Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

isa-dora

stosunek przerywany skuteczny w sto procentach u mnie

Polecane posty

ciekawe ile lat ma autorka topiku,chociaz i tak pewnie prawdy nie napisze,mozna tylko wspolczuc dobrego humoru,ale sie wkurzylam!!!!!!!!!!

Jessy27,masz racje!!!!!!!!!! Ja mam juz 3 dzieci i chyba bym osiwiala w ciagu jednego dnia ze strachu jakbym miala liczyc na antykoncepcje ,ktora poleca autorka!! O zgrozo!!!!!!!!!!

w sumie to macie rację... ja trochę wyskoczyłam jak filip z konopii ze swoim tekstem... nie chwalę się, bo nie ma się czym chwalić, choć nam dobrze z tym i nie zamierzamy tego zmieniać... ale generalnie nie polecam :)

Gość Marcellina
Ale powiedzcie mi, musi wyciągnąć i klasycznie"zwalić sobie konia", nie? Sorry za głupie pytanie, ale nigdy tej "metody" nie stosowałam:D Ale jeśli tak, to ja sie pytam CO TO ZA PRZYJEMNOSć Z SEKSU????

baderka jesli wam z tym dobrze to OK,zwracam honor,ale autorki nie popieram. Ty przynajmniej masz swiadomosc tego ,ze to nie metoda anty,bo autorka uwaza ze to 100proc pewnosci Patrzcie !!!!!!!!Zniknela!!!!!!!!!Brak argumentow czy zwykla prowokacja!!!!

Gość hehehes
baderka,gratuluje,ze potrafisz sie przyznac do tego :-) ty jestes mezatka..podejrzewam,wiec ok,skoro wam to nie przeszkadza:-)

Gość hehehes
powaznie tak jest?????? sorry,ale naprawde??nie wierze:-D:-D musi sobie zwalic?? chyba nie....

Gość Marcellina
No to super, to nawet nie jest sex...a gdzie wspólny orgazm? Jak mój mąż miałby sobie robić dobrze ręką, to po co bym Mu była potrzebna??:D

Gość I ja również
Ja również jestem w ciąży spowodownej stosunkiem przerywanym! Sprawdzał się przez 3 mies. potem zawiódł!!!!!!!!!!!1

Moja koleżanka po urodzeniu dziecka brała tabletki anty, potem musiała je odstawić bo znowu zaczęła tyć i od tego czasu \"jadą\" na przerywanym (od 3 lat). Nie wpadła, ale ciągle mam stresa. Warto? Moim zdaniem nie. Może to metoda dobra dla par, które chcą mieć dziecko, ale jakoś nie mogą się na nie zdecydować, ale na pewno nie dla osób, dla których dziecko byłoby końcem świata.

Gość hehehes
jak rowniez "najmniej skuteczna metoda jest stosunek przerywany"... napisalam w cudzyslowiu,gdyz wiadomo ze to nie metoda:-o tepy pracodawco....

Gość do autorkiiii
jesli 10 lat sosujesz te metode i chwalisz sie, ze nawet w dni plodne to ja na Twoim miejscu zaczelabym sie martwic, czy aby Ty albo partner nie macie problemów z plodnoscia :/