Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koniec z zazdrością

Od dziś nie będeo niego zazdrosna. olewka na wszystko

Polecane posty

Gość Koniec z zazdrością

Ostatnio bardzo jestem zazdrosna o koleżanki mojego faceta, o jego wyjścia ze znajomymi. Od dzis mam to gdzieś, przez to, ze sie przejmuje, dostaje bólów brzucha, gdy sie dowiaduje, ze gdzies jest i cos robi to od razu robie sie chłodna wzgledem niego, przez co caly czas sie kłócimy. Od teraz kłade na to lache, niech sobie robi co chce!!!! Mam dość nakręcania sie, jak bedzie chciał mnie zdradzic to i tak to zrobi... A jesli to zrobi to sie pożegnamy!

Gość Lodzio
jeeeeeeeee wkoncu zmądrzalas

Gość tylko jeszcze musisz
znaleźć sobie jakieś zajęcie też wychodzić z innymi ludźmi zapisać się na aerobik czy basen. On musi wiedzieć, że Ty nie jesteś Penelopą czekającą na swego Odysa, a Ty żeby było zdrowiej, powinnaś mieć zajęcia niezwiązane z nim

Gość Koniec z zazdrością
Mam to juz gdzieś, niechce żeby przez moje foszki wszystko sie spieprzyło...

Gość Koniec z zazdrością
Ja mam swoich znajomych z którymi wychodze, mam swoje zajecia.

Gość Koniec z zazdrością
Przeciez jak on lata po knajpkach ze znajomymi to czemu ja nie moge:P

Gość Kimii
mhm..zobaczysz dopiero w praktyce jak to ciezko tak olewać:) On po prostu nie powinnien dawac Ci powodow do zazdrosci, skoro widzi co sie wtedy z Toba dzieje.Czemu nie idziesz z nimi, czy tez on nie zaprosi ich do was? napewno jest jakies inne wyjscie bo i tak bedzie Cie skrecac ze zlosci i tak.

Gość Koniec z zazdrością
problem w tym, ze mieszkamy od siebie 80 km, na dodatek ostatnio ma zepsuty samochód i nie możemy sie tak czesto widywac. Dlatego widujemy sie 1-2 razy w tygodniu, czasami cały weekend jak jest u mnie. czasami juz nie chodzi o zazdrosc ale o to, ze mógłby teraz ze mną byc a nie ze znajomymi, poprostu mi przykro, choc sama tez wychodze.

Gość wysmiewczyni
Okazja czyni zlodzieja:) Strzezonego Pan bog strzeeże.... Zaufanie to jakas bzdura wymyslona przez zdradzajacych, nie daj sobie kitow wciskac. Gdyby wyplacac odszkodowania za zawiedzenie zaufania sami milionerzy by chodzili:P

Gość no dokladnie
Faceci to lajzy bez zasad dlatego nie warto im ufac, bo malo ze zdradzi to jeszcze bedzie cie oszukiwal i bedziesz zyla w nieswiadomosci a wszyscy w kolo beda sie podsmiewywali ze ma taka glupia dziewczyne. Jej facet jezdzi po knajpach wyrywa laski, pozniej wraca do niej a ona glupia i nie swiadomo cieszy sie ze jej chrabia wrocil.

Gość Koniec z zazdrością
Tylko, ze przez ta zazdrość mój facet mówi, ze jestem przewrażliwiona, histeryczka itp

Gość Koniec z zazdrością
Tylko, ze ja nawet nie mam mozlwosci sprawdzania go, bo nie mam u niego w mieście żadnych znajomych, z drugiej strony gdyby mu na mnie nie zalezało to przeciez nie jeździłby do mnie 80 km w jedna strone, bo dupe miałby na miejscu. Pozatym moje zdjecia sa na jego profilu na nk i z tego co mi mówi, chce sie ze mną zaręczać. Ale fakt juz raz taki jeden tez mnie kochał do szalenstwa a później okazało sie ze 3 miechy krecił na boku z inna:O

Gość Koniec z zazdrością
Takie nakręcanie niszczy mnie psychicznie, dlatego postanowiłam troche nabrac dystansu do niego i jego wyjśc. Bo inaczej dostane do głowy!