Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś się zapytam

coś się zapytam

Polecane posty

Gość coś się zapytam
pomyslę nad tym wszystkim...

Gość cos ci podpowiem
Po co ci fagas, masz paluszki, przedmiot martwy ale przyjemny tez znajdziesz. Ja od paru lat ruszam tylko moja skora i dobrze mi z tym

Gość czy_ja mam deja vu
od dwuch dni na forum przewija sie nick faj z postem : skąd jestes? :o do kazdej baby uderza desperat ale do rzeczy... mialam kiedys cos takiego jak Ty autorko topicu a nawet lepiej 10lat bez chlopa :( porazka mniszki mają wiecej z zycia niz ja mialam w tamtym czasie.szkoly, kursy,sruty pierduty a czas lecial. w glowie uroilam sobie ze mam czas na wszystko i na chlopa tez. jakis czas temu zorientowalam sie ze zaliczam juz 5-6wesele moich rówiesnikow/czek i za kazdym razem ide tam sama-myslalam ze sie zapadnę pod ziemię o popędzie seksualnym nawet nie mowie -masturacje opanowalam do perfekcji :( wiec kiedy juz mialam tego wszystkiego dosc postanowilam sie zakrecic kolo jakiegos faceta i wiesz co od poprzedniego roku nadrabiam zaleglosci z tym 10lat teraz mam sex niemal codziennie i to juz nie z wlasnym palcem a z calkiem fajnym fiutem prawdziwego faceta :p jedyna rzecz jaka mi sprawiala na początku prolbem to ta jak sie przemoc i znow nauczyc sie bajerowac facetow pozniej idzie juz z górki

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Jak od 8 lat nikt Cię nie zerżnął to jest takie podejrzenie że jesteś denna. Mogą też być inne przyczyny tego stanu rzeczy. Pytanie jest takie:czy przez te 8 lat ktoś próbował Cie poderwać,okazywał zainteresowanie,flirtował... jeżeli nie to chyba jesteś faktycznie mało pociągająca- mówiąc delikatnie.

Gość coś się zapytam
cały czas próbują, ale ja mam opory

Jakie opory?Jak masz ochotę to skąd opory?chyba że nie trafiasz na facetów na których masz chęć?Czy nie masz ochoty na sex-wtedy nie ma co tych 8 lat zalować

Gość coś się zapytam
nie trafiam na facetów na których miałabym chęć. albo inaczej: trafiam niby na tych, ale jak przychodzi co do czego to są niemrawi. i tak wszystko odwleka się w czasie.

Gość LaNdRyNkAaAaaaa

wiesz co poczekaj jeszcze ze 3 latadokladnie wyszukuj krolewicza z bajeczki znjdziez go na bank zrobisz sie stara raszpla i oprocz 50 letnich cwaniakow juz cie nikt niezaliczy skonczysz jak wielu tzw starych panienek w wiku 45 lat bedziesz wygladala.jak babcia po przekwicie wogole to i tak juz chyba niemasz juz szans poprostu tak jak malysz za pozno sie odbijasz ....moja rada wyjazd nad morze zapoznanie mlodzika fajnego rypanko na maxsa i dzidzius tylko to moze cie przywrocic naturze i samej sobie