Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IIIw

Jak sadzizicie - zbliza sie III wojna swiatowa?

Polecane posty

Gość IIIw

Jak w temacie - jakie sa wasze opinie w tej kwestii?

Gość mezsczyzna
oczywiscie, najprawdopodobniej wybuchnie w 2012 :P

Gość o ...zesz
tak, ruskie sie doigraja...

Gość IIIw
pheh w 2012 hehe... nom ale serio nie sadzicie ze cala sytuacja sie zaczyna zageszczac, i ze nie da sie z tego innaczej wybrnac? Moze jest tu jakas osoba interesujaca sie ta kwestia bardziej bo ja osobiscie jestem lajkonikiem w tej tematyce, ale to co widze mnie niepokoi i z checia bym uslyszala opinie innych osob:)

Gość wojowniczaa
ostatnio w tv widziałam reportaż o jakims jasnowidzy który przewidział kryzys finansowy, a co najgorsze przewidział on także wielka wojne z użyciem broni nuklearnej w 2009 roku. Żałuje, że to ogladałam

Gość IIIw
wojowniczaa cos na necie jakis czas temu widzialam o tym i jak kojaze to on chyba twierdzil ze w listopadzie 2008 ma byc to co zapowiadasz na 2009, wiec chyba jasnowidz z niego kiepski jest...

Gość wszystko mi jedno
💤

Gość bezwzględnie tak
bo jak patrze co się dzieje z ludzmi, jak się zachowują i jak pogubili w priorytetach to zbliżamy sie do tego w zastraszjącym tempie

Gość wojowniczaa
IIIw--- to musiałaś oglądać coś innego

Gość mezsczyzna
w sumie fajnie, bo akurat skonczylem fallout 3 i ciagle mi malo. UAaaaa! na ghule! :classic_cool:

Gość IIIw
wojowniczaa - zawsze mozesz dac link:) bezwzględnie tak - no wlasnie zgodze sie w zupelnosci. Wogole interesujace jest to ze teoretycznie wszytskie kraje sa w zasadzie pokojowo nastawione a tyle pieniedzy inwestuja w wojska i bron... niewiem jak na moja tepa glowke to naprawde absurdalne i niezrozumiale. Rozumiem ze sa kraje agresywne, ale niewierze ze nie da sie dojsc do jakiegos consensusu gdyby chcieli, bez uzycia sily.

Gość pozostaje tylko
czekać kto jako pierwszy użyje broni nuklearnej... a potem to już z górki, tu atomówka, tam atomówka, niewątpliwie będzie to wojna, która pochłonie tyle ofiar w ludziach co jeszcze żadna inna wojna :O

Gość IIIw
"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." oj Einstein to ladnie ujal:D To ze kiedy do niej dojdzie w to niewatpie znajac glupia ludzka nature, kwestia tylko tego czy w najblizszej 50latce:P

Gość wojowniczaa
ogladałam własnie to co podała Czarna Zmija w kropki bordo

"Wybuchnie wojna - budynki spłoną, a na ulicach poleje się krew. Machina zdarzeń ruszyła i nie da się jej już zatrzymać. Trzeba więc przygotowywać się na najgorsze." :O

Gość IIIw
hmmm... a ze strony takiej czysto.. logiczno-politycznej, jak to wyglada. Bo ja nie neguje jakis przepowiedni, ale kwestia jest tego czy maja jakies popracie w faktach, poza tym co ja sama jako osoba nieznajaca sie na tych kwestiach widze?

Gość IIIw
btw wojowniczka to praktycznie to samo do czego na tubce podeslalam link tylko ze tam jest caly wywiad z nim, swoja droga, dobra nieczepiam sie kwestii konkretnych dat, ani tego czy ma racje czy nie.

Gość IIIw
...zabraknie im sreberek, a fioletowy krowy wygina i nie beda mialy kogo masowac...

Gość za 2 punkty
ja sie obawiam tych chorych ludzi z Korei

Gość lolka ta od bolka
ogladaąłm kawałek z tym facetem co przewidywałprzyszłosc, ale sadze ze to zmona bylo przewidziec. Skoro banki na praw o ilewo rozdawały kredyty a ludzie mieli problemy by je spłacac to musialo cos takiego nastapic.

Gość lolka ta od bolka
tak samo bedzie z klimatem, bedzie coraz gorzej zaczna zalewac nas rzeki, bedzie wieli glod bo bedzie nas coraz weicej i nie bedzie co jesc, bedzie brakowalo wody

Gość IIIw
nom tych opcji ktore sklaniaja do myslenia jest wiele lacznie z pogarszajaca sie sytuacja, nie tylko na rynkach, ale i w kwestiach zwyczajnie ekologicznych to co sie dzieje obecnie z przyroda etc nie zostaje bez echa w ogolnym rozrachunku. Ale mnie abrdziej interesuje kwestia narastajacych napiec miedzy krajami - rosja, stany, chiny. Z checia bym posluchala wypowiedzi czlowieka ktory to sledzi.

Gość lolka ta od bolka
chodzi mi o to ze nie wszyscy sa w stanie spłacic, ludzie biora kredyty i nie czytaja dokladnie umow, znajomoa pracowała z banku i mowila ze jak czasem ludzie przychodzili to nie wierzyła ze tak mzoe byc. Jedna kobieta sadziła ze jak pozyczy to musi oddac ta sama kwote, nie sadziła ze sa odsetki. a takichludzi jest bardzo duzo.

Gość IIIw
lolka ta od bolka no to jest bardziej niz prawdopodobne...