Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztuczne futro

przyjac jego pomoc finansowa czy nie?

Polecane posty

Gość sztuczne futro
macie racje,glupia jestem

facet mieszka u ciebie jak w hotelu spa , ale za darmo... :D a ty się jeszcze zastanawiasz czy prosić go o pomoc? :o Pewnie oprócz tego codziennie mu gotujesz dwudaniowy obiad, sprzątasz i piwko podsuwasz pod nos. też tak bym chciała mieć :P Skoro mieszka z tobą powinien dokładać do opłat :o:o:o:o Jak można o tym ze sobą nie gadać ;///

"Zreszta Tobie wszystko za latwo przychodzi. " uznajmy zatem, ze sporo sie juz natrudziłem, proszac o fote :P

Gość wysmiewczyni
Hmmm no nie ma to jak znalesc sobie zone:) Obiadki, sprzatanie pranie za free a do tego jeszcze musi pracowac zawodowo i utrzymywac dom, wychowywac dzieci, byc mila seksowna zawsze zadbana i usmiechnieta, czula, slodka, tolerancyjna, bogini seksu i inne glupoty:O Tak to tylko w erze panowie:P Dobrze ze niektore to juz troche przejarzaly na oczy:) Ja nie potrafie ani gotowac ani sprzatac ani prac, ani do dzieci sie nie nadaje:) Ale z ato stac mnie na to zeby kto inny robil to za mnie:) a jak by nie bylo mnie stac to tak bym przekrecila faceta ze to on by to robil:P Mam dar przekonywania do roznych rzeczy.

Gość wysmiewczyni
Ja nie chce byc traktowana przez nikogo jako jedna z wielu i wyladowac w folderze 'laski z kafe' pana komicznego Giniecie w tlumie jest wbrew mojej naturze. Buehehehe pomysl sobie ze to ty go dodasz do folderu ciapciaki z kafe, zaliczony. I odpowiednim podsumowaniem:) Zawsze mozesz sama go potraktowac jak jednego z wielu ciapkow w swoim folderze:) Coz no sam sie prosi.

Gość sztuczne futro
warta grzechu,akurat tu sie mylisz,bo gotuje sobie on sam,ja nie mam czasu,bo pracuje od 8-17.00,piwko tez sobie sam podaje.zaden ze mnie material na zone;P

\"Mam dar przekonywania do roznych rzeczy.\" raczej dar znajdowania frajerów... tak na marginesie - fajnego masz faceta :P:P poznalas go na kafe?