Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusiaaa

chcialabym aby pewnego faceta ktos tak skrzywdzil jak on mnie

Polecane posty

Gość malusiaaa

nie wiem czy to normalne ale chce aby przez jakas dziecwzyne tak cierpial jak ja przez niego

Gość lalineczka
a co ci zrobił?

a dla mnie to nie jest normalne [czyt. ja tak nie miewam] . autorko nie mysl tak - jesli zlo naprawde wraca, do Ciebie tez wroci

Gość malusiaaa
nie palam nienawiscia do niego chce tylko aby wiedzial jak ja sie poczulam to on mnie skrzywdzil nie ja

a ja tak kiedys mialam - nie zyczylam, ale spotkalo go to samo, nawet chyba gorzej. wcale nie bylo mi lepiej

aa wiesz, nie po to tam jade, szczerze, to nie mam ochoty na zaden związek :) ostatnio miałam 2 randki zakonczone powodzeniem, tylko, ze facet za bardzo sie napaili, a to na mnie nie działa zachecajajo. Ja juz robie plany zeby Sylwka spedzic w domu, bo nic mi sie nie chce :P taka prawda. Oszczedzam sily na skzolenie. A czy poznam? jak bedzie fajny i sie zdarzy takiego poznac, to dlaczego nie :) - tylko ze ja straznie wybredna jesatemn :o

M.s.p > a dziękuje dobrze:) nie pale już 3 dzień:) na święta będę bez pracy:) a do nowej sie dziś nie dostałem:) więc jest miło przerąbane:) ale co tam bywało gorzej:)

Gość banda nudziarz z
Jak zwykle banda nudziarzy zasmieca topik jakimis swoimi nudnymi wynurzeniami o swoim nudnym zyciu. A ta msp to juz w ogole nudziara do kwadratu. Ty jakas szra mycha bez polotu jestes i jak ktos pluje ci w twarz to sie cieszysz i myslisz ze deszcz pada, a jak dostaniesz w morde to nadstawiasz dupe. Zalosna. Nie cierpie ludzi ktorzy sa zakompleksieni i ulegli. To jest calkowiceie normalne ze jak ja skrzywdzil to ma ochote zeby poczul sie tak samo. Ale ty glupia pizda jestes , nigdy nie mialas faceta zapewne wiec skad masz wiedziec jakie to uczucie. Kolko rozancowe i oaza calym twoim swiatem.

"banda nudziarz z Jak zwykle banda nudziarzy zasmieca topik jakimis swoimi nudnymi wynurzeniami o swoim nudnym zyciu. A ta msp to juz w ogole nudziara do kwadratu. Ty jakas szra mycha bez polotu jestes i jak ktos pluje ci w twarz to sie cieszysz i myslisz ze deszcz pada, a jak dostaniesz w morde to nadstawiasz d**e. Zalosna. Nie cierpie ludzi ktorzy sa zakompleksieni i ulegli. To jest calkowiceie normalne ze jak ja skrzywdzil to ma ochote zeby poczul sie tak samo. Ale ty glupia pi**a jestes , nigdy nie mialas faceta zapewne wiec skad masz wiedziec jakie to uczucie. Kolko rozancowe i oaza calym twoim swiatem" A ja i tak uważam, ze jesteś zazdrosny/a :) Hehehe, kieruje sie prawdą starą jak świat :D, że byle kto byle czym mnie nie obrazi :D Niech zyje piękne życie :)))))))) Kto sie przyłączy :))) achh

Gość banda nudziarz z
Umiecie czytac, temat nie dotyczy waszych nudnych zywotow i tych glupich wydziwiasow tylko zalozyla go dziewczyna ktora ma ochote sie wygadac a nie sluchac bzdur od jakis nudziarzy z komplekasami. Zalozcie sobie swoj nudny temat i dyskutujcie do woli o tych waszych nudach. "jak tam silownia" O je gruba jest to lazi na silownie ale kogo to obchodzi?

"Umiecie czytac, temat nie dotyczy waszych nudnych zywotow i tych glupich wydziwiasow tylko zalozyla go dziewczyna ktora ma ochote sie wygadac a nie sluchac bzdur od jakis nudziarzy z komplekasami. Zalozcie sobie swoj nudny temat i dyskutujcie do woli o tych waszych nudach. "jak tam silownia" O je gruba jest to lazi na silownie ale kogo to obchodzi?" i jak lepiej ci złotko :D:D:D:D ???? wiesz wdych i wydech, wdech i wydech.. polamu ci przejdzie :)