Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trawa

masz babo placek

Polecane posty

Gość pawulon twist
baardzoe daleko mi do matki polki ;) czasem jak zyciw przypieprzy, ze podniesc sie nie mozesz to wiesz, ze jest ktos kto cie potrzebuje i ze musisz sie otrzasnac, dac sobie rade ze wszystkim.... :) moj to juz ma 11 lat wiec to prawie potom :D strasznie mnie wkurza ostatnio bo uczyc sie nie chce :o

Gość trawa
hmm, nie wiem, czy moje geny są na tyle wartościowe, żeby zaśmiecać nimi ten padół ;-) Czyli jednak nadają sens życiu..

Gość pawulon twist
a myslisz, ze po kim on sie uczyc nie chce i po kim taki lobuzowaty...moje geny 😭

Gość trawa
żarówka: wkrótce te i inne metody będziesz miała w jednym palcu, jak już będziesz mamą (a nie tylko mgliście, że gdzieś czytałaś) :-))

Gość pawulon twist
nie wierze w te wszystkie metody :o latam z nim czesto po psychologach i dupa :o panie mowia, ze dziecko ideal :o:D myslisz, ze ja dlaczego w styczniu :> 5 miesiac ;) nawet wypic za siebie nie moglam 😭

Gość trawa
ech, aż się boję pomyśleć, jakiego czorta ja bym wyprodukowała... ;-) a propos: czasem wpadki są dobre, przynajmniej decyzja została sama podjęta ;-)

Gość trawa
Amant: czemu jest podejrzany? :-) (niedługo przejdziemy do przewidywania przemocy w rodzinie...)

Gość pawulon twist
zanim sie wyklul blagalam, zeby byl wizualnie do mnie podobny (tez taki piekny ! ) a charakterek taty...wyszedl odwrotnie :o czasem moja mama mowi mi, ze bardzo mi tak dobrze, za mam za swoje i teraz wiem co ona za mna przechodzila...przepraszam mamo !! 😭 oczywiscie, ze coma i rammstein ❤️ to jego ulubione

Gość trawa
kurcze, mam nadzieję, że Amant coś wymyśli, bo przez Was babki, to ja na żywioł polecę :-o

Gość pawulon twist
..i za miesiac powiesz partnerowi...masz babo placek :P

Gość trawa
no wlaśnie.... ;-)

Gość trawa
Może powinnyśmy przyjąć wersję: masz tato potom... :-)

Gość pawulon twist
ech..przez was sie rozczulilam 😭 pamietam jak dowiedzialam sie, ze zaciazylam :) to byly czasy....

" żarówka świetlówka Amant, Ty byś był ideałem, nie? " Dla tych co bym wybrał to powinienem być zadowalający:classic_cool:. " trawa Amant: czemu jest podejrzany? (niedługo przejdziemy do przewidywania przemocy w rodzinie...) " Nie ma ludzi poza wszelkim podejrzeniem:P.Czytałem że tzw .matka teresa była burdelmamą:O.Z pewnością wielu tzw filantropów jest zwykłymi łajdakami.A przemoc w rodzinie jest załkim częsta:O.

Gość też maiałam późno
dziecko, bo w wieku 32 lat. Po 10 latach małżeństwa. Dwa lata później urodziłam drugiego syna. Kiedyś, za kilka lat może być tak, że zatęsknisz do małej istotki, trochę możecie sobą się znudzić... różnie bywa w życiu. Piszę oczywiście to na swoim przykładzie... ale teraz, jak dzieci są juz prawie dorosłe, przezywamy drugą młodośc:D drugą miłość:D Powiem, że synowie dali mi sens mojego życia.

Gość pawulon twist
niestety nie moge :o ciesze sie, ze mam chociaz tego nicponia ❤️

Gość No jakbym siebie czytała
Pozytywy posiadania potomkini? Fajna jest :D Czy nadała sens memu zyciu? Nie, juz wcześniej było sensowne :P Na pewno stanowi niezłe dopełnienie :) Czy mnie wkurza? Momentami niemożebnie, tym bardziej że weszła w faze pyskowania- przemądrzania, ale wtedy sobie myślę, że mogłoby jej nie być i juz wiem, że to była świetna decyzja :) A tak w ogóle, to zwykle dzieci rodziców po 30-stce są inteligentniejsze ;) U mnie sie sprawdza :)

Gość trawa
no, tak są inteligentniejsze... bo nasze ;-) Myślę, że dla mnie radochą byłoby widzieć podobieństwa dziecka do mnie i partnera (zwłaszcza, jakby do mnie było więcej ;-) )

Gość trawa
Amant: w takim razie wszyscy jesteśmy podejrzani - Ty też :-o