporu :) I nie warto zaprzątac sobie głowy mysleniem dlaczego taki jest, dlaczego taki był

Gość uyhu
le dreczy mnie to i poki tego nie wyjasnie sobie nie zapomne o nim

Gość hitman
Nie lepiej byłoby go wprost zapytac czemu sie taki zrobiłeś skad ta zmiana.... chociaz i tak pewnie nie odpowie na to pytanie. A tak na marginesie to włąsnie jest najwieksza słabośc wasza.... Hehehe...:)

Gość uyhu
hehe mozliwe... a to ze nie odpowie to wiem o mamy codziennie ze soba kontakt... on przychodzi i juz tysiace rozmow mielismy...a on ciagle te dame odpowiedzi: nie wiem- moze- nie wiem... kurna ale dlaczego z baranka zmieniles sie w wilka deklu?????????

Gość hitman
Heh ja Ci nie pomoge bo słaby jestem w relacjach kobieta-meższczyzna. W każdym razie może sie tego kiedys dowiesz..... chociaz to watpliwe. Facet raczej nie lubi rozmów typu dlaczego taki jestes, niemogłbys sie zmienic na lepsze... Discotronic - Shooting Star (Alex Megane Remix) Basshunter - I Miss You

"tyle ze u mnie osobiscie to tak jak u przedmowczyni z ciapy zrobil sie wieprz....i powiem szczerze ze nie widze tu swojego wkladu" :D:D:D:D:D:D nie ma we wszechswiecie kobiety, ktora uznalaby swoją wine :D

Gość Mass_ssa
ja taki jestem! I najgorsze jest to ze dla swojej kobiety sie taki zrobilem, a ona tego nie widzi tzn. nie docenia, bo sama tak robi ... :( wiec czy sa kobiety ktore sa ciekawe i kochajace?

Gość adaskost
Mas_sa są takie kobiety ale kochające...Twoją kase... Wszystkie narzekaja na facetów a same są jakie są . A co do pytania autorki topicu to są tacy faceci....którzy kochaja dbaja o partnerke i dom tylko wy to wykorzystujecie niestety

Gość Mass_ssa
wlasnie, bo do takich zaliczam sie ja, ale coz osoba na ktora trafilem nie docenia tego... wiec zadaje sobie pewne pytanie i znam na nie odpowiedz. Dobry facet nei ma szans, bo przy takim kazda kobieeta to wykorzysta. Musimy miec was... i wtedy chodzicie jak w zegarku... taka prawda...

Gość Mass_ssa
normalni: nie zwracamy uwagi na inne kobiety, nie flirrtujemy pomagamy swojej kobiecie kiedy tylko potrzebuje pomocy, ona jest pozniej w domu, wiec ja gotuje, sprzatam. Jesli idzie z kolezankami nic nie mowie, jasli ona chce zostac w domu zostaje z nia. Nie przychodze w nocy, nie pije za duzo, dbm o nia... malo?

jesli on chce wyjsc z kolegami...stroje focha czasami przyjdzie w nocy...stroje focha odmówie pojscia z nia na zakupy ....stroje focha porozmawia z inna kobieta na gg czy na czacie ...stroje focha wypije wiecej niz 2 piwa podczas meczu w tv...stroje focha wiec jak mamy byc normalni w swietle takiego partnerstwa ? Wymagasz normalnosci? to sama badz normalna i tolerancyjna a zobaczysz ze ci sie zmieni stosunek do własnego faceta

\"nie zwracamy uwagi na inne kobiety, nie flirrtujemy pomagamy swojej kobiecie kiedy tylko potrzebuje pomocy, ona jest pozniej w domu, wiec ja gotuje, sprzatam. Jesli idzie z kolezankami nic nie mowie, jasli ona chce zostac w domu zostaje z nia. Nie przychodze w nocy, nie pije za duzo, dbm o nia\" sory stary, ale 99,9 % takie zachowanie odbierze jako pantoflarstwo i przestaje od razu takiego typa sznować... one oczywiscie niby sa takim typem zachwycone, do czasu az na takiego nie trafią... kobieta po prostu nie moze miec faceta, ktory jest lepsz, grzeczniejszy, uczynniejszy i pracowitszy oraz czulszy i bardziej opiekunczy od niej...

Gość karoolek...
uyhu ktorzy nie zostawiaja nie klamia nie oszukuja sa uczciwi wobec swoich kobiet???? osobiscie mam watpliwosci ---------------------------- A CZY SĄ NORMALNE KOBIETY w dalszej tresci to samo co u ciebie ?? są ?

Gość uyhu
le przeciez pisalam ze nie chcialam by byl pantoflem... sama mu mowilam ze nie ma potakiwac i miec swoje zdanie... nie chcialam pantofla... nie doczytaliscie