Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tepastrzałazanglika

nauka angielskiego /

Polecane posty

Gość tepastrzałazanglika

chciałabym podszkolić swój angielski,słownictwoo ,czasy i wogole :/ samej jakoś mi ciezko,moze jest tu ktoś kto chciałby tego dokonac ze mna?!mozemy wpisywac rozne przydatne słówka ,wyrazenia i ogolnie tłumaczyc sobie uzycie czasów i wszystko co tylko chcecie,jest ktos chetny??

Gość tepastrzałazanglika
upupupupu

Gość du ju spik inglisz
może się ktoś znajdzie..

Gość tepastrzałazanglika
nie wierze ze nikt nie chce podszkolic swojego angielskiego!! napewno jest ktos chetny!! ja dzisiaj probowałam sie uczyc słowek tylko ze nie wiem od czego dokładnie zaczac,wprawdzie uczyłamsie anglika 8 lat ale nic nie wyniosłam z tych lekcji :/

Gość du ju spik inglisz
a masz jakies książki? najlepszy sposób nauki w warunkach domowych to dużo chodzic po anglojęzycznych stronach, próbować czytać tekst a jak czegoś nie rozumiesz to sprawdzasz w słowniku. Po pewnym czasiu już nie masz żadnych problemów z czytaniem (zasób słów który jest najczęściej uzywany wcale nie jest wielki). A czasy itp najlepiej właśnie załapiesz na żywym języku Tylko się zdecyduj - czysty angielski czy odmiana amerykańska, bo jak popatrzysz na yahoo.com a na yahoo.co.uk to nieraz ta sama informacja jest w zupełnie inny sposób napisana. Mnie sie bardziej podoba czysty angielski

Gość tepastrzałazanglika
jest pewnien problem,ja mieszkam w anglii od niedawna ,mój chłopak nigdy sie nie uczył angielskiego i radzi sobie wspaniale a ja :/ tyle lat nauki i porażka:/ juz nie wiem za co sie chwycić,ucze sie ,wsłuchuje ale sobie nie radze:(

Gość tepastrzałazanglika
upupup

Gość tepastrzałazanglika
nikt sie nie chce pouczyc ze mna?

Gość ja sie moge pouczyc
z Toba :)

Gość tepastrzałazanglika
no wkoncu jakis oddzew!! mam nadzieje ze bedzie wiece osob!! to od czego zaczynamy? :)