Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusiaaa

chcialabym aby pewnego faceta ktos tak skrzywdzil jak on mnie

Polecane posty

Gość banda nudziarz z
A ja i tak uważam, ze jesteś zazdrosny/a Hehehe, kieruje sie prawdą starą jak świat , że byle kto byle czym mnie nie obrazi Nikt cie tu nie obraza tylko uswiadamia ze jestes nudna a to jest roznica. Bo jakos nie chce mi sie czytac o twoim nudnym zyciu i potyczkach z zrzuceniem wagi na silowni. Masz topiki o odchudzaniu to moze przenies sie tam laskawie grubasku tam napewno znajdziesz wsparcie. A zadrosna jestem wylacznie o ludzi ktorzy mi imponuja a ty sie nie zaliczasz do nich wiec o zazdrosci nie ma mowy.

Byłam pewna ze jestes kobieta :D "A ja i tak uważam, ze jesteś zazdrosny/a Hehehe, kieruje sie prawdą starą jak świat , że byle kto byle czym mnie nie obrazi Nikt cie tu nie obraza tylko uswiadamia ze jestes nudna a to jest roznica. Bo jakos nie chce mi sie czytac o twoim nudnym zyciu i potyczkach z zrzuceniem wagi na silowni. Masz topiki o odchudzaniu to moze przenies sie tam laskawie grubasku tam napewno znajdziesz wsparcie. A zadrosna jestem wylacznie o ludzi ktorzy mi imponuja a ty sie nie zaliczasz do nich wiec o zazdrosci nie ma mowy." WOW!!!!! postawie swiat na nogi zeby Ci zaimponowac :D masz w sobie wiele złości, ale po to jest to forum :)))) tu mozesz :) pozdrawiam Cie kochana :) Uwielbiam takich ludzie jak TY !!!! :)

Gość banda nudziarz z
Ze tez taka jedna z druga potrafi tak zanudzic ludzi ze odrazu uciekaja.

Gość banda nudziarz z
To ze ty uwielbiasz to widac ale bez wzajemnosci, bo ja nie lubie nudziarzy:( Jakos draznia mnie te ich nudne wywody. Nie masz charyzmy zebys mogla mi zaimponowac, a twoje wypowiedzi tez do blyskotliwych nie naleza. A zlosc bierze mnie wlasnie wtedy jak takie nudziary wypisuja te swoje nudy na forum i to w tematach ktore je nie dotycza.

Gość malusiaaa
chyba nikt mi tu nie pomoze:(

Gość banda nudziarz z
naprawde ? opowiedz nam o tym kochana napisane jest jak na dloni:) Troche czytania ze zrozumieniem nie zaszkodzi. Widze ze ty poprostu nie dostrzegasz tego z ejestes nudna? No nic ktos ci to w koncu uswiadomil i wez prosze sobie to do serca to oszczedzis zinnym tych swoich pierdul i nudow:) I kafe bedzie przyjemniejsze dla wszystkich:)

Gość banda nudziarz z
No tak a wracajac do tematu to ja rozumiem jak sie czujesz, i masz prawo sie tak czuc ale zapewniam cie ze zycie zwroci mu z nawiazka to co zrobil zlego. Kwestia czasu. A nie warto sie mscic bo zemsta jest slodka ale tylko przez chwile a pozniej zostaje cierpki smak, ktory nie jest przyjemny.

Gość banda nudziarz zzzz
a tak przy okazji ortopeda to nie lekarz od stop tylko lekarz zajmujacy sie schorzeniami ukladu kostno-stawowego, wadami postawy a w szczegolnosci kregoslupem, plaskostopiem itp.:)

Gość malusiaaa
ja sie nie chce mscic na nim chce tylko aby przezyl to co ja zeby tez przez kogos tak cierpial nawetnie mam jak sie zemscic on jest dosc daleko ode mnie ale dzieki:)

Gość banda nudziarz zzzz
nie wiem co to z apodszywka i do tego zarezerwowala moj nick.

Gość banda nudziarz zzzz
To znaczy jak masz sie zemscic?

Gość banda nudziarz zzzz
juz rozumiem. No tak to co czujesz jest zrozumiale. Napisz co Ci zrobil?

Gość banda nudziarz zzzz
widocznie cie tu lubią za Twoj język, ale jak to się mowi "Zawojujesz swiat gębą, bo inaczej nie potrafisz" czy to do mnie? No piekna wypowiedz tylko szlachetnosci jej brak. Nie wiem dlaczego udzielasz takich bzdurnych porad komus kto zostal skrzywdzony zeby poszedl do psychiatry:O To znaczy z eco jak ktos nas skrzywdzi i jesli odczuwasz zlosc i bol to trzeba sie leczyc z tego? Oj ktos tu chyba sam musi skorzystac z fachowej porady....

Gość banda nudziarz zzzz
Nie dosc ze nudna i mdla to do tego wypaczona w swoim podejsciu do swiata. Wiesz ze negatywne emocje tez moga byc pomocne, a nawet budujace. Pod wplywem placzu, zlosci i zalu nasza psychika potrafi sie oczyscic i spojrzec na dany problem z innego punktu widzenia. Pod warunkiem ze nastapi kumulacja i wybuch, w ten sposob rozladowuja sie zle emocje i energia:)

a teraz wybaczcie mi moją nieobecność, ale muszę jechać do Komendanta zawieźć brakujace dokumenty :) Zyczcie mi szczescia dobrzy ludzie, oby mi sie nam morzem dobrze pracowało :) Wam kochane życze z calego serduszka wiecej dobroci, wyrozumialosci dla słabych psychik :) papa naprawde fajnie sie klikało :)

Gość banda nudziarz zzzz
Kochana troche zrozumienia w tym co czytasz. Przecuiez autorka sama niechce sie mscic na nikim i nikomu zrobic krzywdy, odczuwa tylko zlosc i chciala by zeby ktos poczul to samo co ona poczula i jest to calkowicie normalan reakcja. Nigdy tak nie mialas ze jesli ktos wyrzadzil ci przykrosc mialas ochote zeby rowniez jego spotkalo cos podobnego? To ty jestes jakas nienormalna:O Tacy ludzie jak ty to mi sie kwalifikuja do psychologicznego rysopisu sadystow ktorzy na co dzien mili, grzeczni i uczynni z sercem na dloni a w ciemnych piwnicach mecza zwierzaki i ludzi. Cos z toba musi byc nie tak:P Lubis zmeczyc male pieski?

Gość banda nudziarz zzzz
Pewnie lubi ale juz sie nie dowiemy:( Szkoda.

to nie jest zle, ze jestes tak płytka, by oceniac innych, choc ich ni znasz, bo nie wiedziualam, ze mecze zwierzaki :) nie wiedzialam, zem taka durna:) jak to dobrze sie dowiedziec, zwlaszca od takiej płycizny, ktorej nie znasz :) widac zes mloda :) i to ci wybacza sie,

Gość malusiaaa
co mi zrobil? nbawil sie moimi uczuciami pozwolil abym uwierzyla i sie zaangazowala a pozniej poszedl do innej jakby nigdy nic:(

Gość banda nudziarz zzzz
Ale lubisz meczyc male pieski? Bo cos mi sie wydaje ze lubisz:)